Apple blokkeert Jailbreak in nieuwe iPhone 3GS toestellen!

Apple blokkeert Jailbreak in nieuwe iPhone 3GS toestellen! discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) niet "normaal" te jailbreaken. alleen tethered. Is hetzelfde als normale jailbreak , maar met 1 groot nadeel. Wanneer je accu leeg is of je zet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #161  
Oud 9 December 2009, 14:56
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2009
Berichten: 4
Standaard

niet "normaal" te jailbreaken. alleen tethered. Is hetzelfde als normale jailbreak, maar met 1 groot nadeel. Wanneer je accu leeg is of je zet de iphone helemaal uit, dan heeft hij de pc of mac nodig om weer op te starten en zal er wederom een jailbreak plaatsvinden.

vraag aan jou is even de volgende. heb je de iphone in week 46 gekocht? In dat geval zou je ook nog een iphone met een eerdere productiedatum kunnen hebben. heb je adhv het serienummer achterhaald dat hij idd uit week 46 komt, heb je pech. Althans nog wel, er zijn al geruchten dat een jailbreak ook voor iphones jonger dan week 46 in de maak is. Maar zien is geloven.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #162  
Oud 9 December 2009, 14:59
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Je kunt deze wel jailbreaken, maar alleen tethered ; tethered-jailbreak
hmm ja precies... bah dat wordt nooit reboten als ik niet bij laptop zit..
dat is gewoon te doen met blackra1n app?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kamikees Bekijk bericht
niet "normaal" te jailbreaken. alleen tethered. Is hetzelfde als normale jailbreak, maar met 1 groot nadeel. Wanneer je accu leeg is of je zet de iphone helemaal uit, dan heeft hij de pc of mac nodig om weer op te starten en zal er wederom een jailbreak plaatsvinden.

vraag aan jou is even de volgende. heb je de iphone in week 46 gekocht? In dat geval zou je ook nog een iphone met een eerdere productiedatum kunnen hebben. heb je adhv het serienummer achterhaald dat hij idd uit week 46 komt, heb je pech. Althans nog wel, er zijn al geruchten dat een jailbreak ook voor iphones jonger dan week 46 in de maak is. Maar zien is geloven.
ja in mn serienummer staat op 4e en 5e plek '46' ... dus helaas!
  #163  
Oud 9 December 2009, 15:02
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mwagena Bekijk bericht
hmm ja precies... bah dat wordt nooit reboten als ik niet bij laptop zit..
dat is gewoon te doen met blackra1n app?



ja in mn serienummer staat op 4e en 5e plek '46' ... dus helaas!
Jep, iPhone rebooten terwijl deze aan je computer hangt en vervolgens Blackra1n draaien .
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #164  
Oud 9 December 2009, 21:39
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2009
Berichten: 11
Standaard

Jongens, of ik heb mazzel of er is iets anders aan de hand. Vandaag mijn derde!!!! toestel een Iphone 3GS 32Gb opgehaald. Ze hebben me een nieuwe gegeven omdat mijn gps het steeds niet deed.

Ik heb gekeken en heb een serie nummer: 5K9472xxxxxx nummer. Het Imei nummer begint met 01 20.

Meteen Blackra1in probleemloos erop gezet en..... een reboot. Jawel, Cydia erop en geinstalleerd. gevolgd door een reboot.

Daarna de nodige apps geinstallerd uit cydia zoals openssh/mobileterminal etc.

Vervolgens het toestel helemaal uitgezet.... 10 seconden nog gewacht en.. aangezet. Wat denk je? alles staat er nog gewoon op.

Mijn toestel is dus een week 47 en draaitnog steeds (ben een uutje bezig) prima. rara politiepet?
  #165  
Oud 9 December 2009, 21:53
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door starbbs Bekijk bericht
Jongens, of ik heb mazzel of er is iets anders aan de hand. Vandaag mijn derde!!!! toestel een Iphone 3GS 32Gb opgehaald. Ze hebben me een nieuwe gegeven omdat mijn gps het steeds niet deed.

Ik heb gekeken en heb een serie nummer: 5K9472xxxxxx nummer. Het Imei nummer begint met 01 20.

Meteen Blackra1in probleemloos erop gezet en..... een reboot. Jawel, Cydia erop en geinstalleerd. gevolgd door een reboot.

Daarna de nodige apps geinstallerd uit cydia zoals openssh/mobileterminal etc.

Vervolgens het toestel helemaal uitgezet.... 10 seconden nog gewacht en.. aangezet. Wat denk je? alles staat er nog gewoon op.

Mijn toestel is dus een week 47 en draaitnog steeds (ben een uutje bezig) prima. rara politiepet?
en je kan ook nog steeds gewoon na een reboot cydia starten en iets installeren?
  #166  
Oud 9 December 2009, 22:12
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2009
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mwagena Bekijk bericht
en je kan ook nog steeds gewoon na een reboot cydia starten en iets installeren?
Jazekers, alles staat erop! incl Cydia en die andere leuke progjes. Alles doet het gewoon! Meerdere keren heb ik de iphone uitgezet en weer aangezet. Alles blijft erop staan en hoef em dus niet steeds te koppelen aan mijn laptop. PS heb blackra1n net gedownload om zeker weten de laatste versie te hebben

Alleen ook bij dit toestel, weer geen werkende GPS!! weer geen pulserend rondje en alleen de network fix.

Ikzit ff hardop te denken... ze zouden tocg niet de boel belazeren door hetzelfde device te voorzien van een nieuw serienummer/imeinummer etc, relabelen en weer terug sturen??

Het kan toch niet waar zijn dat WEER het gps gedeelte het niet doet? en ja, alles geprobeerd. Mijn iphone van vriendin doet het nl prima.

Maar ontopic: Hier is iets aan de hand. Week 47 en toch een prima jb

Laatst gewijzigd door starbbs; 9 December 2009 om 22:15.
  #167  
Oud 9 December 2009, 22:27
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door starbbs Bekijk bericht
Jazekers, alles staat erop! incl Cydia en die andere leuke progjes. Alles doet het gewoon! Meerdere keren heb ik de iphone uitgezet en weer aangezet. Alles blijft erop staan en hoef em dus niet steeds te koppelen aan mijn laptop. PS heb blackra1n net gedownload om zeker weten de laatste versie te hebben

Alleen ook bij dit toestel, weer geen werkende GPS!! weer geen pulserend rondje en alleen de network fix.

Ikzit ff hardop te denken... ze zouden tocg niet de boel belazeren door hetzelfde device te voorzien van een nieuw serienummer/imeinummer etc, relabelen en weer terug sturen??

Het kan toch niet waar zijn dat WEER het gps gedeelte het niet doet? en ja, alles geprobeerd. Mijn iphone van vriendin doet het nl prima.

Maar ontopic: Hier is iets aan de hand. Week 47 en toch een prima jb
Erg vreemd. maar wel mooi om te zien!
ligt die GPS bug niet aan jailbreak misschien.. ik had namelijk bij de jailbreak geen compass... dat was met de iphone die ik bij mn tmob abbonement had voor een maand..
  #168  
Oud 9 December 2009, 22:30
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 4
Standaard

he mensen misschien kunnen jullie hier wat mee ?
Handleiding: sla je persoonlijke handtekening van firmware 3.1.2 op - iPhone - iPhoneclub.nl
ik ga zelf met dit doen ik heb een orginele iphone 3 gs wit die handtekening ga ik kopieren en in een iphone van 41ste week doen kijken of hij wat gaat doen ?
__________________
Iphone 3GS "Neverlockt" Wit 16 GB Vodafone user
  #169  
Oud 9 December 2009, 22:48
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2009
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mwagena Bekijk bericht
Erg vreemd. maar wel mooi om te zien!
ligt die GPS bug niet aan jailbreak misschien.. ik had namelijk bij de jailbreak geen compass... dat was met de iphone die ik bij mn tmob abbonement had voor een maand..
Nope..... toen hij voor het eerst was geactiveerd heb ik als eerste de gps getest. Deed het niet..... toen de jb..... deed het nog steeds niet.

Maar goed er is nog hoop voor de mensen...... week 47 werkt dus prima al is het erg vreemd.
  #170  
Oud 9 December 2009, 22:55
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.015
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door viper38 Bekijk bericht
ik ga zelf met dit doen ik heb een orginele iphone 3 gs wit die handtekening ga ik kopieren en in een iphone van 41ste week doen kijken of hij wat gaat doen ?
Een "handtekening" is aan 1 specifieke telefoon verbonden; hoe wil je die dan kopiren naar een andere?

En daarnaast: daar verander je de bootrom toch niet mee? (een handtekening is toch alleen nodig om een niet meer door Apple gesigneerde oude reguliere firmware terug te zetten?)
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #171  
Oud 9 December 2009, 23:07
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

heb volgens mij op het forum ook al voorbij zien komen dat gewoon uit en aan zetten kon en bij reboot je in de tethering viel .
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #172  
Oud 9 December 2009, 23:10
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Ik dacht dat 5K betekende dat het een refurbished toestel was.
Dat zou misschien verklaren waarop er geen nieuwe bootrom opstaat.
__________________

  #173  
Oud 10 December 2009, 06:45
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door starbbs Bekijk bericht
Jazekers, alles staat erop! incl Cydia en die andere leuke progjes. Alles doet het gewoon! Meerdere keren heb ik de iphone uitgezet en weer aangezet. Alles blijft erop staan en hoef em dus niet steeds te koppelen aan mijn laptop. PS heb blackra1n net gedownload om zeker weten de laatste versie te hebben

Alleen ook bij dit toestel, weer geen werkende GPS!! weer geen pulserend rondje en alleen de network fix.

Ikzit ff hardop te denken... ze zouden tocg niet de boel belazeren door hetzelfde device te voorzien van een nieuw serienummer/imeinummer etc, relabelen en weer terug sturen??

Het kan toch niet waar zijn dat WEER het gps gedeelte het niet doet? en ja, alles geprobeerd. Mijn iphone van vriendin doet het nl prima.

Maar ontopic: Hier is iets aan de hand. Week 47 en toch een prima jb
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Ik dacht dat 5K betekende dat het een refurbished toestel was.
Dat zou misschien verklaren waarop er geen nieuwe bootrom opstaat.
Ik zat ook al naar dat serienummer te kijken, en inderdaad: even geGoogled en dan blijkt dat een serienummer beginnend met 5K ws. een refurbished toestel betreft.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #174  
Oud 10 December 2009, 23:18
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2009
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Ik zat ook al naar dat serienummer te kijken, en inderdaad: even geGoogled en dan blijkt dat een serienummer beginnend met 5K ws. een refurbished toestel betreft.
Kijk...zo wordt je weer wijzer van het e.a. Dat wist ik dus niet. Heb nooit gedacht aan een refurbished. Ze zeiden bij de belcompany dat ik een nieuwe had.

Maar wel raar dat er dan een andere 'week' in het serienummer staat en dat het imeinummer is gewijzigd? Betekent dit dat een ouder gerepareerd toestel dus wordty voorzxien van een nieuwe body,serienummer en imeinummer. Zo lijkt het iit week 47 te komen terwijl dat dus niet het geval is.
  #175  
Oud 10 December 2009, 23:19
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Dat klopt, met zelfs de mogelijkheid dat de jouwe gewoon op de normale manier te jailbreaken is omdat het van voor week 40 is.
  #176  
Oud 11 December 2009, 22:59
HonorSociety's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Hamme
Berichten: 86
Send a message via twitter to HonorSociety
Standaard

dus als ik et hier goed gevolgd eb, is mijn iPhone nog niet te jailbraiken?

Serienummer: 87946*****
Model: MC134NF

Laatst gewijzigd door WDS001; 12 December 2009 om 10:11. Reden: Geen serienummers posten!
  #177  
Oud 12 December 2009, 10:11
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HonorSociety Bekijk bericht
dus als ik et hier goed gevolgd eb, is mijn iPhone nog niet te jailbraiken?

Serienummer: 87946*****
Model: MC134NF
Jawel, maar enkel als tethered-jailbreak.
  #178  
Oud 12 December 2009, 14:11
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

nou nog mooier.. BlackRa1n werkt niet eens op mn iPhone...
bah! hij komt na GeoHot z'n kop op de itunes stekker afbeelding terecht..
  #179  
Oud 13 December 2009, 12:31
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2009
Berichten: 3
Standaard

Vraagje,

Als ik mijn iphone week 47 jb dan moet ik na iedere reboot opnieuw blackrain draaien. dit klopt maar blijven de app er dan ook nog opstaan? en wat als ik het vervelend vindt en gewoon alles herstel in i tunes ben ik dan alles kwijt( contacten foto's mails enz... ) of blijven die dingen er gewoon op staan.
  #180  
Oud 13 December 2009, 12:32
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jopo1982 Bekijk bericht
Vraagje,

Als ik mijn iphone week 47 jb dan moet ik na iedere reboot opnieuw blackrain draaien. dit klopt maar blijven de app er dan ook nog opstaan? en wat als ik het vervelend vindt en gewoon alles herstel in i tunes ben ik dan alles kwijt( contacten foto's mails enz... ) of blijven die dingen er gewoon op staan.
Alles blijft erop staan. Je start alleen op aan de pc/mac met Blackra1n
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:19.