2G met 1604 foutcode

2G met 1604 foutcode discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey had de iphone per ongeluk naar 3.1 upgegrade, nu probeer ik deze via de custom firmware up te graden zodat het terug jailbreak en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 October 2009, 21:03
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 13
Standaard 2G met 1604 foutcode

Hey

had de iphone per ongeluk naar 3.1 upgegrade, nu probeer ik deze via de custom firmware up te graden zodat het terug jailbreak en unlocked is..

echter krijg ik de 1604 foutcode, en start mijn iphone nu heel de tijd vanzelf op, en geeft het stekkertje en itunes logo, en dan opnieuw de hele tijd

iemand raad?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 October 2009, 21:05
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

dat is een foutcode dat hij niet goed in DFU staat. Gewoon goed in DFU zetten en daarna overnieuw proberen. Voor DFU kan je in de wiki kijken.

Off-topic
wil je ook je profiel updaten aub

__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 5 October 2009, 21:06
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 13
Standaard

ok, dat kan ik dan even opzoeken, maar hoe stop ik deze oneindige reboot ? ik kan het zelf niet stoppen precies

nu krijg ik een 1600 foutcode.. help iemand ?

kan het zijn dat de 2G nog niet naar 3.1 can gejailbreakt e.d. ? werkt langs geen kant, de 1600 error komt na het laatste balkje..

Laatst gewijzigd door King1987; 5 October 2009 om 21:43. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #4  
Oud 5 October 2009, 21:44
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Samko Bekijk bericht
ok, dat kan ik dan even opzoeken, maar hoe stop ik deze oneindige reboot ? ik kan het zelf niet stoppen precies

nu krijg ik een 1600 foutcode.. help iemand ?

kan het zijn dat de 2G nog niet naar 3.1 can gejailbreakt e.d. ? werkt langs geen kant, de 1600 error komt na het laatste balkje..
FW 3.1 werkt perfect op een 1e gen en ja, je hebt dan jailbreak nodig. Al een keer op een andere pc geprobeerd, andere usb poort? Goed (blijven proberen) in DFU gezet?
  #5  
Oud 5 October 2009, 21:51
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 13
Standaard

geprobeert krijg nog altijd de 1600 en staat ZEKEr in DFU

Laatst gewijzigd door King1987; 5 October 2009 om 21:54. Reden: illegale warez weg gehaald
  #6  
Oud 5 October 2009, 22:15
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Drenthe
Berichten: 7
Standaard

Hier heb ik het zelfde probleem.

van 3.0.1 naar 3.1 en heb in Recovery mode de 1604 error en in de DFU mode de 1601 error..
  #7  
Oud 7 October 2009, 15:49
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2008
Locatie: Musselkanaal
Berichten: 49
Standaard

Gebruik iH8sn0w om de fout te onderdrukken en restore firmware met iTunes. Daarna opnieuw jailbreaken.
  #8  
Oud 8 October 2009, 15:32
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2009
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lukie Bekijk bericht
Gebruik iH8sn0w om de fout te onderdrukken en restore firmware met iTunes. Daarna opnieuw jailbreaken.
Toen ik iH8sn0w ging gebruiken deed opeens mn PC het niet meer zit hier met mijn oude 2G (op mn macbook dus) en heb precies hetzelfde probleem, als ik m ook in DFU zet blijft hij dus de 160x geven. iemand goede raad? moet ik niet iets van pwnage gebruiken?
  #9  
Oud 8 October 2009, 16:56
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2008
Locatie: Musselkanaal
Berichten: 49
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door afmatter Bekijk bericht
Toen ik iH8sn0w ging gebruiken deed opeens mn PC het niet meer zit hier met mijn oude 2G (op mn macbook dus) en heb precies hetzelfde probleem, als ik m ook in DFU zet blijft hij dus de 160x geven. iemand goede raad? moet ik niet iets van pwnage gebruiken?
Heb je geen Windows PC..?? Ik heb hetzelfde probleem gehad. Met ih8sn0w installeerd Itunes sowieso de firmware alle fouten uit je Iphone naar Itunes worden genegeerd. Dit kan resulteren in een instabiele iPhone maar regelmatig zijn de fouten niet merkbaar en kun je de Iphone prima gebruiken.
  #10  
Oud 8 October 2009, 16:59
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2009
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lukie Bekijk bericht
Heb je geen Windows PC..?? Ik heb hetzelfde probleem gehad. Met ih8sn0w installeerd Itunes sowieso de firmware alle fouten uit je Iphone naar Itunes worden genegeerd. Dit kan resulteren in een instabiele iPhone maar regelmatig zijn de fouten niet merkbaar en kun je de Iphone prima gebruiken.
nou ik had er dus een maar die doet het niet meer toe nik bij ih8sn0w op de fix reboot loop knop drukte nu heb ik hier alleen nog maar macbooks staan war ik het me kan proberen.. geen tips?
  #11  
Oud 8 October 2009, 18:32
» iPod touch 16GB (v2) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 2
Standaard

ik heb dezelfde probleem, alleen heb ik het met een ipod touch 2de generatie iemand daarvoor tips?
  #12  
Oud 8 October 2009, 18:52
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2008
Locatie: Musselkanaal
Berichten: 49
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door afmatter Bekijk bericht
nou ik had er dus een maar die doet het niet meer toe nik bij ih8sn0w op de fix reboot loop knop drukte nu heb ik hier alleen nog maar macbooks staan war ik het me kan proberen.. geen tips?
Niet de fix reboot knop maar ignore errors instellen. Dus klik op je type Iphone , daarna wacht op een wit scherm en daarna de knop custom firmware installeren.

Laatst gewijzigd door Lukie; 9 October 2009 om 08:58.
  #13  
Oud 27 October 2009, 11:04
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 May 2008
Locatie: verre weg
Berichten: 15
Stuur een bericht via MSN naar laurens_dc Stuur een bericht via Skype™ naar laurens_dc Send a message via twitter to laurens_dc
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Samko Bekijk bericht
geprobeert krijg nog altijd de 1600 en staat ZEKEr in DFU
Hello,

Heb hetzelfde probleem met dezelfde iphone US 1STE GEN in DFU en krijg ook de 1601 fout. Heb je al een oplossing gekregen of gevonden. Zou leuk zijn want m'n iphone is al een weekje onbruikbaar!

Met welke Firmware werk je om hem te herstellen?
Gebruik je ih8sn0w voor het negeren van de foutcodes?

Hopende op een antwoord wens ik je nog veel Unlock plezier !
  #14  
Oud 27 October 2009, 13:39
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2009
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door laurens_dc Bekijk bericht
Hello,

Heb hetzelfde probleem met dezelfde iphone US 1STE GEN in DFU en krijg ook de 1601 fout. Heb je al een oplossing gekregen of gevonden. Zou leuk zijn want m'n iphone is al een weekje onbruikbaar!

Met welke Firmware werk je om hem te herstellen?
Gebruik je ih8sn0w voor het negeren van de foutcodes?

Hopende op een antwoord wens ik je nog veel Unlock plezier !
hee ik heb het probleem heel simpel opgelost:
met pwnagetool een 3.1 custom gemaakt
daarna (gewoon in pwnagetool zonder ih8snow) in de dfu mode gezet, dit duurde even om goed te doen vanwege het continue rebooten
maar toen het lukte dus gewoon op normale manier gerestored met shift (of alt geloof ik) herstel in iTunes dus
het bleek dus achteraf dat m'n iPhone vanwege dat rebooten de hele tijd wrs ne niet goed in dfu mode stond maar met de dfu-helper in pwnagetool (of iig die ananas) ging het na een stuk of 5 keer goed!

nja ik hoop dat de uitleg een beetje duidelijk is had er niet veel tijd voor maar als je nog vragen hebt hoor ik t wel
succes!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone met foutcode 1611 rodasupportertje iPhone algemeen 4 13 February 2011 02:20
iPhone 3G met 1600/1604/16XX error iRobin iPhone algemeen 9 8 August 2010 00:24
iPhone: hoe je error 1604 moet omzeilen met een 3gs samtulp6 Jailbreak 1 27 June 2010 21:09
bij update 2.1 krijg ik foutcode 1604 AnneMarie iPhone algemeen 0 16 September 2008 01:50
Zou ik een iPhone kopen met error 1604? Sil Koopinformatie Nederland 4 13 August 2008 18:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:04.