[3G] Quickpwn 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (Windows)

[3G] Quickpwn 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (Windows) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Jongens top uitgelegd werkt als een zonnetje hier ben er erg blij mee keep up the good work !!!...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #101  
Oud 26 February 2009, 01:12
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Locatie: in een huis
Berichten: 25
Standaard

Jongens top uitgelegd werkt als een zonnetje hier

ben er erg blij mee keep up the good work !!!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #102  
Oud 26 February 2009, 08:47
StefV's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Locatie: Pdrecht
Berichten: 146
Standaard

Werkt!! Super.. Nu nog Simlock er af...
  #103  
Oud 26 February 2009, 11:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 January 2009
Berichten: 5
Standaard

Hallo,

ik heb een vraagje en kom er toch niet helemaal uit. Ik heb gisteren een officiele update gedaan via itunes van 2.2 naar 2.2.1. Er zit een officiele simlock de telefoon. Kan ik deze telefoon dan jailbreaken?
  #104  
Oud 26 February 2009, 11:47
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bianca1703 Bekijk bericht
Hallo,

ik heb een vraagje en kom er toch niet helemaal uit. Ik heb gisteren een officiele update gedaan via itunes van 2.2 naar 2.2.1. Er zit een officiele simlock de telefoon. Kan ik deze telefoon dan jailbreaken?
Ja het is altijd mogelijk om te jailbreaken, dit staat namelijk los van de daadwerkelijke simlock.

Het is een kwestie van quickpwn draaien en klaar ben je!
quickpwn kan je hier vinden.
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #105  
Oud 26 February 2009, 11:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 January 2009
Berichten: 5
Standaard

bedankt voor je snelle reactie. ik heb hier nog een vraag over, aangezien ik iets heb gelezen over een baseband en dat je daarna geen telefoonfuncties meer zou kunnen gebruiken. weet jij hoe dat zit als ik de fw 2.2.1 doe jailbreaken?
  #106  
Oud 26 February 2009, 11:55
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Als je in iTunes op de normale manier update naar firmware 2.2.1, dan krijg je idd de nieuwe baseband. Als je een iPhone hebt via Tmobile, belgie of italie dan maakt dit niet uit. Als je momenteel een X-SIM of yellowsn0w gebruikt dan zul je een custom firmware moeten gebruiken aangezien X-SIMS en yellowsn0w niet werkt op de nieuwste baseband.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #107  
Oud 26 February 2009, 11:56
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bianca1703 Bekijk bericht
bedankt voor je snelle reactie. ik heb hier nog een vraag over, aangezien ik iets heb gelezen over een baseband en dat je daarna geen telefoonfuncties meer zou kunnen gebruiken. weet jij hoe dat zit als ik de fw 2.2.1 doe jailbreaken?
je hebt de update al uitgevoerd in itunes dus daarmee is ook je baseband geupdate, en die is op dit moment nog niet software matig te unlocken met yellowsn0w, had je wel willen unlocken dan had je of op 2.2 moeten blijven of updaten met een custom firmware zodat je baseband niet geupdate zou worden!

jailbreaken doet bij elke firmware kort door de bocht gezegd de activatie omzeilen zodat je in itunes gewoon kunt synchroniseren etc

EDIT

Destiny je was me net voor


  #108  
Oud 26 February 2009, 12:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 January 2009
Berichten: 5
Standaard

Alweer bedankt voor jullie reacties. dan ga ik zometeen maar eens proberen mijn nederlandse tmobile telefoon te jailbreaken. Ik laat jullie wel weten of het gelukt is.

nog een klein vraagje. waar vind ik de download bestandjes?

Laatst gewijzigd door King1987; 26 February 2009 om 12:35. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #109  
Oud 26 February 2009, 13:32
spf.iphone's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2009
Locatie: hoofddorp
Berichten: 79
Standaard

kijk effe op pagina 5... heb ik wat geplaatst...
__________________
Ik denk het wel..!
  #110  
Oud 26 February 2009, 13:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2008
Locatie: vierlingsbeek
Berichten: 20
Standaard geen cydia?

heb mijn iPhone 3g ge-update en daarna jailbreak uitgevoerd. Ik kan nu alleen geen cydia vinden, het staat niet op mijn iPhone terwijl ik het wel heb aangevinkt ...
wie weet raad?
  #111  
Oud 26 February 2009, 13:56
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

@ Kuuhn,

Nog een keer Quickpwn 2.2.5 draaien. Dan komt hij wel. Misschien is er iets verkeerd gegaan. Wil je ook even je profiel updaten? Dank.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #112  
Oud 26 February 2009, 14:34
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bianca1703 Bekijk bericht
Alweer bedankt voor jullie reacties. dan ga ik zometeen maar eens proberen mijn nederlandse tmobile telefoon te jailbreaken. Ik laat jullie wel weten of het gelukt is.

nog een klein vraagje. waar vind ik de download bestandjes?
anders hier ook als je het nog niet hebt gevonden!

succes
  #113  
Oud 26 February 2009, 14:45
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 81
Standaard

Jammer dat er nog steeds geen unlock is voor de nieuwe baseband... Maar er is altijd nog een unlock methode gevonden.. Dat zal nu toch wel weer het geval zijn??
  #114  
Oud 26 February 2009, 16:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2008
Locatie: vierlingsbeek
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
@ Kuuhn,

Nog een keer Quickpwn 2.2.5 draaien. Dan komt hij wel. Misschien is er iets verkeerd gegaan. Wil je ook even je profiel updaten? Dank.
heb quickpwn al een paar keer gedraaid, maar geen cydia...

edit: zie nu dat er meerdere apps niet op mn springboard staan: mn mailap is bv ook weg ...
het probleem zit hem dan misschien niet in quickpwn, maar in wat dan wel???

Laatst gewijzigd door Kuuhn; 26 February 2009 om 16:49.
  #115  
Oud 26 February 2009, 22:01
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Berichten: 16
Standaard probleem bij installeren van Quickpwn

Als ik quickpwn op mijn systeem heb geinstalleerd en dan wil openen krijg ik de foutmelding 0xc0000135 en de tekst erbij dat windows de toepassing niet juist kan initialiseren

Kan iemand me hieromtrent wat uitleg geven hoe ik di moet oplossen?

greetz
  #116  
Oud 26 February 2009, 22:06
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dimiboy Bekijk bericht
Als ik quickpwn op mijn systeem heb geinstalleerd en dan wil openen krijg ik de foutmelding 0xc0000135 en de tekst erbij dat windows de toepassing niet juist kan initialiseren

Kan iemand me hieromtrent wat uitleg geven hoe ik di moet oplossen?

greetz
Heb je wel .net franework 2.0 of hoger geinstalleerd? Dit kan een van de oorzaken zijn voor jou probleem!

Als het niet werkt log in op een andere account dus bijv. Als gast!


Succes
  #117  
Oud 27 February 2009, 18:15
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Berichten: 560
Standaard

Ik heb daarnet mijn iPhone gejailbreakt met QuickPWN 2.2.5 komende vanaf FW 2.2.1 met baseband 02.30.03 en ik kan nog bellen, ik vreesde dat dit niet het geval zou zijn, maar blijkbaar zijn er enkele toestellen (T-mobile, Mobistar en nog een Italiaans) dat geen problemen ondervinden hierdoor.
  #118  
Oud 27 February 2009, 18:25
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Berichten: 13
Standaard

bij mij de jailbreak uiteindelijk goed verlopen na het verwijderen van de simpincode
vind de jailbreak echt super had ik eerder moeten doen
bedankt voor al de tips in dit topic boys
  #119  
Oud 27 February 2009, 18:27
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Berichten: 560
Standaard

Euhmmm, nu ik QuickPWN heb toegepast kan iTunes de aangekochte applicaties niet meer syncroniseren, de rest wel. Hoe los ik dit op?

Laat maar zitten, probleem opgelost, had blijkbaar te maken dat ik terug de PC terug een machtiging moest geven voor de iPhone, die ik als een nieuwe geconfigureerd had.

Laatst gewijzigd door King1987; 27 February 2009 om 23:45. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #120  
Oud 28 February 2009, 18:15
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Berichten: 8
Standaard

Ik heb nu mn iphone gesynced en versie 2.2.1 en wil m ook graag jailbreaken. heb me suf gelezen maar kom er niet uit. Als ik t nu dus goed begrijp moet ik dus alleen QuickPWN 2.2.5 laten lopen??? Pls kan iemand me helpen want ik kom er zelfs met de zoekfunctie niet uit :'(
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: [3G] Quickpwn 2.1 voor FW 2.1 - Verzameltopic (Windows) Michael Jailbreak 354 25 November 2009 17:21
iPhone 3G: [1.0] Quickpwn 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (Windows) Destiny Unlock 80 4 July 2009 13:36
iPhone: [3G] Quickpwn 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (Windows) ArB Jailbreak 203 18 April 2009 19:17
iPhone 1e gen.: [1.0] Quickpwn 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (Windows) ArB Unlock 50 7 February 2009 17:45
iPhone 1e gen.: [1.0] Quickpwn 2.1 voor FW 2.1 - Verzameltopic (Windows) Michael Unlock 254 21 November 2008 15:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:18.