Apple blokkeert Jailbreak in nieuwe iPhone 3GS toestellen!

Apple blokkeert Jailbreak in nieuwe iPhone 3GS toestellen! discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb al een laptop.... Maar dit is wel vervelend zeg,,, maar het is dus alleen als ik de iphone opnieuw opstart ?!?!? nu maar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #241  
Oud 5 January 2010, 13:53
jdj86's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 51
Standaard

ik heb al een laptop....

Maar dit is wel vervelend zeg,,,
maar het is dus alleen als ik de iphone opnieuw opstart ?!?!?
nu maar hopen dat ik thuis alles instaleer zodat ik hem niet opnieuw hoef op te starten haha

THNX!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #242  
Oud 5 January 2010, 13:55
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

dit is idd als je reboot of em uit en aan zet , weet niet of dit ook geld voor de rebootfunctie onder SBSettings
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #243  
Oud 5 January 2010, 14:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 20
Standaard

Als het even lukt, krijg ik binnenkort een Iphone 3gs vanuit Amerika. Deze zal ik dus eerst moeten jailbreaken en vervolgens unlocken om mn eigen sim kaart er in te krijgen. Zal waarschijnlijk een nieuwe Iphone zijn, dus een tethered jailbreak zal noodzakelijk zijn.
Voor mij is het belangrijkst dat ik hem kan gebruiken, dus jailbreak is niet noodzakelijk voor allemaal programma's e.d.
Is het ook mogelijk om dus eerst te jailbreaken, dan te unlocken, dan jailbreak te verwijderen en vervolgens wel een Iphone te hebben die unlocked is en onbeperkt uit en aan kan worden gezet? Of is de unlock weg als je de jailbreak weghaald?
  #244  
Oud 5 January 2010, 16:27
jdj86's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 51
Standaard

@ dirkvs
als je via Blackra1n jailbreakt is het makkelijk te doen !
en als je dan thuis al je applicaties download waarbij de iphone opnieuw opgestart moet worden is er eigenlijk niks aan de hand...
mijn vorige iphone ging echt nooit uit
gewoon optijd opladen
ik doe nu ook alles thuis via cydia voor de zekerheid en heb nu alles wat ik tot nu toe wilde erop staan..

met je vraag of je die jailbreak eraf kan halen etc. moet je bij de echte hackers zijn

succes !!
  #245  
Oud 5 January 2010, 17:51
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

@dirkvs , deze ben je dan weer kwijt omdat je er dan via itunes orginele FW op zet en die zet dan ook je simlock weer terug .
  #246  
Oud 5 January 2010, 19:02
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 97
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jdj86 Bekijk bericht
met je vraag of je die jailbreak eraf kan halen etc. moet je bij de echte hackers zijn
Jailbreak kan je er makkelijk afhalen, gewoon je iPhone aansluiten en restoren met de originele firmware. Echter, je bent dan je unlock wel kwijt. Er blijven vaak nog wel restjes van een jailbreak, zo bleef bij mij het numerieke batterij percentage staan. Als je em echt helemaal schoon wilt hebben zul je em ergens moeten laten wipen oid
  #247  
Oud 5 January 2010, 22:18
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2009
Berichten: 8
Standaard

Ja en dan heb jem ge reboot en dan staat je app erop, maar dan ga je bv weer een groot thema downloaden en dan kan je weer opnieuw, en aangezien de meesten wel een hoop downloaden blijf je bezig, wat trouwens ook vaag is een maat van me heeft ook een 3gs met die nieuwe boot en als ie dan winterboard erop zet valt ze Wi-Fi weg, betekent dus dat je ook geen winterboard erop zetten, en wat is een jailbreak zonder winterboard net niks natuurlijk, gelukkig heb ik hier geen last van heb een 3gs uit week 34 heb em alleen wel verzekerd bij proassist en als ie dus stuk gaat krijg ik een nieuwe en dus waarschijnlijk 1 met de nieuwe bootrom, iemand al enig idee of er uberhaupt al iemand mee bezig is? Dev team? Geohot? Hoor alleen maar verhalen dat het wel lang kan gaan duren, maar waar word dat op gebaseerd, dit is voor de hackers weer een ultieme uitdaging lijkt mij,ik heb er gelukkig geen last van maar vind het zwaar *** voor de mensen die t niet lukt ik weet wat jullie missen en een tethered jailbreak is t gewoon net niet!
  #248  
Oud 5 January 2010, 22:24
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ViperNL Bekijk bericht
Jailbreak kan je er makkelijk afhalen, gewoon je iPhone aansluiten en restoren met de originele firmware. Echter, je bent dan je unlock wel kwijt. Er blijven vaak nog wel restjes van een jailbreak, zo bleef bij mij het numerieke batterij percentage staan. Als je em echt helemaal schoon wilt hebben zul je em ergens moeten laten wipen oid
Ik had ook die restjes van een jailbreak en ook van make it mine maar dan moet je gewoon alle instellingen in je iphone er nog een keer bovenop herstellen, toen was bij mij alles weg,
  #249  
Oud 6 January 2010, 01:46
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 October 2009
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeffreyaltink Bekijk bericht
Ja en dan heb jem ge reboot en dan staat je betekent dus dat je ook geen winterboard erop zetten, en wat is een jailbreak zonder winterboard net niks natuurlijk,
Winterboard? Klopt het dat dat iets met thema's van de layout te maken heeft?
Sorry, maar dat kan met echt gestolen worden....
  #250  
Oud 6 January 2010, 14:03
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2010
Berichten: 23
Standaard

Ik zit ook met het probleem dat het niet wil.

Ben al even bezig, maar het wil maar niet.

Ik heb de costom firmware er op probleren te zetten, maar kreeg het zelfde als de persoon hier onder.

Citaat:
Ik heb gisteren dus met goede moed vanop dit forum de juiste custom firmware 3.1.2. voor mijn iphone 3gs (versie mt activatie) gedownload. De bedoeling was om nadien met itunes mijn iphone te recoveren en er deze firmware op te zetten. Ik heb dat geprobeerd door telkens mijn iphone in DFU te (proberen) zetten met de methode zoals op dit forum omschreven (10 seconden on/off button + home-button ingedrukt houden, vervolgens on/off button loslaten en home-button nog even ingedrukt houden tot itunes opspringt en ik de melding krijg dat de iphone in recovery mode herkend is). Nadien vraag ik via de shift-knop + de knop herstellen aan itunes om de gekozen custom firmware erop te zetten. Itunes begint met het uitpakken met de custom firmware, bereidt mijn iphone voor op het herstel, maar dan krij ik de error "De iphone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (1600)". Soms krijg ik ook de 1602-error
Ook de blackr1n geprobeerd, maar kwam naar 2 dagen proberen er achter dat ik de nieuwe versie heb. dus hij wil er wel op, dan komt cydia er op, maar kan geen programma;s die ik binnen heb gehaald er opzetten.
Ook bals hij reboot moet ik hem via blackr1n opnieuw opstarten.
Dan zou je denken niet erg? mits je dus een programma instaleerd die een reboot wil, en als je dan geen pc bij de hand hebt ben je niet blij.

Heeft iemand een idee hoe ik toch een costom frimware er op kan krijgen? of kan ik beter wachten tot er een oplossing uit is.
Want heb al meerdere malen mij tel moeten herstellen en dat gaat ook vervelen.
Heb veel website;s geprobeert met een oplossing, maar niks is duidelijk
  #251  
Oud 6 January 2010, 14:16
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door peter4871 Bekijk bericht
Ik zit ook met het probleem dat het niet wil.

Ben al even bezig, maar het wil maar niet.

Ik heb de costom firmware er op probleren te zetten, maar kreeg het zelfde als de persoon hier onder.



Ook de blackr1n geprobeerd, maar kwam naar 2 dagen proberen er achter dat ik de nieuwe versie heb. dus hij wil er wel op, dan komt cydia er op, maar kan geen programma;s die ik binnen heb gehaald er opzetten.
Ook bals hij reboot moet ik hem via blackr1n opnieuw opstarten.
Dan zou je denken niet erg? mits je dus een programma instaleerd die een reboot wil, en als je dan geen pc bij de hand hebt ben je niet blij.

Heeft iemand een idee hoe ik toch een costom frimware er op kan krijgen? of kan ik beter wachten tot er een oplossing uit is.
Want heb al meerdere malen mij tel moeten herstellen en dat gaat ook vervelen.
Heb veel website;s geprobeert met een oplossing, maar niks is duidelijk
Als je vraagt of er een oplossing is voor de tethered jailbreak, dan kan ik daar een heel simpel antwoord op geven: nee. Er is nog geen oplossing. Het er op zetten van een Custom Firmware, heeft verder ook geen zin en lost het probleem niet op.
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #252  
Oud 6 January 2010, 22:45
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2009
Berichten: 18
Standaard

Beste mensen,

Vandaag heb ik mijn 3gs 16gb opgestuurd gekregen. Meteen daarna heb ik geprobeerd een jailbreak door te voeren met blackra1n. Als ik op de blackrain pagina het windows icoontje heb aangeklikt, en het bestandje heb geopend(en op de button geklikt) wordt mijn iphonescherm zwart. Ik heb hem toe maar opnieuw opgestart.

Na dit opstarten, moet ik volgens itunes mijn iphone herstellen.

Iemand een idee hoe ik mijn jailbreak, en uiteindelijk mijn unlock kan realiseren?

Greetz.
  #253  
Oud 6 January 2010, 22:47
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2009
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Als je vraagt of er een oplossing is voor de tethered jailbreak, dan kan ik daar een heel simpel antwoord op geven: nee. Er is nog geen oplossing. Het er op zetten van een Custom Firmware, heeft verder ook geen zin en lost het probleem niet op.

Beste Generaal,

Vandaag heb ik mijn 3gs 16gb opgestuurd gekregen. Meteen daarna heb ik geprobeerd een jailbreak door te voeren met blackra1n. Als ik op de blackrain pagina het windows icoontje heb aangeklikt, en het bestandje heb geopend(en op de button geklikt) wordt mijn iphonescherm zwart. Ik heb hem toe maar opnieuw opgestart.

Na dit opstarten, moet ik volgens itunes mijn iphone herstellen.

Een idee hoe ik mijn jailbreak, en uiteindelijk mijn unlock kan realiseren?

Greetz.
  #254  
Oud 6 January 2010, 22:49
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2009
Berichten: 8
Standaard

Dat gaat niet lukken, waarschijnlijk heb je een iphone van week 40 of ouder en dus heb je de nieuwe bootrom die beveiligd is door apple tegen jailbreaken , het 4de en 5de nummer van je serienummer geven aan uit welke week ie komt, je kan alleen een tethered jailbreak uitvoeren.
  #255  
Oud 6 January 2010, 22:52
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rubentjehhh Bekijk bericht
Beste Generaal,

Vandaag heb ik mijn 3gs 16gb opgestuurd gekregen. Meteen daarna heb ik geprobeerd een jailbreak door te voeren met blackra1n. Als ik op de blackrain pagina het windows icoontje heb aangeklikt, en het bestandje heb geopend(en op de button geklikt) wordt mijn iphonescherm zwart. Ik heb hem toe maar opnieuw opgestart.

Na dit opstarten, moet ik volgens itunes mijn iphone herstellen.

Een idee hoe ik mijn jailbreak, en uiteindelijk mijn unlock kan realiseren?

Greetz.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeffreyaltink Bekijk bericht
Dat gaat niet lukken, waarschijnlijk heb je een iphone van week 40 of ouder en dus heb je de nieuwe bootrom die beveiligd is door apple tegen jailbreaken , het 4de en 5de nummer van je serienummer geven aan uit welke week ie komt, je kan alleen een tethered jailbreak uitvoeren.

Het verhaal van Jeffrey klopt bijna, je kan gewoon jailbreaken-->Blackra1n gebruiken voor de jailbreak EN het opstarten van je iPhone daarna Blacksn0w draaien en je kan je iPhone gebruiken. Dus het werkt wel

(@jeffrey sorry, dat ik je even aanvul, maar het leek net in je post of het niet gaat )
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #256  
Oud 6 January 2010, 22:55
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2009
Berichten: 8
Standaard

Geeft niks hoor maar je moet even goed lezen in me laatste zin zeg ik dat hij wel een tethered jailbreak kan uitvoeren
  #257  
Oud 7 January 2010, 01:07
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rubentjehhh Bekijk bericht
Beste Generaal,

Vandaag heb ik mijn 3gs 16gb opgestuurd gekregen. Meteen daarna heb ik geprobeerd een jailbreak door te voeren met blackra1n. Als ik op de blackrain pagina het windows icoontje heb aangeklikt, en het bestandje heb geopend(en op de button geklikt) wordt mijn iphonescherm zwart. Ik heb hem toe maar opnieuw opgestart.

Na dit opstarten, moet ik volgens itunes mijn iphone herstellen.

Een idee hoe ik mijn jailbreak, en uiteindelijk mijn unlock kan realiseren?

Greetz.

nogmaals blackrain draaien , als hij om herstel vraagt .
  #258  
Oud 7 January 2010, 01:09
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2010
Berichten: 23
Standaard

je kan inderdaad het wel jailbraken, maar zelf was ik er niet blij mee.
Via blackra1n doet hij het wel, dat wil zeggen, cydia kan je instaleren.
Maar programma's via itunes er op duwen werkt dan niet(bij mij het geval)
En je zit met een tethered jailbreak.
Dus je kan hem dan alleen nog maar opnieuw opstarten via blackra1n.
Dus gaat je tel om wat voorn reden dan ook rebooten. kan je alleen met een pc je telefoon weer goed krijgen via blackra1n of via itunes en dan weer naar orgineel herstellen.

Komt er op neer, dat we tijdelijk ons aan de regels moeten houden met de iphone, tot er een oplossing voor gevonden is.
tot die tijd is het of wachten of tethered jailbraken.
  #259  
Oud 7 January 2010, 16:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2009
Berichten: 18
Standaard

Bedankt voor jullie reacties,

Nog even geprobeerd, maar nog steeds geen foto op mijn scherm van blackra1n. Nog even het probleem uitgewerkt:

IP aangesloten met itunes. Back up etc gedaan. Dan naar de blackra1n site en het bestandje geopend. Ik krijg vervolgens na een tijdje wel het schermpje met "your jailbreak is done once the iphone reboots" Alleen krijg ik tijdens dit proces geen foto van blackra1n op m'n scherm, en het scherm blijft (lange tijd) zwart...... Ik start hem dus maar weer opnieuw op(handmatig, omdat dit erg lang duurt), waarna itunes aangeeft dat ik hem pas weer kan gebruiken als ik hem inderdaad herstel.

Ik ben niet erg handig met dergelijke dingen....

Graag een reactie.

Bvd

Ps: op dit moment, nadat ik m'n IP weer heb herstelt, heb ik geen netwerk van tmobile???? "geen service".
  #260  
Oud 7 January 2010, 16:37
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2009
Berichten: 18
Standaard

Heren nieuwe update:

Toch nog even verder zitten mieren, ik heb nu finally het blackra1n tekentje op m'n iphone, en de applicatie. Als ik hem open staat er: please check your internet connection(err...

Waarschijnlijk omdat ik geen service heb?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:18.