iWorm misbruikt standaard wachtwoord via SSH

iWorm misbruikt standaard wachtwoord via SSH discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Max789 Hmm heb nog even wat gezocht, is nu wel duidelijk dat ik tog moet gaan upgraden =( 1 vraagje nog, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 23 January 2010, 21:40
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Max789 Bekijk bericht
Hmm heb nog even wat gezocht, is nu wel duidelijk dat ik tog moet gaan upgraden =(
1 vraagje nog, als ik nu m'n iPhone 3G 3.0 Restore met iTunes en daarna Blackrain erover heen gooi is het goed toch? Of krijg ik dan gezeur met baseband enzo?
Mag ik je vriendelijk doorsturen naar dit artikel

Je kan al goed upgraden naar 3.1.2 en dan een jailbreak en eventueel een unlock doorvoeren.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 23 January 2010, 21:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Berichten: 15
Standaard

Huh?! Ik heb net m'n root pass verandert via terminal maar als ik probeer in te loggen via WinSCP Krijg ik connection refused? Help?
  #43  
Oud 24 January 2010, 13:42
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

het is root en dan nw ww ipv waar je alpine zette en dan weigert ie
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #44  
Oud 9 February 2010, 18:42
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2009
Locatie: Bussum
Berichten: 50
Stuur een bericht via Skype™ naar Moto
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Max789 Bekijk bericht
1 vraagje nog, als ik nu m'n iPhone 3G 3.0 Restore met iTunes en daarna Blackrain erover heen gooi is het goed toch? Of krijg ik dan gezeur met baseband enzo?
Ik heb hetzelfde probleem. Moet m'n iPhone restoren naar factory settings.
Ben dus nieuwsgierig: is het bij jou (of anderen met hetzelfde probleem) gelukt?
  #45  
Oud 9 February 2010, 19:37
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Moto Bekijk bericht
Ik heb hetzelfde probleem. Moet m'n iPhone restoren naar factory settings.
Ben dus nieuwsgierig: is het bij jou (of anderen met hetzelfde probleem) gelukt?
Als je nu op herstellen drukt in iTunes dan kom je met firmware 3.1.3 te zitten. Die is ook te jailbreaken, maar niet zo gemakkelijk als firmware 3.1.2. Wat je dus moet doen is shift+herstellen en dan een 3.1.2 firmware van hier selecteren.
  #46  
Oud 9 February 2010, 23:00
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2009
Locatie: Bussum
Berichten: 50
Stuur een bericht via Skype™ naar Moto
Standaard

Hm… shift-herstel geeft bij mij (Mac user) alleen mogelijkheid te herstellen naar 3.1.3. Doe ik iets verkeerd?
  #47  
Oud 10 February 2010, 07:25
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Yep, bij Macs is het Alt-herstel.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #48  
Oud 10 February 2010, 14:34
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2009
Locatie: Bussum
Berichten: 50
Stuur een bericht via Skype™ naar Moto
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Yep, bij Macs is het Alt-herstel.
Ah thenx (bij Apple noemen ze dat Option, maar het is hetzelfde).

Het werkt trouwens niet. Ik heb de firmware gedownload die genoemd werd in het gekoppelde bestand. Op mijn andere Mac heb ik iTunes 8.2 genstalleerd, maar er gebeurde hetzelfde als bij de poging in iTunes 9: het bestand werd gecontroleerd bij Apple en de melding verscheen dat de iPhone niet kan worden hersteld: 'The device isn't eligible for the requested build.'
Doing
  #49  
Oud 15 February 2010, 15:12
ppg ppg is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2010
Berichten: 6
Smile

Met betrekking tot iworm en openSSH dan wel varianten van SSH de volgende vraag.
Is de inhoud van deze pagina nog van toepassing? iWorm misbruikt standaard wachtwoord via SSH - iPhone - iPhoneclub.nl
Ik heb vandaag ********** op de iPod touch gezet en tijdens het installeren zag ik in het scherm een pop-up met "open ssh" tekst erin. Daarna was dat weer weg. Vervolgens de handleiding van bovenstaande link nagelopen en kan bij stap 1 in Cydia -> Manage -> Package nergens openSSH vinden noch iets met SSH en ook niets dat daar op lijkt (maar hoe weet ik dat het iets vergelikbaars is?). Uiteraard voorkom ik liever wormen dan dat ik ze moet opschonen.
PuTTY of Mobile Terminal installeren kan natuurlijk wel, maar met wat MS DOS prompt kennis van meer dan 15 jaar geleden weet ik wel dat je snel(ler) dingen onherstelbaar beschadigd.
Groeten Paul
  #50  
Oud 16 February 2010, 20:13
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

als ie daar niet bij staat dan is ie ook niet geinstalleerd , je zou ook iphonebrowser kunnen gebruiken ( via kabel ) maar dan moet je wel uit Cydia afc2add installeren anders gaat het niet werken .
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Standaard SSH wachtwoord werkt niet watcher iPhone algemeen 18 26 November 2009 21:26
SSH wachtwoord... kozok Archief 3 13 November 2009 22:23
iPhone: SSH Email Instellingen + Wachtwoord AmpSource Jailbreak 0 9 September 2009 16:12
Standaard wachtwoord dottie wijzigen Freek Archief 0 15 October 2007 20:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:06.