Apple blokkeert Jailbreak in nieuwe iPhone 3GS toestellen!

Apple blokkeert Jailbreak in nieuwe iPhone 3GS toestellen! discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) en als ik in i tunes herstel omdat ik bv de jb weg wil behoud ik dan alles of ben ik alles (bv contacten foto's ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #181  
Oud 13 December 2009, 12:38
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2009
Berichten: 3
Standaard

en als ik in i tunes herstel omdat ik bv de jb weg wil behoud ik dan alles of ben ik alles (bv contacten foto's enz..) kwijt
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #182  
Oud 13 December 2009, 12:41
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jopo1982 Bekijk bericht
en als ik in i tunes herstel omdat ik bv de jb weg wil behoud ik dan alles of ben ik alles (bv contacten foto's enz..) kwijt
Herstel = kwijt, dan moet je een back-up (reservekopie) terug zetten.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #183  
Oud 13 December 2009, 12:49
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2009
Berichten: 3
Standaard

Dus er worden geen gegevens ivm de jb opgeslaan wanneer je een reservekopie maakt. dus als je na bv een maand en itunes heeft iedere dag nieuwe reservekopies gemaakt dan kan je alles perfeckt terug zetten omdat er geen gevens in de reservekopie zitten die te maken hebben met de jb
  #184  
Oud 13 December 2009, 12:49
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jopo1982 Bekijk bericht
Dus er worden geen gegevens ivm de jb opgeslaan wanneer je een reservekopie maakt. dus als je na bv een maand en itunes heeft iedere dag nieuwe reservekopies gemaakt dan kan je alles perfeckt terug zetten omdat er geen gevens in de reservekopie zitten die te maken hebben met de jb
Hoogstens wat kleine dingen, die niet zo spannend zijn. Je zal er geen last van hebben.
  #185  
Oud 13 December 2009, 14:31
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

daarom moet je ook bij reparatie of wegsturen , ook geen backup terugzetten en alleen een schone FW installeren , je gaan altijd of je het nu wil of niet graven in je gegevens / software.
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......

Laatst gewijzigd door ThaBudz; 13 December 2009 om 14:37.
  #186  
Oud 13 December 2009, 14:41
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2009
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door starbbs Bekijk bericht
Alleen ook bij dit toestel, weer geen werkende GPS!! weer geen pulserend rondje en alleen de network fix.

Het kan toch niet waar zijn dat WEER het gps gedeelte het niet doet? en ja, alles geprobeerd. Mijn iphone van vriendin doet het nl prima.
Dit probleem heb/had ik ook. Alles geprobeerd wat op internet staat; werkt niet. Toestel ter reparatie; ongerepareerd retour alles zou werken.

Ik heb echter een manier gevonden om het weer te fixen, het blijft dan een tijdje werken, maar na een paar dagen is gps weer weg --> herhaal volgende stappen:

- Wi-Fi aan
- 3g uit
- locatievoorzieningen uit
- herstel netwerk instellingen
- herstel locatievoorzieningen
- locatievoorzieningen weer aan
  #187  
Oud 13 December 2009, 14:44
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sj0erd Bekijk bericht
Dit probleem heb/had ik ook. Alles geprobeerd wat op internet staat; werkt niet. Toestel ter reparatie; ongerepareerd retour alles zou werken.

Ik heb echter een manier gevonden om het weer te fixen, het blijft dan een tijdje werken, maar na een paar dagen is gps weer weg --> herhaal volgende stappen:

- Wi-Fi aan
- 3g uit
- locatievoorzieningen uit
- herstel netwerk instellingen
- herstel locatievoorzieningen
- locatievoorzieningen weer aan
Geen idee waar jullie iPhone's vandaan komen, maar de mijne komt uit Amerika, en heb vandaag mijn Youtube en GPS probleem op gelost. Hoe hebben jullie de iPhone geactiveerd? Ik deed dit altijd met mijn Hi-simkaart en Blackra1n. Dit werkt dus wel maar dan doen Youtube en GPS het niet. Ik dacht, laat ik hem eens herstellen met mn AT&T kaartje, daarmee geactieveerd in iTunes, daarna Blackra1n/Blacksn0w gedraaid en voila, mn Hi-simkaart erin en had YouTube en GPS. De fout van GPS ligt in dit geval dus bij Blackra1n.
  #188  
Oud 13 December 2009, 14:49
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2009
Berichten: 5
Standaard

Mijn iPhone 3GS "gekregen" bij mijn T-Mobile abonnement (i-150)
In het begin nergens problemen mee. Toen geupdate naar 3.12, daarna jailbreak met blackrain en toen begonnen de problemen.

Heb mijn iphone meerdere malen via itunes restored and gewoon weer geactiveerd via itunes maar dat mocht ook niet baten. Zelfs restore via andere computer gedaan (waardoor de hele update weer gedownload werd) maar dit mocht ook niet baten.
  #189  
Oud 13 December 2009, 16:22
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2009
Berichten: 3
Standaard

HELP!!! Help help help...
Ik heb mn iphone 3gs nu gejailbreaked en nu zit mijn vodafone simmetje erin..alles werkt maaar als mn tel uitgaat of reboot kan ik weer met alles overnieuw beginnen dan moet ik eerst weer herstellen, dan Wi-Fi, dan blackra1n, dan snow, dan weer netwerk instelling aanpassen een heel gedoe dus (dat duurt steeds wel 30 min) , ik kan dus ook geen applicaties downloaden enzo want dan reboot mn tel..weten jullie daar iets tegen?? Want dit is echt te irritant. Lijkt me dat je toch gewoon moet kunnen rebooten en je iphone moet kunnen uitzetten zonder steeds alles overnieuw te doen??

Liefs Cat
  #190  
Oud 13 December 2009, 16:27
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cathylicious Bekijk bericht
HELP!!! Help help help...
Ik heb mn iphone 3gs nu gejailbreaked en nu zit mijn vodafone simmetje erin..alles werkt maaar als mn tel uitgaat of reboot kan ik weer met alles overnieuw beginnen dan moet ik eerst weer herstellen, dan Wi-Fi, dan blackra1n, dan snow, dan weer netwerk instelling aanpassen een heel gedoe dus (dat duurt steeds wel 30 min) , ik kan dus ook geen applicaties downloaden enzo want dan reboot mn tel..weten jullie daar iets tegen?? Want dit is echt te irritant. Lijkt me dat je toch gewoon moet kunnen rebooten en je iphone moet kunnen uitzetten zonder steeds alles overnieuw te doen??

Liefs Cat
Jij hebt een https://forum.iculture.nl/f59/i...jailbreak.html. Is niets aan te doen.
  #191  
Oud 13 December 2009, 16:35
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

word momenteel volgens verschillende forums aan gewerkt , maar voor nu voorlopig idd. ff niks aan te doen .
  #192  
Oud 13 December 2009, 16:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2009
Berichten: 3
Standaard

Ok das balen ...thanks anyway...
  #193  
Oud 13 December 2009, 16:47
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

alles blijft behouden ,het enige wat je hebt is dat je je foon een "zetje "moet geven en dat doe je dan door blackrain weer te draaien maar idd voorlopig nog geen oplossing .
  #194  
Oud 13 December 2009, 16:51
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2009
Berichten: 3
Standaard

Hopen dat ze er snel iets op vinden..
  #195  
Oud 13 December 2009, 17:38
dgstomp's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 December 2009
Berichten: 2
Standaard

Hoi leden,

ben nog nieuw hier (heb m'n originele sim-lock-vrije iphone net binnen) en heb hem net geprobeerd te jailbreaken.... :-( niet gelukt! Hij wil meteen weer naar iTunes.
Via chipmunk m'n productie week achterhaald en blijkt week 47 te zijn. Heb ik nu pech? Oftewel; kan ik niet jailbreaken met mijn nieuwe iphone???? Alvast bedankt voor jullie reactie!
  #196  
Oud 13 December 2009, 17:45
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dgstomp Bekijk bericht
Hoi leden,

ben nog nieuw hier (heb m'n originele sim-lock-vrije iphone net binnen) en heb hem net geprobeerd te jailbreaken.... :-( niet gelukt! Hij wil meteen weer naar iTunes.
Via chipmunk m'n productie week achterhaald en blijkt week 47 te zijn. Heb ik nu pech? Oftewel; kan ik niet jailbreaken met mijn nieuwe iphone???? Alvast bedankt voor jullie reactie!
Heb je het topic al doorgelezen? Je kan wel jailbreaken met Blackra1n. Alleen opnieuw opstarten werkt niet. Dit doe je door hem weer aan je pc/mac te hangen en dan blackra1n te draaien.
  #197  
Oud 13 December 2009, 17:54
dgstomp's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 December 2009
Berichten: 2
Standaard

Hoi King,

blijkbaar heb ik dan iets niet goed begrepen....
ik zal het nog eens proberen!
bedankt!
  #198  
Oud 13 December 2009, 23:05
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2009
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sj0erd Bekijk bericht
Dit probleem heb/had ik ook. Alles geprobeerd wat op internet staat; werkt niet. Toestel ter reparatie; ongerepareerd retour alles zou werken.

Ik heb echter een manier gevonden om het weer te fixen, het blijft dan een tijdje werken, maar na een paar dagen is gps weer weg --> herhaal volgende stappen:

- Wi-Fi aan
- 3g uit
- locatievoorzieningen uit
- herstel netwerk instellingen
- herstel locatievoorzieningen
- locatievoorzieningen weer aan
Helaas..... heb deze sequence ook geprobeerd.... ook hiermee geen fix te krijgen. Volgens sbsettings is er overigens een ipadres voor gps??

Maar bedankt voor het reageren. Het blijft zowat onvoorstelbaar dat ik aan mijn derde toestel bezig ben waarvan er nog geen enkele een fix heeft gekregen.Ik bedoel... hoe krijg je het voor elkaar.

En ja... een andere iphone heeft wel een fix op dezelfde lokatie waar ikeen fix probeer te krijgen
  #199  
Oud 15 December 2009, 08:06
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 October 2009
Berichten: 4
Standaard

Als hij gejailbraked is, moet je via CYDIA pushfix installeren en daarna netwerkinstellingen resetten.
  #200  
Oud 15 December 2009, 08:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Berichten: 16
Standaard

Waarom is dat? Ik heb mijn teostal ook gejailbreaked, maar mijn GPS e.d. werken nog prima.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:16.