Apple blokkeert Jailbreak in nieuwe iPhone 3GS toestellen!

Apple blokkeert Jailbreak in nieuwe iPhone 3GS toestellen! discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Geen oplossing voor de Bootrom? Dat zou wel heel erg jammer zijn. Heb hier nu een gloednieuwe 3GS in de kast liggen. 't zou me ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #121  
Oud 15 November 2009, 15:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2009
Berichten: 2
Standaard

Geen oplossing voor de Bootrom? Dat zou wel heel erg jammer zijn.
Heb hier nu een gloednieuwe 3GS in de kast liggen.
't zou me verbazen als het inderdaad lang gaat duren voor de oplossing.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #122  
Oud 15 November 2009, 15:46
PearLRoX's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 220
Stuur een bericht via Skype™ naar PearLRoX Send a message via twitter to PearLRoX
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Good Vibe Bekijk bericht
Geen oplossing voor de Bootrom? Dat zou wel heel erg jammer zijn.
Heb hier nu een gloednieuwe 3GS in de kast liggen.
't zou me verbazen als het inderdaad lang gaat duren voor de oplossing.
Je kan al een jailbreak doen he aleen tijdens een reboot heb je een pc nodig..
  #123  
Oud 15 November 2009, 17:15
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PearLRoX Bekijk bericht
Je kan al een jailbreak doen he aleen tijdens een reboot heb je een pc nodig..
Wanneer gaat dit opgelost zijn?

Ik heb een ieuwe 3GS en moet inderdaad booten met pc altijd
  #124  
Oud 15 November 2009, 18:35
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 September 2009
Locatie: Zurich, Zwitserland
Berichten: 27
Send a message via twitter to Robe187
Standaard

heb gisteren mijn 3Gs opgehaald in mobistar hasselt (week40) en zonder probleem kunnen jailbreaken. hoe kan ik zeker weten of ik niet de nieuwe bootrom heb? ofja untetered jailbreak?
  #125  
Oud 15 November 2009, 18:39
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robe187 Bekijk bericht
heb gisteren mijn 3Gs opgehaald in mobistar hasselt (week40) en zonder probleem kunnen jailbreaken. hoe kan ik zeker weten of ik niet de nieuwe bootrom heb? ofja untetered jailbreak?
iPhone rebooten (uit, aanzetten)
  #126  
Oud 15 November 2009, 18:40
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 September 2009
Locatie: Zurich, Zwitserland
Berichten: 27
Send a message via twitter to Robe187
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
iPhone rebooten (uit, aanzetten)
heb ik gedaan.. hij s ook al helemaal uitgevallen en terug aan gezet geweest. dus ik heb nog de oude bootrom als dit allemaal gaat?
  #127  
Oud 15 November 2009, 18:42
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robe187 Bekijk bericht
heb ik gedaan.. hij s ook al helemaal uitgevallen en terug aan gezet geweest. dus ik heb nog de oude bootrom als dit allemaal gaat?
Als je iPhone weer aangaat, zonder dat je een afb. van Geohot te zien krijgt en deze niet meer verder opstart, dan heb je inderdaad de oude bootroom nog.
  #128  
Oud 15 November 2009, 19:17
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Als je iPhone weer aangaat, zonder dat je een afb. van Geohot te zien krijgt en deze niet meer verder opstart, dan heb je inderdaad de oude bootroom nog.
Kleine aanvulling. Met de nieuwe bootrom zie je niets behalve dat je iPhone in recoverymode valt. Je moet dan echt opnieuw Blackra1n te gebruiken. Al je gegevens etc staan er nog gewoon op. Je iPhone heeft alleen Blackra1n nodig om op te starten!
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #129  
Oud 15 November 2009, 22:43
PearLRoX's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 220
Stuur een bericht via Skype™ naar PearLRoX Send a message via twitter to PearLRoX
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ferrari_2 Bekijk bericht
Wanneer gaat dit opgelost zijn?

Ik heb een ieuwe 3GS en moet inderdaad booten met pc altijd
Vraag ik me ook af ... Zit met het zelfde probleem
  #130  
Oud 16 November 2009, 00:05
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ferrari_2 Bekijk bericht
Wanneer gaat dit opgelost zijn?

Ik heb een ieuwe 3GS en moet inderdaad booten met pc altijd
Dit gaat niet opgelost worden...
  #131  
Oud 16 November 2009, 03:12
ℜuben's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2009
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
Dit gaat niet opgelost worden...
Ook dit gaat vast wel opgelost worden, maar wellicht op een wat lastiger manier dan we tot nu toe gewent waren in de "iPhone Community". Ik vrees/denk/verwacht dat "we" taferelen gaan krijgen als bij het hacken van de PSP (Playstation Portable). Ook die is dusdanig beveiligd dat dit op software-nivo niet te fixen is. Zo moet je bijvoorbeeld bij de PSP een z.g. pandora-batterij maken (of kant en klaar kopen), omdat een deel van het boot-process van de PSP uit een stukje hardware in de batterij komt. Dit is zelf te doen, maar vereist enige handigheid met fijn gereedschap en soldeerbout.

Kortom; ik geloof nog steeds niet in een onhackbare iPhone, maar het zal wellicht geen plug-n-play stukje software meer worden wat je maar simpelweg kan uitvoeren en klaar-is-kees.

Hoe dan ook; de tijd zal het leren.
  #132  
Oud 16 November 2009, 13:49
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Berichten: 2
Standaard

Hallo,

Ik heb sinds kort een iphone alleen wil deze graag simlock vrij maken. Nu heb ik zo wat alle topics van iphone club gelezen en is het mij gelukt om mijn iphone 3gs 3.1.2 simlock vrij te maken. Alleen als ik vervolgens mijn iphone opnieuw opstart krijg nik het smbooltje te zien dat ik me telefoon aan de computer moet verbinden? volgens mij heeft eht te maken met thetering jailbraik of iets dergelijks, ik zou niet weten wat dit is en hoe ik het op zou moeten lossen. Zou iemand mij kunnen helpen?

Alvast bedankt!

groetjes.
  #133  
Oud 16 November 2009, 14:05
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Arrow

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door julienmulder Bekijk bericht
Hallo,

Ik heb sinds kort een iphone alleen wil deze graag simlock vrij maken. Nu heb ik zo wat alle topics van iphone club gelezen en is het mij gelukt om mijn iphone 3gs 3.1.2 simlock vrij te maken. Alleen als ik vervolgens mijn iphone opnieuw opstart krijg nik het smbooltje te zien dat ik me telefoon aan de computer moet verbinden? volgens mij heeft eht te maken met thetering jailbraik of iets dergelijks, ik zou niet weten wat dit is en hoe ik het op zou moeten lossen. Zou iemand mij kunnen helpen?

Alvast bedankt!

groetjes.
// Berichten verplaatst

Kort gezegd heb je de nieuwe bootroom. Dit betekent inderdaad dat je je iPhone slechts tethered kunt jailbreaken. Bij elke reboot heeft je iPhone dan de computer nodig om opnieuw op te starten en moet je Blackra1n draaien om opnieuw te jailbreaken.

Er is echter geen 'oplossing' voor voorlopig. Je zult nu dus met die tethered jailbreak moeten blijven werken tot er een nieuwe jailbreak tool komt die de nieuwe bootroom untethered kan jailbreaken.
  #134  
Oud 21 November 2009, 13:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2009
Locatie: belgie
Berichten: 3
Standaard

ik heb nu 1 week mijn 3gs white serie 41 en is zonder problemen gejailbreakt zelf als de batterij op is blijft alles staan ik heb geluk omdat er op de forum stond dat het niet mogelijk was voor de nieuwe iphones
een vriend van mij heeft er al een die een maand geleden gekocht geweest is een serie 40 en bij hem is het niet mogelijk wat een groot pech voor hem
  #135  
Oud 25 November 2009, 20:33
PearLRoX's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 220
Stuur een bericht via Skype™ naar PearLRoX Send a message via twitter to PearLRoX
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kamil Bekijk bericht
ik heb nu 1 week mijn 3gs white serie 41 en is zonder problemen gejailbreakt zelf als de batterij op is blijft alles staan ik heb geluk omdat er op de forum stond dat het niet mogelijk was voor de nieuwe iphones
een vriend van mij heeft er al een die een maand geleden gekocht geweest is een serie 40 en bij hem is het niet mogelijk wat een groot pech voor hem
heb jij ff geluk !
  #136  
Oud 26 November 2009, 01:31
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2009
Locatie: nederland
Berichten: 6
Standaard

nog steeds geen oplossing voor de nieuwe iphones he .. das wel jammer.. maar al met al.. iphone blijft gewoon goed met of zonder jailbreake
  #137  
Oud 27 November 2009, 15:28
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2009
Berichten: 4
Standaard mijn verkoper vertelde dat nieuwste bootware wel probleemloos is te jailbreaken

Dag allen, ben nieuw op het forum en al heel erg veel gelezen over de mogelijkheid tot jailbreaken voor de nieuwste iphone. Wil er volgende week n halen (3gs 32 GB) Ik heb contact gezocht met medewerker van de phonehouse en die vertelde me dat hij de iphone kon jailbreaken zonder !!! dat hij steeds via de pc weer moet worden opgestart nadat iphone is uitgeweest. Als ik de verschillende topics zo lees, lijkt het me onzin wat de verkoper me vertelde, aangezien de iphone nog besteld moet worden en dus de nieuwste bootrom versie zal hebben.

Is wel handig om exact te weten. Wellicht dat het handig is om te wachten met aanschaf van iphone wanneer de nieuwste bootware (hopelijk) te kraken is.

alvast bedankt
  #138  
Oud 27 November 2009, 16:02
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Locatie: oss
Berichten: 171
Standaard

hoi mensen

ik heb al tamelijk wat iphones gejailbreakt maar dit is in derdaad minder prettig die nieuwe bootrokm.
maar hoe kan het zijn als ik twee nieuwe iphones heb,
week 41 niet te jailbreaken
week 42 wel te jailbreaken

komen uit dezelfde fabriek,zelfde modelnummer alles.
is wel echt wazig.

iemand een idee hoe dat kan of nog beter gezecht een oplossing.
  #139  
Oud 29 November 2009, 23:33
Mikeske's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2008
Locatie: Lichtaart - Belgi
Berichten: 34
Standaard Ps. Heb nu een 3gs 16 gb

Hallo
de mijne nu 3 weken geleden gekocht bij Mobistar.
Moet hem ook telkens unlocken na reboot.
Heb geen idee welke produktie-week. Waar vind je dat?

Laatst gewijzigd door Mikeske; 29 November 2009 om 23:36. Reden: Nieuwe iphone
  #140  
Oud 29 November 2009, 23:40
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

4 en 5de cijfer van je serienummer is de week en de 3 de cijfer is het jaar
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:21.