iphone kan alleen os 3.0 aan

iphone kan alleen os 3.0 aan discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo TS hier ik dacht ik laat eens upgraden naar os 4.0 beta, natuurlijk werd hij gebrickt daar ben ik achtergekomen. dus ik had hem ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 May 2010, 14:18
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Berichten: 7
Unhappy iphone kan alleen os 3.0 aan

Hallo TS hier

ik dacht ik laat eens upgraden naar os 4.0 beta,
natuurlijk werd hij gebrickt daar ben ik achtergekomen.

dus ik had hem weer gedowngrade naar os 3.0
nou wou ik hem updaten maar nu krijg ik deze foutmelding.

;De iPhone '(naam iphone)' kan niet worden bijgewerkt. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (1015)

op mijn eigen apple natuurlijk in het engels, maar ik heb
het al op 2 verschillende macs geprobeerd ik ga vanavond
nog even proberen op een computer met microsoft erop.

jullie horen nog van mij maar tips zijn welkom.

Groet,
Wesley (TS)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 May 2010, 22:06
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Includes Bekijk bericht
Hallo TS hier

ik dacht ik laat eens upgraden naar os 4.0 beta,
natuurlijk werd hij gebrickt daar ben ik achtergekomen.

dus ik had hem weer gedowngrade naar os 3.0
nou wou ik hem updaten maar nu krijg ik deze foutmelding.

;De iPhone '(naam iphone)' kan niet worden bijgewerkt. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (1015)

op mijn eigen apple natuurlijk in het engels, maar ik heb
het al op 2 verschillende macs geprobeerd ik ga vanavond
nog even proberen op een computer met microsoft erop.

jullie horen nog van mij maar tips zijn welkom.

Groet,
Wesley (TS)
slotje graag!
ik heb zovaak gerestored dat hij uiteindelijk werkte xD
ik zou echt niet weten waarom ik heb zelfs de computer niet meer geherstart.

Gr TS
  #3  
Oud 22 May 2010, 22:53
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Includes Bekijk bericht
slotje graag!
ik heb zovaak gerestored dat hij uiteindelijk werkte xD
ik zou echt niet weten waarom ik heb zelfs de computer niet meer geherstart.

Gr TS
laat het slotje maar heeft iemand nog tips,
ik moest hem weer restoren maar kom weer op hetzelfde probleem,
zelfde foutcode word gegeven. en dit maal ook op windows computer.

is er een oplossing?

Gr TS
  #4  
Oud 23 May 2010, 10:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Berichten: 94
Standaard

1015 code kun je toch gewoon oplossen met ireb?
  #5  
Oud 23 May 2010, 12:20
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door daveve Bekijk bericht
1015 code kun je toch gewoon oplossen met ireb?
het kan zijn dat ik niet wakker genoeg ben maar met ireb bedoel je toch gewoon jailbreaken of niet?
  #6  
Oud 23 May 2010, 17:34
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Neuh, iReb.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #7  
Oud 23 May 2010, 17:39
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Neuh, iReb.
nou dat doe ik dan nog wel eens n keer dit jaar want ik heb cydia enzo er gister alweer opgezet en alles toegevoegt en anders moet ik alles overnieuw doen.

maar bedankt voor het helpen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 4 battery drain ALLEEN met 3g / aan Ray1618 iPhone algemeen 4 26 April 2012 13:10
iphone 3g doet het alleen aan een lader... Titoo iPhone algemeen 4 30 March 2011 05:43
intertoys bied Iphone aan alleen via internet misskuss Koopinformatie Nederland 2 30 January 2010 00:13
Iphone werkt alleen aan oplader iVoodoo iPhone algemeen 2 16 July 2009 16:56
iphone laadt niet op, alleen aan computer. tinus55 iPhone algemeen 10 29 May 2008 16:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:52.