iphone doet het niet

iphone doet het niet discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) ik was gisterenavond iRadio aan et luisteren en op Safari met mijn iPhone. tot plots hij crashte en ik eerst het apple logo kreeg en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 January 2008, 13:05
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Oostende
Berichten: 145
Exclamation iphone doet het niet

ik was gisterenavond iRadio aan et luisteren en op Safari met mijn iPhone.
tot plots hij crashte en ik eerst het apple logo kreeg en plots de iTunes logo en een kabeltje. ik heb firmware 1.1.1 en geunlockt.
ik heb hem al op mijn pc aangesloten en hij detecteert een iphone met recovery modus. en iTunes zegt:
"iTunes heeft een Iphone aangetroffen waarvan de herstelmodus actief is. U moet deze iPhone herstellen voordat u deze kunt gebruiken met iTunes.
wat kan ik het beste doen om hem te herstellen?

alvast bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 January 2008, 13:09
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door proXify Bekijk bericht
ik was gisterenavond iRadio aan et luisteren en op Safari met mijn iPhone.
tot plots hij crashte en ik eerst het apple logo kreeg en plots de iTunes logo en een kabeltje. ik heb firmware 1.1.1 en geunlockt.
ik heb hem al op mijn pc aangesloten en hij detecteert een iphone met recovery modus. en iTunes zegt:
"iTunes heeft een Iphone aangetroffen waarvan de herstelmodus actief is. U moet deze iPhone herstellen voordat u deze kunt gebruiken met iTunes.
wat kan ik het beste doen om hem te herstellen?

alvast bedankt.
Shift ingedrukt houden en op Herstellen drukken.

Als hij klaar is kun je AppSnapp gebruiken om je iPhone te activeren, hij zal dan nog steeds simlockvrij zijn als het goed.
  #3  
Oud 5 January 2008, 00:20
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Oostende
Berichten: 145
Exclamation

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dien Bekijk bericht
Shift ingedrukt houden en op Herstellen drukken.

Als hij klaar is kun je AppSnapp gebruiken om je iPhone te activeren, hij zal dan nog steeds simlockvrij zijn als het goed.
ik druk op shift en ik heb op herstellen geklikt maar nu wilt hij iets openen wat moet ik openen?

mijn excuses, een familielid van me heeft dit voor mij gekocht & gejailbreaked en ik heb hem vertelt over het probleem, maar hij heeft momenteel geen tijd om dit zelf te herstellen. Daarom dat ik het zelf moet doen maar ik weet echt niet hoe ik er aan moet beginnen

heb ik een at&t simkaart voor nodig voor terug te unlocken?

Laatst gewijzigd door proXify; 5 January 2008 om 02:29.
  #4  
Oud 5 January 2008, 07:46
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door proXify Bekijk bericht
ik druk op shift en ik heb op herstellen geklikt maar nu wilt hij iets openen wat moet ik openen?

mijn excuses, een familielid van me heeft dit voor mij gekocht & gejailbreaked en ik heb hem vertelt over het probleem, maar hij heeft momenteel geen tijd om dit zelf te herstellen. Daarom dat ik het zelf moet doen maar ik weet echt niet hoe ik er aan moet beginnen

heb ik een at&t simkaart voor nodig voor terug te unlocken?
Zorg dat je de firmware 1.1.1 download vanuit de wiki.

Als je op restore drukt, dan selecteer je de firmware die je gedownload hebt.
  #5  
Oud 31 May 2009, 12:33
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 March 2009
Berichten: 10
Standaard

super bedankt dit werkt nog steeds
  #6  
Oud 12 June 2009, 09:54
brammert's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 27
Stuur een bericht via MSN naar brammert Send a message via twitter to brammert
Standaard

Een vriend van mij heeft een iPhone 1g ! Het is 1 uit USA.
Hij had de FW1.1.4 en wou hem gister naar fw 2.2.1 uploaden.
Hij was klaar met de FW erop te zetten en kon de iPhone uit de comp. halen.
En toen was het afgelopen.
Eerst kwam er dat hij alleen emergency calls kon uitvoeren. en toen hij de iPhone uitzette kwam het loge dat hij hem aan itunes moest verbinden en als hij dat deed vond itunes de iPhone niet.
Wie kan mij helpen om het voor hem te fixen.
__________________

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Onderste deel van het Scherm doet het niet!! Jeroen iPhone algemeen 18 20 September 2012 22:27
iphone doet het niet benhardorff iPhone algemeen 0 26 August 2010 18:37
iPhone waarvan het scherm het niet doet... nickpap iPhone algemeen 5 4 January 2010 09:46
Onderste Deel Van Het Scherm Doet Het Niet Bij Typen??? Broodplank iPhone algemeen 27 18 October 2009 22:58
Helf van het scherm doet het niet meer... licious iPhone algemeen 6 20 May 2008 19:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:01.