Apple blokkeert Jailbreak in nieuwe iPhone 3GS toestellen!

Apple blokkeert Jailbreak in nieuwe iPhone 3GS toestellen! discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door PearLRoX zouden ze nog iets uitbrengen voor de 3GS Tethered jailbreak ?? ik moet dringend eens REBOOT gebruiken. Je kunt gewoon ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #101  
Oud 10 November 2009, 14:15
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 April 2009
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 105
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PearLRoX Bekijk bericht
zouden ze nog iets uitbrengen voor de 3GS Tethered jailbreak ?? ik moet dringend eens REBOOT gebruiken.
Je kunt gewoon rebooten hoor! Wel even tijdens het opstarten aan de computer hangen en blackra1n uitvoeren. Je verliest hierdoor je jailbreak apps niet, heb het zelf ook zo gedaan.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #102  
Oud 10 November 2009, 14:20
ℜuben's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2009
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Snader Bekijk bericht
Je kunt gewoon rebooten hoor! Wel even tijdens het opstarten aan de computer hangen en blackra1n uitvoeren.
Shit zeg, lees ik dit net een uurtje te laat! Vanmiddag na installatie van Veency mijn iPod Touch moeten resetten en die is nu weer helemaal 'clean' zonder jailbreak.
  #103  
Oud 10 November 2009, 14:44
PearLRoX's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 220
Stuur een bericht via Skype™ naar PearLRoX Send a message via twitter to PearLRoX
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Snader Bekijk bericht
Je kunt gewoon rebooten hoor! Wel even tijdens het opstarten aan de computer hangen en blackra1n uitvoeren. Je verliest hierdoor je jailbreak apps niet, heb het zelf ook zo gedaan.
Aah ok bedankt! Dan ga ik dat strax eens proberen.. Zo een reboot kan wel eens gezond zijn he Maar je komt dan toch op het iTunes logo uit...dan mag ik direct blackra1n uitvoeren en hij werkt terug? Dus heb ik iTunes niet nodig of geen herstel nzo..
  #104  
Oud 10 November 2009, 15:22
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 May 2009
Locatie: Leeuwarden
Berichten: 42
Standaard

wie kan mij vertellen waar ik kan zien in welke week(nummer) mijn iPhone gemaakt is?
  #105  
Oud 10 November 2009, 16:00
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2008
Berichten: 9
Standaard

Op het doosje van je iPhone staat aan de achterkant je serienummer.
Daar is het het 4e & 5e nummer van.
Als je je doosje niet meer hebt, kan je ook de simtray open maken, daar staat het ook ingegraveerd dacht ik. ( Niet 100% zeker ).
  #106  
Oud 10 November 2009, 16:22
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Diederik538 Bekijk bericht
Op het doosje van je iPhone staat aan de achterkant je serienummer.
Daar is het het 4e & 5e nummer van.
Als je je doosje niet meer hebt, kan je ook de simtray open maken, daar staat het ook ingegraveerd dacht ik. ( Niet 100% zeker ).

staat ook bij je instellingen in het menu van je iPhone
__________________

  #107  
Oud 10 November 2009, 16:26
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 April 2009
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 105
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PearLRoX Bekijk bericht
Aah ok bedankt! Dan ga ik dat strax eens proberen.. Zo een reboot kan wel eens gezond zijn he Maar je komt dan toch op het iTunes logo uit...dan mag ik direct blackra1n uitvoeren en hij werkt terug? Dus heb ik iTunes niet nodig of geen herstel nzo..
Klopt, zodra je het iTunes logo op je scherm ziet, kun je je iPhone aansluiten en blackra1n starten. Negeer meldingen van iTunes en je iPhone is weer als herboren!
  #108  
Oud 10 November 2009, 16:53
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Snader Bekijk bericht
Klopt, zodra je het iTunes logo op je scherm ziet, kun je je iPhone aansluiten en blackra1n starten. Negeer meldingen van iTunes en je iPhone is weer als herboren!
Ik meen dat het zelfs niet nodig is om Blackra1n te starten. Je iPhone heeft namelijk gewoon een extern apparaat nodig om te booten. Het Dev Team heeft ook laten zien dat een tethered boot lukt met de TI-84 rekenmachine en dan heb je niet de mogelijkheid om Blackra1n te starten.

Iemand die dit kan onderbouwen?
  #109  
Oud 11 November 2009, 02:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 April 2008
Locatie: Antwerpen (Belgie)
Berichten: 13
Standaard Full jailbreak 3GS met 05.11.07 modemfirmware ???

Hey iedereen!

Ik heb net (denk ik) iets uniek meegemaakt. Ik heb gisteren een iPhone 3GS uit de gesealde verpakking gehaald, gesynct met iTunes en opgeladen. Deze avond heb ik hem gejailbreakt met de blackrain applicatie van geohot. Daarna installeer ik via Cydia SBsettings zoals ik op mijn vorige iPhone ook had, en cydia zegt dat ik moet rebooten. Ik dacht in mezelf: maakt niet uit, ik zal wel opnieuw blackrain doen. Dus ik druk op reboot device en hij gaat uit. Ik open blackrain al op mn macbook, maar wacht nog even voor het iTunes logo op het schermpje komt. Maar tot mijn grote verbazing REBOOTE de iPhone gewoon, dus is hij full jailbreak?! Daarna ga ik kijken, cydia staat er nog op, en werkt! En alle andere applicaties die ik via cydia downloade werken ook. Ik heb het nog een paar keer getest en hem manueel aan en uit gezet, maar hij start dus elke keer gewoon op zonder ik hem aan Blackrain moet koppelen. Is dit niet abnormaal?

Mijn iPhone is 3.1 OTB, met modemfirmware 05.11.07 en in serienummer staat er: week 40

Heb ik gewoon geluk? Of is dit iets raars? Ik zal morgen proberen een filmpje te maken en het te uploaden als bewijs.

Groetjes,
Philippe
  #110  
Oud 11 November 2009, 08:18
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Dan heb je waarschijnlijk net mazzel met een oude bootrom.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #111  
Oud 11 November 2009, 12:52
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 May 2009
Berichten: 67
Standaard

Ik heb toch ook maar de gok genomen. Bij mij hetzelfde verhaal, jailbreak blijft gewoon bestaan ook na een reboot zonder dat de iPhone gekoppeld is aan de PC.

Is een net nieuwe iPhone die geleverd is met 3.1, via iTunes upgrade gedaan naar 3.1.2. Modemfirmware is ook 05.11.07, productie 2009 week 41.

Heb ik dan gewoon mazzel met een 3GS die nog wel een oude bootrom heeft? Weet iemand hoe ik de versie van de bootrom uit kan vragen om dit te controleren?

EDIT: Instructies gevonden om de bootrom versie uit te lezen op windows. Ik heb versie 359.3.

Laatst gewijzigd door johndoe73; 11 November 2009 om 14:01.
  #112  
Oud 11 November 2009, 14:34
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

Kan bevestigen dat bij mijn jailbreak op 3GS met 05.11.07 na reboot de jailbreak ook gewoon intact blijft. dat was vanaf dag 1 al zo.
  #113  
Oud 11 November 2009, 15:04
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Arrow

// Discussies samengevoegd
  #114  
Oud 12 November 2009, 23:25
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Ik heb zojuist mijn iphone 3gs met een jailbreak onderhanden genomen.
Met deze gebruiks omschrijving iClarified - iPhone - How to Jailbreak Your iPhone, iPod Using BlackRa1n [Windows].
Werkt als een zonnetje
  #115  
Oud 13 November 2009, 16:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2009
Berichten: 2
Standaard

Helaas, hier kennelijk ook een nieuwe Boot Rom op de nieuwe GS. Na JB alleen opstarten mbv. de PC. Zie dat niet zo zitten, ik denk dat ik voorlopig m'n oude iPhone 3G nog maar gebruik, hoop dat er snel een oplossing komt.
  #116  
Oud 14 November 2009, 01:42
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2009
Locatie: Bussum
Berichten: 47
Stuur een bericht via Skype™ naar Moto
Standaard

Ik zit toch nog met een probleem. Ik zou mijn gejailbroken iPhone best naar 3.1.2 willen upgraden, maar toch zie ik nog in Cydia die rode waarschuwing staan na 'Upgrading to 3.1.2.? Read this.' Dat maakt me wel nerveus.
Op zich ben ik heel tevreden over de 3.0 FW versie die ik nu heb. Is de upgrade de moeite waard? Loop ik een risico dat het fout gaat? Anders laat ik 't liever zo… 'If it ain't broken, don't fix it…', zeggen ze.
  #117  
Oud 14 November 2009, 01:48
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 April 2008
Locatie: Heeze
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Good Vibe Bekijk bericht
Helaas, hier kennelijk ook een nieuwe Boot Rom op de nieuwe GS. Na JB alleen opstarten mbv. de PC. Zie dat niet zo zitten, ik denk dat ik voorlopig m'n oude iPhone 3G nog maar gebruik, hoop dat er snel een oplossing komt.
Zou ik niet op hopen, een snelle oplossing. Als Geohot of DevTeam wat vinden gaan ze die nooit uitbrengen voor de release van de nieuwe Iphone, zoals gewoonlijk in juni volgend jaar.
  #118  
Oud 14 November 2009, 01:53
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2009
Locatie: Bussum
Berichten: 47
Stuur een bericht via Skype™ naar Moto
Standaard

Hier wordt vaak gesproken over het iTunes logo. Wordt niet het Apple-logo bedoeld?
  #119  
Oud 14 November 2009, 02:38
ℜuben's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2009
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Moto Bekijk bericht
Wordt niet het Apple-logo bedoeld?
Nope.

(En hier een stukje zinloze tekst omdat mijn bericht pers 10 karakters of meer moet zijn. )
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png TS1275.png‎ (13,4 KB, 8x gelezen)

Laatst gewijzigd door ℜuben; 15 November 2009 om 15:16.
  #120  
Oud 15 November 2009, 14:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door egoovy Bekijk bericht
Zou ik niet op hopen, een snelle oplossing. Als Geohot of DevTeam wat vinden gaan ze die nooit uitbrengen voor de release van de nieuwe Iphone, zoals gewoonlijk in juni volgend jaar.
Waarom dat?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:34.