Apple blokkeert Jailbreak in nieuwe iPhone 3GS toestellen!

Apple blokkeert Jailbreak in nieuwe iPhone 3GS toestellen! discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door bolleboris Ik heb mij 3GS 32 GB gisteren ontvangen en die is te jailbreaken. blackra1n werkt perfect. Als jij morgen een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #321  
Oud 25 January 2010, 23:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2009
Locatie: beveren
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bolleboris Bekijk bericht
Ik heb mij 3GS 32 GB gisteren ontvangen en die is te jailbreaken. blackra1n werkt perfect. Als jij morgen een iphone 3gs koopt, zal het waarschijnlijk eentje uit voorraad zijn die nog te jailbreaken is.
Hallo, dit probleem ik heb ik dus denkikik wil hem jailbreaken maar het lukt niet hij gaat altijd automatische in herstelmodus klopt dat? ik heb hem vorige week gekocht in de winkel.

Groeten
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #322  
Oud 26 January 2010, 06:40
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 3.2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2010
Berichten: 13
Standaard

ik heb gisteren 25-01-10 een nw apple 3G s met firm 3.2.1.
Als ik deze jail met blackra1n en daarna snow erover, dan na het aan en uitzetten van de telefoon gaat hij alleen nog in de herstel modus niks anders kan ik dan nog.
Graag stappenplan wat te doen.
  #323  
Oud 26 January 2010, 07:01
Ghost's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2009
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jonasgoeminne Bekijk bericht
Hallo, dit probleem ik heb ik dus denkikik wil hem jailbreaken maar het lukt niet hij gaat altijd automatische in herstelmodus klopt dat? ik heb hem vorige week gekocht in de winkel.

Groeten
heb je een 3G of een 3Gs? Als je een s hebt is dit "normaal" even terug blackra1n draaien (en uw profiel op het forum aanpassen). Als je een 3G hebt even op youtube zoeken, daar staan filmpjes genoeg hoe je dit moet doen.
  #324  
Oud 26 January 2010, 15:36
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 3.2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2010
Berichten: 13
Standaard

Als ik mijn tel uit en aan zet en vervolgens komt mijn iphone 3G-s in herstel modus kan ik dan vanuit itunes blara1n draaien zodat niet alles hersteld hoeft te worden want dat heb ik nu al 3x gedaan.
  #325  
Oud 26 January 2010, 15:38
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door edwin 39 Bekijk bericht
Als ik mijn tel uit en aan zet en vervolgens komt mijn iphone 3G-s in herstel modus kan ik dan vanuit itunes blara1n draaien zodat niet alles hersteld hoeft te worden want dat heb ik nu al 3x gedaan.
Wanneer je te zien krijgt dat je iPhone in de herstelmodus moet, dan moet je je iPhone aan je computer hangen en Blackra1n draaien.
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #326  
Oud 26 January 2010, 17:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2009
Locatie: beveren
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ghost Bekijk bericht
heb je een 3G of een 3Gs? Als je een s hebt is dit "normaal" even terug blackra1n draaien (en uw profiel op het forum aanpassen). Als je een 3G hebt even op youtube zoeken, daar staan filmpjes genoeg hoe je dit moet doen.
hallo, ja het is de iphone van een vriend en het is idd een 3GS. en op mijn iphone kan ik dus geen youtubefilmpjes afspelen na het jailbreaken met blackrai1n. voor de rest werkt alles dus perfect . alvast bedankt
  #327  
Oud 28 January 2010, 19:39
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 October 2009
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jonasgoeminne Bekijk bericht
hallo, ja het is de iphone van een vriend en het is idd een 3GS. en op mijn iphone kan ik dus geen youtubefilmpjes afspelen na het jailbreaken met blackrai1n. voor de rest werkt alles dus perfect . alvast bedankt
Installeer push fix/youtube fix via Cydia.
  #328  
Oud 29 January 2010, 12:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2009
Locatie: beveren
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alexander250 Bekijk bericht
Installeer push fix/youtube fix via Cydia.
Bedankt maar het lukt nog steeds niet er komt nog altijd het bericht op van "verbinding met youtube mislukt" zelfs na een reboot en het installeren.en het 2e bericht dat er op kom is "mobiele datanetwerk activeren niet mogelijkU hebt geen abonnement op een mobiele dataservice" kan ja deze uitschakelen of zo? Groeten JonasG
  #329  
Oud 29 January 2010, 15:50
Ghost's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2009
Berichten: 41
Standaard

Die melding over het mobiel datanetwerk kreeg ik ook als ik geen apn invul. Maar over Wi-Fi moet het wel werken dan.
  #330  
Oud 29 January 2010, 16:50
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2009
Berichten: 44
Standaard jailbreak blackra1n

Net een neiuwe Iphone 3 GS 16GB me tweede de oude gaat terug wegens dekkingsproblemen. ik dacht ff breaken!!!

nou das ff andere koek geworden. blackra1N blijft hangen, op de ene computer lukt het wel en op de andere weer niet. vreemd vreemd.

nu weer op me laptoppie waar ook itunes opstaat en ja tis me eindelijk gelukt maar vraag me niet hoe. en idd als ik moet herstarten dan moet je hem voor dat je hem aan itunes hangt eerst blackra1n draaien.
daarna staat alles er gewoon nog op en kan je gewoon sync.

T is wat lastig maar ook hier zullen de boys wel weer wat op vinden, niet?

nu nog thetering aanzetten (hoe ging dat ook alweer).

gr Peter
  #331  
Oud 29 January 2010, 17:08
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door peter1968 Bekijk bericht
T is wat lastig maar ook hier zullen de boys wel weer wat op vinden, niet?
Je ziet hoe lang het al duurt, ik zou er niet al teveel op rekenen dat het in de toekomst sneller gaat (eerder langzamer)
  #332  
Oud 29 January 2010, 17:40
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2009
Berichten: 44
Standaard

ach er valt mee te leven zo vaak starten we niet op alleen als je onderweg bent en iphone zou vast lopen is het pech moet je wachten tot je bij je laptop bent

Laatst gewijzigd door peter1968; 1 February 2010 om 10:57.
  #333  
Oud 30 January 2010, 16:49
Hussie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2008
Berichten: 53
Standaard

Ik heb de 3GS woensdag mogen ontvangen en heb er eentje van week 52.
Ik heb het gisteren gejailbreakt met Blackra1n en geen enkele probleem (nog) tegen gekomen.
  #334  
Oud 30 January 2010, 16:59
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2009
Berichten: 44
Standaard

start hem maar een keer opnieuw op dan ben ik benieuwd
  #335  
Oud 30 January 2010, 17:17
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 3.2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2010
Berichten: 13
Standaard

precies dat jailbraeken gaat perfect todat je opnieuw opstart
  #336  
Oud 31 January 2010, 00:12
Hussie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2008
Berichten: 53
Standaard

Van dat opstarten weet ik. Ik had het meer over de youtube/push/netwerk problemen.
Ik heb pas gemerkt dat ik m'n Wi-Fi niet meer zo goed werkt.
Safari wilt de pagina's niet laden terwijl er wel een verbinding is om het te laten werken moet ik Wi-Fi uitschakelen en opnieuw starten. Dit is nogal omslachtig.
Ik zal restoren en geen jailbreak uitvoeren.
  #337  
Oud 31 January 2010, 04:32
Ghost's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2009
Berichten: 41
Standaard

Download SBSettings van cydia (BigBoss repo), maakt het veel makelijker om Wi-Fi, bluetooth, 3G, ... in en uit te schakelen (zonder een applicatie te sluiten)
  #338  
Oud 31 January 2010, 12:48
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2009
Berichten: 70
Send a message via twitter to ManindeWereld
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hussie Bekijk bericht
Ik heb de 3GS woensdag mogen ontvangen en heb er eentje van week 52.
Ik heb het gisteren gejailbreakt met Blackra1n en geen enkele probleem (nog) tegen gekomen.
De mijne is ook van week 52, geen enkel probleem met youtube, push en netwerk.
Nu nog wachten tot er een fatsoenlijke jailbreak komt waarbij je de 3Gs gewoon
kunt blijven gebruiken na een reboot zonder hem eerst aan een laptop te hangen.
  #339  
Oud 31 January 2010, 13:31
Hussie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2008
Berichten: 53
Standaard

Iedere keer aanzetten/uitzetten werkt niet praktisch.
Ik heb het nog een keer geprobeerd met Redsn0w en alles blijkt goed te doen...
  #340  
Oud 1 February 2010, 10:42
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2010
Berichten: 4
Standaard probleem

goede morgen allemaal


ik ben nieuwe op het forum
ik bezit een witte iphone 32 gig met 3.1.2

nu lees ik dit allemaal en zit van angst te bibberen achter mijn laptopie
ik wilde mijn iphone ook jailbreaken alleen maar om de simlock eraf te krijgen om dat kl*te t-mobiel eraf te krijgen.

Zijn de problemen echt zo erg en is er ook een andere manier om de simlock eraf te krijgen.

Alvast bedankt voor de reakties en de moeite mensen.

O ja sorry als mijn verhaaltje op de verkeerde plaats staat
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:20.