Krijg een Foutmelding als ik mijn Iphone 3G wil Jailbreake!!!!

Krijg een Foutmelding als ik mijn Iphone 3G wil Jailbreake!!!! discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb via Dev-Team Blog de nieuwste QuickPwn gedownload en mijn gejailbreakte iPhone geupdate naar fw 2.2.1. Ging tot hier prima. iTunes heeft 't goed ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 12 March 2009, 01:47
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2008
Berichten: 2
Exclamation QuickPwn-225-2 crasht. HELP!!

Ik heb via Dev-Team Blog de nieuwste QuickPwn gedownload en mijn gejailbreakte iPhone geupdate naar fw 2.2.1. Ging tot hier prima. iTunes heeft 't goed gedaan en geeft nu versie 2.2.1 aan. nu wil ik QuickPwn starten, maar hij crasht en ik krijg het scherm om de fout aan Microsof te melden of niet. Ik heb QuickPwn een paar keer gedownload om er zeker van te zijn dat er tijdens het downloaden niets verkeerd is gegaan, maar iedere keer crasht QuickPwn. Wat kan ik eraan doen. Bedankt voor het lezen en nog meer als je me helpt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #22  
Oud 12 March 2009, 01:50
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Heb je .netframework 2.0 geinstalllerd? Dat is meestal de foutcode
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #23  
Oud 12 March 2009, 03:47
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2008
Berichten: 2
Standaard

Die .net framework 2.0 staat erop, maar kan corrupt zijn.. even updaten. 15 min later: update lukt niet; krijg een foutmelding dat ik een update probeer uit te voeren op een andere versie van .net framework 2.0 ??? geen idee wat dit is. 'k ga nu .net framework 2.0 helemaal verwijderen met een "uninstaller" en erna een Windows Update doen.... Hoop dat ik dan een goeie versie van .net framework 2.0 op m'n pc krijg. Als alles lukt, dan zal QuickPwn ook wel werken. bedankt voor de hulp
  #24  
Oud 9 April 2009, 20:28
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Berichten: 10
Standaard

Goeiemiddag mensen, ik heb net twee dagen de nieuwe IPhone black 3G 16 gb ik wil hem jailbreaken heb alle vereiste programma's gedownload ( om de Iphone te herstellen) en dan gaat ie zich herstellen. Maar halverwege het herstellen geeft mijn pc een fout aan, daardoor kan ie het niet meer herstellen. en zodoende kan ik het niet jailbreaken,
fout 1013 kan nergens vinden hoe het anders moet!!!!
Heb hier iemand een antwoordt op
groetjes julian
  #25  
Oud 9 April 2009, 20:34
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door julian135 Bekijk bericht
Goeiemiddag mensen, ik heb net twee dagen de nieuwe IPhone black 3G 16 gb ik wil hem jailbreaken heb alle vereiste programma's gedownload ( om de Iphone te herstellen) en dan gaat ie zich herstellen. Maar halverwege het herstellen geeft mijn pc een fout aan, daardoor kan ie het niet meer herstellen. en zodoende kan ik het niet jailbreaken,
fout 1013 kan nergens vinden hoe het anders moet!!!!
Heb hier iemand een antwoordt op
groetjes julian
hang je iPhone aan de PC en start quickpwn. Doe wat er op het scherm verschijnt van je PC.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #26  
Oud 9 April 2009, 20:37
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Berichten: 10
Standaard

ja en dan staat er browse rechtsboven aan maar bij het herstellen van dat restore programma herstelt ie dus niet en als ik quickpwn opstart en hij gaat browsen krijg ik een firmware error string
  #27  
Oud 9 April 2009, 20:43
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door julian135 Bekijk bericht
ja en dan staat er browse rechtsboven aan maar bij het herstellen van dat restore programma herstelt ie dus niet en als ik quickpwn opstart en hij gaat browsen krijg ik een firmware error string
Druk een seconde of 15 de home en sleep knop in en daarna de home knop indrukken zodat je iPhone kan resetten
  #28  
Oud 9 April 2009, 20:46
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Berichten: 10
Standaard

okeej gedaan hij start nu weer op wat moet ik nu doen:$
  #29  
Oud 9 April 2009, 20:46
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door julian135 Bekijk bericht
okeej gedaan hij start nu weer op wat moet ik nu doen:$
Als het goed is start hoe gewoon op.
  #30  
Oud 9 April 2009, 20:48
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Berichten: 10
Standaard

nou ik ben weer in me gewone beeldscherm nadat ik 15 seconden heb ingedrukt:S
  #31  
Oud 9 April 2009, 20:51
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door julian135 Bekijk bericht
nou ik ben weer in me gewone beeldscherm nadat ik 15 seconden heb ingedrukt:S
Je hebt je iPhone gereset zoals ik al schreef.
  #32  
Oud 9 April 2009, 20:53
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Berichten: 10
Standaard

uhh jaaa en wat nuu???
  #33  
Oud 9 April 2009, 20:55
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door julian135 Bekijk bericht
uhh jaaa en wat nuu???
Welke fw draai je nu. En gebruik je wel quickpwn 225?
  #34  
Oud 9 April 2009, 20:57
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Berichten: 10
Standaard

als ik zo me quickpwn zie staat er 22-1 ik gebruike de fw 2.2.1
  #35  
Oud 9 April 2009, 21:03
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door julian135 Bekijk bericht
als ik zo me quickpwn zie staat er 22-1 ik gebruike de fw 2.2.1
Nou dan zou ik nog eens proberen te jailbreaken met quickpwn maar dan met de goede Quickpwn 225
  #36  
Oud 9 April 2009, 21:21
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Berichten: 10
Standaard

oke het is gelukt maar je moet het tog up to date houden en heb je daar een link van hoe en wat na het jailbraicken

alvast heel erg bedankt
  #37  
Oud 9 April 2009, 21:26
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door julian135 Bekijk bericht
oke het is gelukt maar je moet het tog up to date houden en heb je daar een link van hoe en wat na het jailbraicken

alvast heel erg bedankt
Je bent u up to date. Kijk eens bij de topic apps etc dan cydia og installer veel tips en programma's
  #38  
Oud 13 May 2010, 14:03
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 May 2010
Berichten: 1
Standaard

hallo allemaal!

eergister wilde mijn eerste generatie iphone niet meer aan gaan, hij was opeens uitgevallen terwijl de batterij niet leeg kan zijn. vervolgens heb ik hem in de DFU mode gezet. toen gaf die weer signaal, itunes reageerde dat er een iphone was gevonden. ik moest hem herstellen en vervolgens weer unlocken maar dat lukt niet, ik heb het geprobeerd via blackra1n, als ik het bestandje dan open komt er te staan: "blackra1n(1) werkt niet meer". vervolgens heb ik het op een andere manier geprobeerd: BL-39.bin, BL-46.bin, iphone restore en pwnage 2.2 te downloaden. ook dat lukt niet, de pwnage 2.2 krijg ik niet gedownload, hier krijg ik weer de zelfde melding, pwnage werkt niet meer. Weet iemand hoe ik dit kan verhelpen of een andere manier om mijn iphone te unlocken??
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoe krijg ik een ringtone in mijn iPhone? Eyko Ringtones en Wallpapers 61 8 November 2011 21:28
Als ik foto's op mijn iPhone wil zetten, verwijdert iTunes eerst mijn oude! avdmdj iTunes 0 12 August 2010 02:56
waar herken je een orginele iphone 3G 16GB aan als je als leek er een tweedehands wil mikeh Archief 2 11 January 2009 12:45
Ik wil muziek op me Iphone (Mijn laptop herkent iphone als een digitale camera!) magnificant85 Archief 2 7 March 2008 15:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:59.