iPhone 3Gs Jailbreak

iPhone 3Gs Jailbreak discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) nou het is gelukt. heel even hahahahah ik wou verder gaan voor de*p* bestanden en toen heb ik iets verkeerd gedaan en is cydia er ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #201  
Oud 5 July 2009, 14:50
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2009
Berichten: 8
Standaard

nou het is gelukt.
heel even hahahahah
ik wou verder gaan voor de*p* bestanden en toen heb ik iets verkeerd gedaan en is cydia er weer af nu moet ik het weer opnieuw inslalleren.

kan iemand mij een link geven voor die *p* bestanden?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #202  
Oud 5 July 2009, 15:58
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 32
Standaard

ik heb ineens heel slecht ontvangst na de jailbreak, ben nu aan het restoren en hopelijk is het dan opgelost.
  #203  
Oud 5 July 2009, 16:41
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 5
Standaard

Problemen met ontvangst zijn bekend. Mocht je deze problemen hebben, ga dan naar airplane mode, zet dat aan en uit, je ziet tussendoor de melding 'No Sim Card' en vervolgens zijn je problemen opgelost.

Dit dien je wel elke keer te doen als je je iphone opstart.
  #204  
Oud 5 July 2009, 18:29
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 March 2008
Berichten: 27
Standaard

Vraagje ik heb een Iphone 3GS gekocht via Ebay met at&t simlock er zat verder geen simkaart bij van at&t.

Ik heb purplera1n genstalleerd alleen blijft de iphone aangeven dat ik een bruikbare sim moet gebruiken om 'm te activeren. Is er een manier om dit te omzeilen dat ik in ieder geval cydia kan installeren? iemand ideen?
  #205  
Oud 5 July 2009, 19:10
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard

Ik heb het een beetje gemist, maar kan iemand mij uitleggen waarom RC2 de moeite waard is om over RC1 heen te zetten?
In RC1 werkt push niet overal (im+), is dat opgelost met RC2? Winterboard al stabiel?
Of gewoon RC1 er op laten?
Heb weinig zin in een restore en RC2 download voor niets..
__________________
iPhone 4 16GB, iPad2 16GB, iPod Shuffle, AppleTV2
  #206  
Oud 5 July 2009, 19:55
SoundForge's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Sliedrecht
Berichten: 197
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mokka Bekijk bericht
Vraagje ik heb een Iphone 3GS gekocht via Ebay met at&t simlock er zat verder geen simkaart bij van at&t.

Ik heb purplera1n genstalleerd alleen blijft de iphone aangeven dat ik een bruikbare sim moet gebruiken om 'm te activeren. Is er een manier om dit te omzeilen dat ik in ieder geval cydia kan installeren? iemand ideen?
Kijk eens hier. Succes!
  #207  
Oud 5 July 2009, 19:56
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Winterboard werkt nog niet op RC2.

Ik heb even een ander vraagje, weet iemand of LogeMe werkt met deze jailbreak op de 3GS????
  #208  
Oud 5 July 2009, 21:57
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
Winterboard werkt nog niet op RC2.

Ik heb even een ander vraagje, weet iemand of LogeMe werkt met deze jailbreak op de 3GS????
Was al bekend dat Winterboard nog steeds niet werkt met RC2.
LogoMe zal hoogst waarschijnlijk nog niet weken met de nieuwe firmware en dus ook niet op de 3GS.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #209  
Oud 5 July 2009, 23:18
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Er is een mac versie Hier
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #210  
Oud 5 July 2009, 23:23
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Beterrrr mja heb t nou al op Windows gedaan.
  #211  
Oud 6 July 2009, 00:06
VisionRoy's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 172
Standaard

Bij mij is het nu inmddels met RC2 ook gelukt

Eindelijk weer jailbreak.
SBSettings enzo begin je toch te missen na een tijdje
__________________
 iPhone 4 32GB //  iPhone 3GS 16GB //  iPad 2 Wi-Fi 32GB //  iPad Wi-Fi 32GB //  MacBook Pro 17" Quad-Core i7 2,3Ghz 8GB RAM
  #212  
Oud 6 July 2009, 00:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 57
Standaard

Windows 7 64bit, purplerain RC2 werkte in een keer.
fiveicondock & reflectivedock werken 100%

Wel probleempje gehad maar dat kwam omdat ik perongeluk winterboard erop had gezet


Ik lees overigens dat er nu een RC2a versie is, weet iemand de verschillen?

Laatst gewijzigd door xandyx; 6 July 2009 om 00:37.
  #213  
Oud 6 July 2009, 02:34
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 4
Standaard

Bij mij werkt het ook prima in windows 7 64-bit

en wonderbaarlijk genoeg heb in ineenkeer 3G bereik hier binnen met t-mobile

Edit: net ook ff geunlockt en heb nu me vodafone kaartje erin en whoppa volle bereik met 3G

Laatst gewijzigd door MrBoB; 6 July 2009 om 03:30. Reden: wijziging
  #214  
Oud 6 July 2009, 10:05
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Berichten: 13
Standaard

Mensen die een slechte ontvangst hebben of het steeds wegvallen van hun verbinding heb ik een oplosing!

Wat voor mij werkte (in combinatie met hi abo) was om de pincode volledig uit te zetten, vervolgens zet je je simkaart weer erin en je hebt een stabiele verbinding
  #215  
Oud 6 July 2009, 10:45
dirkuijt's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Katwijk ZH
Berichten: 221
Stuur een bericht via Yahoo naar dirkuijt Send a message via twitter to dirkuijt
Standaard

okee, omdat ik vrijdag op vakantie ga en net mijn 3Gs heb was ik bang te jailbreaken en nog ff mijn 3Gs te ph#cken voor ik weg ga... maar ja, standaard is zo standaard...

Dus net mijn 3Gs die ik met Mac sync aan mijn Vista-pc gehangen, ra1n gestart, en het was wel eng snel klaar... Dat doet mij argwanen...

Freeze wilde na de reboot Cydia maar niet downloaden, dus nog een reboot dan maar...

En daar kwam Cydia! Eindelijk een vollopende statusbar...

Complete, respring: Cydia!

Ik ben gelukkig... en helemaal gelukkig als Winterboard strax werkt

Props voor GeoHot !
__________________
MCMA: Microsoft Certified Mac Addict!
iPhone 4s 16GB | iPhone 4 16GB | iPhone 3Gs 32GB | iPad 16GB Wi-Fi

Laatst gewijzigd door dirkuijt; 6 July 2009 om 14:40. Reden: OS aangegeven: Vista :P
  #216  
Oud 6 July 2009, 13:03
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Berichten: 2
Standaard

Hier ook gejailbreaked gewoon met vista en geen problemen .
  #217  
Oud 6 July 2009, 14:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2008
Berichten: 6
Standaard

Ik heb een iphone 3GS "out of the box". (T-Mobile) Ik wil de iphone nu jailbreaken en unlocken zodat ik mijn sim van Vodafone kan gebruiken. (de T-Mobile sim gaat naar mijn vrouw)

Hoe kan ik nu jailbreaken? Itunes geeft bij een nieuwe iphone met een verkeerde simkaart de melding dat e.e.a. niet compatible is. Ook de tabbladen ontbreken, zodoende kan ik dus ook niet shift-herstellen.

Moet ik de telefoon misschien eerst met de originele T-Mobile simkaart activeren? Zo ja, hoe doen mensen het dan als ze een gelockte USA iphone hebben gekocht?

Alvast bedankt voor je reactie.
  #218  
Oud 6 July 2009, 15:08
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door darksnake Bekijk bericht
Mensen die een slechte ontvangst hebben of het steeds wegvallen van hun verbinding heb ik een oplosing!

Wat voor mij werkte (in combinatie met hi abo) was om de pincode volledig uit te zetten, vervolgens zet je je simkaart weer erin en je hebt een stabiele verbinding
Vreemd dat dit dan verband houdt, ik heb namelijk ook die problemen gehad en ben weer terug gegaan. Zijn er al meer mensen die bovenstaande oplossing hebben geconstateerd? Anders ga ik toch maar weer jailbreaken
  #219  
Oud 6 July 2009, 17:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2008
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mokka Bekijk bericht
Vraagje ik heb een Iphone 3GS gekocht via Ebay met at&t simlock er zat verder geen simkaart bij van at&t.

Ik heb purplera1n genstalleerd alleen blijft de iphone aangeven dat ik een bruikbare sim moet gebruiken om 'm te activeren. Is er een manier om dit te omzeilen dat ik in ieder geval cydia kan installeren? iemand ideen?
-------------

Ik zit dus met hetzelfde probleem.
  #220  
Oud 6 July 2009, 17:25
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Activeren gaat je niet lukken. Al had je een AT&T sim, dan ging je dit nog niet lukken aangezien je dan meteen een abo afsluit via iTunes.

Wachten op DEV team op een hacktivate
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3Gs Jailbreak? nicolaas111 Archief 5 17 April 2010 11:41
iPhone: 3GS/Belgisch/3.12/Jailbreak | Windows 7 reinstall, tips tbv behoud jailbreak ? Moehaha Jailbreak 0 28 March 2010 00:19
16g 3GS org. siml. vrij VS 32g 3GS jailbreak djaell Koopinformatie Nederland 4 30 September 2009 11:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:19.