Baseband 5.12.01 & FW 3.1.2 ????

Baseband 5.12.01 & FW 3.1.2 ???? discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik wou net een nieuwe app toevoegen aan mij iphone. wanneer ik me iphone met itunes ging verbinden zei itunes dat er een nieuwe ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 May 2010, 01:56
_A_ _A_ is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2010
Berichten: 43
Standaard Baseband 5.12.01 & FW 3.1.2 ????

Hallo, ik wou net een nieuwe app toevoegen aan mij iphone. wanneer ik me iphone met itunes ging verbinden zei itunes dat er een nieuwe firmware is. Toen ik ging kijken wat mijn firmware was op mijn iphone stond er
Versie: 3.1.2 (7D11)
Model: MC139DN
Modemfirmware: 5.12.01

Weet iemand hoe dit gekomen is??

Laatst gewijzigd door _A_; 9 May 2010 om 02:57.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 May 2010, 10:47
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Heb je in het verleden al eens een andere firmware genstalleerd en daarna een downgrade gedaan, of iets wat daar op lijkt?
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 9 May 2010, 11:02
_A_ _A_ is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2010
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Heb je in het verleden al eens een andere firmware genstalleerd en daarna een downgrade gedaan, of iets wat daar op lijkt?
Uhmm nee nooit. Heb altijd netjes gewacht op de jailbreak van dev team.
Het kan zijn dat ik iets heb genstalleerd van cydia ofzo.

Laatst gewijzigd door _A_; 9 May 2010 om 11:18.
  #4  
Oud 9 May 2010, 12:34
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 8
Standaard

FW 3.1.3 is de laatste versie. Daarom zal je die bericht hebben gekregen op Itunes, jij draait FW 3.1.2.
  #5  
Oud 9 May 2010, 12:45
_A_ _A_ is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2010
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door worldsdream Bekijk bericht
FW 3.1.3 is de laatste versie. Daarom zal je die bericht hebben gekregen op Itunes, jij draait FW 3.1.2.
Voordat ik ging jailbreaken was mijn firmware 3.1.3 . En het is niet mogenlijk om FW 3.1.2 te draaien op een nieuwe baseband en een MC model. Of zit ik nu fout?
  #6  
Oud 9 May 2010, 14:20
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Als je niet een custom 3.1.3 had genstalleerd is je baseband gepgrade. Dat is dan ook de oplossing: je kunt wel je firmware downgraden, maar niet je baseband. Je draait dus nu op de firmware 3.1.2 en de baseband van 3.1.3.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #7  
Oud 9 May 2010, 15:25
_A_ _A_ is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2010
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Als je niet een custom 3.1.3 had genstalleerd is je baseband gepgrade. Dat is dan ook de oplossing: je kunt wel je firmware downgraden, maar niet je baseband. Je draait dus nu op de firmware 3.1.2 en de baseband van 3.1.3.
is er een manier omdat allemaal terug te krijgen? Of moet ik gewoon via iTunes de nieuwe fw erop zetten?
  #8  
Oud 9 May 2010, 17:39
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Heb je een fabrieksaf simlockvrije iPhone of een I-abonnement van T-Mobile (in beide gevallen ben je niet afhankelijk van een andere unlock), dan kun je probleemloos upgraden naar 3.1.3. Daarna Spirit draaien om te jailbreaken.
Ben je afhankelijk van de jailbreak om te kunnen unlocken dan niet de standaard 3.1.3 installeren.
  #9  
Oud 9 May 2010, 21:37
_A_ _A_ is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2010
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Heb je een fabrieksaf simlockvrije iPhone of een I-abonnement van T-Mobile (in beide gevallen ben je niet afhankelijk van een andere unlock), dan kun je probleemloos upgraden naar 3.1.3. Daarna Spirit draaien om te jailbreaken.
Ben je afhankelijk van de jailbreak om te kunnen unlocken dan niet de standaard 3.1.3 installeren.
Bedankt. Hier kan een slotje op. heb al gepgraded
  #10  
Oud 11 May 2010, 11:17
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Op verzoek van de topicstarter, sluiten wij dit topic.

// Slotje
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Geen signaal iOS 4.3.1 & Baseband 04.10.01 mrkuiper Jailbreak 12 10 April 2011 20:51
iPhone 3GS: baseband 05.15.04 3gs 4.2.1 at&t unlock? machoman94 Unlock 1 2 April 2011 19:58
[bricked] Baseband/IMEI/Wi-Fi weg, baseband restore mislukt norckon Unlock [archief] 21 13 March 2008 21:16
Handleidingen:Downgraden baseband 1.1.2 naar baseband 1.0.2 (Win & Mac) Michael Wiki - Handleidingen (Archief) 23 26 January 2008 10:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:44.