[3G] Quickpwn 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (Windows)

[3G] Quickpwn 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (Windows) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door redOz neeh het was wel degelijk iets met 2020 ongeveer, ik zal nog eens proberen direct. Ik had de custom firmware ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #181  
Oud 24 March 2009, 11:20
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door redOz Bekijk bericht
neeh het was wel degelijk iets met 2020 ongeveer, ik zal nog eens proberen direct. Ik had de custom firmware van Michael gedownload

*EDIT: iPhone1_2_2.2.1_5H11_Custom_Restore dit had ik gebruikt
zet hem wel in dfu!!

het is de goede firmware dus daar ligt het niet aan, heb je wel degene genomen(legale/iligale) die je moet hebben?
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #182  
Oud 24 March 2009, 11:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2009
Locatie: belgie
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
zet hem wel in dfu!!

het is de goede firmware dus daar ligt het niet aan, heb je wel degene genomen(legale/iligale) die je moet hebben?
ik heb de illigale genomen, ik weet niet welke ik moet nemen eigenlijk? Maar nu krijg ik error 1604, wat betekent dat?
  #183  
Oud 24 March 2009, 11:26
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door redOz Bekijk bericht
ik heb de illigale genomen, ik weet niet welke ik moet nemen eigenlijk? Maar nu krijg ik error 1604, wat betekent dat?
error 1604 betekent dat je een andere usb poort moet gebruiken, probeer er een aan de achterkant van je comp!

Over welke je moet nemen ligt aan waar je iphone vandaan is, is hij standaard simlock vrij? zo ja dan had je de andere moeten nemen!
  #184  
Oud 24 March 2009, 11:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2009
Locatie: belgie
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
error 1604 betekent dat je een andere usb poort moet gebruiken, probeer er een aan de achterkant van je comp!

Over welke je moet nemen ligt aan waar je iphone vandaan is, is hij standaard simlock vrij? zo ja dan had je de andere moeten nemen!
Nee ik denk het niet want ik kan helemaal niks, alleen "Slide for emergency"
  #185  
Oud 24 March 2009, 11:33
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door redOz Bekijk bericht
Nee ik denk het niet want ik kan helemaal niks, alleen "Slide for emergency"
waar heb je hem gekocht? je komt uit belgie en daar is hij standaard simlock vrij, dus probeer anders de andere!

waar het nu op dit moment fout gaat is de activatie(jailbreak) het verschil zit hem in bij de custom firmwares met en zonder activatie er ingebakken!
  #186  
Oud 24 March 2009, 11:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2009
Locatie: belgie
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
waar heb je hem gekocht? je komt uit belgie en daar is hij standaard simlock vrij, dus probeer anders de andere!

waar het nu op dit moment fout gaat is de activatie(jailbreak) het verschil zit hem in bij de custom firmwares met en zonder activatie er ingebakken!
Amerika dus moet ik tog die "illigale" firmware gebruiken?
Ik heb het nog is geprobeerd in andere USB poort en hij is nu al 5 minuten bezig met hetzelfde "iPhone op herstel voorbereiden ..." en op mijn iPhone zie ik het Apple logo..

*EDIT: nu krijg ik weeral error 1604
  #187  
Oud 24 March 2009, 11:41
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door redOz Bekijk bericht
Amerika dus moet ik tog die "illigale" firmware gebruiken?
Ik heb het nog is geprobeerd in andere USB poort en hij is nu al 5 minuten bezig met hetzelfde "iPhone op herstel voorbereiden ..." en op mijn iPhone zie ik het Apple logo..

*EDIT: nu krijg ik weeral error 1604
je weet zeker dat hij in dfu staat? nog een andere usb poort proberen???

maar als hij uit amerika komt heb je hem dan niet al geupdate met de standaard firmware zodat je baseband ook is aangepast??? dit zou namelijk je unlock mogelijkheden verkleinen!
  #188  
Oud 24 March 2009, 11:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2009
Locatie: belgie
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
je weet zeker dat hij in dfu staat? nog een andere usb poort proberen???

maar als hij uit amerika komt heb je hem dan niet al geupdate met de standaard firmware zodat je baseband ook is aangepast??? dit zou namelijk je unlock mogelijkheden verkleinen!
dfu is tog dat je het kabeltje ziet met een pijltje naar het iTunes logo he?
en iTunes zegt dat ik de laatste versie heb, want ik kan geen update zoeken. en ik kan mijn baseband versie niet zoeken want ik kan niet verder dan de "slide for emergency" knop ofzo. Pfff dit is egt vervelend..
  #189  
Oud 24 March 2009, 11:48
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door redOz Bekijk bericht
dfu is tog dat je het kabeltje ziet met een pijltje naar het iTunes logo he?
en iTunes zegt dat ik de laatste versie heb, want ik kan geen update zoeken. en ik kan mijn baseband versie niet zoeken want ik kan niet verder dan de "slide for emergency" knop ofzo. Pfff dit is egt vervelend..
nee dat is recovery mode, bij dfu krijg je de melding in itunes dat er een iphone in herstel mode is gevonden en je scherm van je iphone blijft zwart!
in mijn vorige post stond de link naar dfu, voor de zekerheid nog maar een keer!

en als het dan nog niet werkt heb je dan al hier gekeken?
  #190  
Oud 24 March 2009, 11:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2009
Locatie: belgie
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
nee dat is recovery mode, bij dfu krijg je de melding in itunes dat er een iphone in herstel mode is gevonden en je scherm van je iphone blijft zwart!
in mijn vorige post stond de link naar dfu, voor de zekerheid nog maar een keer!

en als het dan nog niet werkt heb je dan al hier gekeken?
nja ik krijg hem maar niet in dfu mode, het lukt me niet..
  #191  
Oud 24 March 2009, 11:59
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door redOz Bekijk bericht
nja ik krijg hem maar niet in dfu mode, het lukt me niet..
itunes openen, dan zorgen dat je iphone volledig uit staat dan is het een kwestie van 10 seconden tegelijk je home en je sleep vast houden en na die 10 seconden je sleep los laten dan moet het lukken, blijven proberen zou ik zeggen!
  #192  
Oud 24 March 2009, 12:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2009
Locatie: belgie
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
itunes openen, dan zorgen dat je iphone volledig uit staat dan is het een kwestie van 10 seconden tegelijk je home en je sleep vast houden en na die 10 seconden je sleep los laten dan moet het lukken, blijven proberen zou ik zeggen!
Nu zit ik hier weer met da scherm van da kabelke met een pijltje naar iTunes logo, da duurt altijd zo lang voor dat da weg is he moet ik weer helemaal software herstellen met iTunes
  #193  
Oud 24 March 2009, 12:04
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door redOz Bekijk bericht
Nu zit ik hier weer met da scherm van da kabelke met een pijltje naar iTunes logo, da duurt altijd zo lang voor dat da weg is he moet ik weer helemaal software herstellen met iTunes
nee je kan hem uit zetten en dan nog een keer proberen, maar als je weer dat plaatje met dat kabeltje hebt gekregen dan heb je te lang de home en sleep vast gehouden!
  #194  
Oud 24 March 2009, 12:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2009
Locatie: belgie
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
nee je kan hem uit zetten en dan nog een keer proberen, maar als je weer dat plaatje met dat kabeltje hebt gekregen dan heb je te lang de home en sleep vast gehouden!
btw bij je vorige reply moet dan mijn iphone altijd met usb in pc zitten of moet ik die erna ofzo pas insteken?
  #195  
Oud 24 March 2009, 12:17
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door redOz Bekijk bericht
btw bij je vorige reply moet dan mijn iphone altijd met usb in pc zitten of moet ik die erna ofzo pas insteken?
ja hang hem altijd aan de pc anders ga je hem niet in dfu krijgen!
  #196  
Oud 24 March 2009, 12:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2009
Locatie: belgie
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
ja hang hem altijd aan de pc anders ga je hem niet in dfu krijgen!
ik denk da ik ga opgeven ofzo, ik doe wat je zegt, ik zet hem uit als hij aan de pc vasthangt, ik druk 10 seconden home + power knop en laat dan de power knop los, er gebeurt de hele tijd gewoon niks en iTunes zegt ook helemaal niks.. pff
  #197  
Oud 24 March 2009, 12:24
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door redOz Bekijk bericht
ik denk da ik ga opgeven ofzo, ik doe wat je zegt, ik zet hem uit als hij aan de pc vasthangt, ik druk 10 seconden home + power knop en laat dan de power knop los, er gebeurt de hele tijd gewoon niks en iTunes zegt ook helemaal niks.. pff
ik snap er ook niks meer van, heb veel lastige iphones mee gemaakt maar dit is er ook een!

Hij staat wel volledig uit? Probeer het anders toch op een andere comp als je die bij de hand hebt!
  #198  
Oud 24 March 2009, 12:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2009
Locatie: belgie
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
ik snap er ook niks meer van, heb veel lastige iphones mee gemaakt maar dit is er ook een!

Hij staat wel volledig uit? Probeer het anders toch op een andere comp als je die bij de hand hebt!
ja hij staat volledig uit want hij doet niks helemaal niks.. en iTunes doet ook niks, er staat niet eens dat er een iphone is aangesloten op mijn pc
  #199  
Oud 24 March 2009, 12:30
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door redOz Bekijk bericht
ja hij staat volledig uit want hij doet niks helemaal niks.. en iTunes doet ook niks, er staat niet eens dat er een iphone is aangesloten op mijn pc
als je hem in dfu probeert te krijgen dan moet er toch echt een popup komen in itunes als het is gelukt, ik kan nu nog alleen maar zeggen blijf proberen, sorry, ik wou dat ik een betere oplossing voor je zou hebben!
  #200  
Oud 24 March 2009, 12:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2009
Locatie: belgie
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
als je hem in dfu probeert te krijgen dan moet er toch echt een popup komen in itunes als het is gelukt, ik kan nu nog alleen maar zeggen blijf proberen, sorry, ik wou dat ik een betere oplossing voor je zou hebben!
ik ga eens op mijn broer zijn laptop proberen, ik denk niet dat het gaat lukken maar kga tog eens proberen, merci

*EDIT: k krijg mijn iphone nietmeer opgestart?

Laatst gewijzigd door redOz; 24 March 2009 om 12:35.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: [3G] Quickpwn 2.1 voor FW 2.1 - Verzameltopic (Windows) Michael Jailbreak 354 25 November 2009 18:21
iPhone 3G: [1.0] Quickpwn 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (Windows) Destiny Unlock 80 4 July 2009 14:36
iPhone: [3G] Quickpwn 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (Windows) ArB Jailbreak 203 18 April 2009 20:17
iPhone 1e gen.: [1.0] Quickpwn 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (Windows) ArB Unlock 50 7 February 2009 18:45
iPhone 1e gen.: [1.0] Quickpwn 2.1 voor FW 2.1 - Verzameltopic (Windows) Michael Unlock 254 21 November 2008 16:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:42.