Custom 4.1 + 3.2.2 (iPad) Firmwares

Custom 4.1 + 3.2.2 (iPad) Firmwares discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Gebruik je windows? Je moet namelijk eerst je telefoon in DFU modus zetten dmv pwnagetool....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 22 October 2010, 16:05
robbiedobbie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Sittard-Geleen (NL)
Berichten: 290
Standaard

Gebruik je windows? Je moet namelijk eerst je telefoon in DFU modus zetten dmv pwnagetool.
__________________
Witte Iphone 3gs - 16 GB
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 22 October 2010, 16:29
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2010
Berichten: 5
Standaard

Ik heb een windows systeem en daar draait geen pwnagetool op volgens mij
  #63  
Oud 22 October 2010, 16:33
robbiedobbie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Sittard-Geleen (NL)
Berichten: 290
Standaard

Ik weet dat pwnagetool niet op windows draait
Maar dit veroorzaakt wel je probleem. De DFU modus via pwnagetool doet een gedeelte van de exploit naar je toestel laden, waarna je je custom firmware erop kan zetten.
  #64  
Oud 22 October 2010, 16:34
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2010
Berichten: 5
Standaard

kan ik dan alleen met een MAC deze firmware laden?
  #65  
Oud 22 October 2010, 16:37
robbiedobbie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Sittard-Geleen (NL)
Berichten: 290
Standaard

Hoe het er momenteel voorstaat kun je die firmware inderdaad alleen laden als je een mac gebruikt. Je kan de firmware wel via itunes laden, maar moet hem in DFU modus zetten via pwnagetool.
  #66  
Oud 22 October 2010, 22:15
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 October 2010
Berichten: 3
Standaard

Ik ben een beginner, en ben weg kwijt! Ik had begrepen dat ik met iPad 3.2.2 moet werken met greenpoisen? Ditis een andere methode.
Kan iemand mij op weg helpen, met een stapsgewijze oplossing g?
Alvast bedankt
  #67  
Oud 22 October 2010, 23:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2009
Locatie: Meppel
Berichten: 58
Standaard

Is er ook al bekend wanneer die voor Windows uitkomt.
Als ik dit allemaal lees dan wacht ik daar wel op 
  #68  
Oud 22 October 2010, 23:29
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robbiedobbie Bekijk bericht
Hoe het er momenteel voorstaat kun je die firmware inderdaad alleen laden als je een mac gebruikt. Je kan de firmware wel via itunes laden, maar moet hem in DFU modus zetten via pwnagetool.
Maar wat moet je doen als je op windows zit. Met welke programma kun je de iPhone dan in DFU-modus zetten? Immers pwnagetool kunnen windowsgebruikers niet laden.

Bedankt!
  #69  
Oud 23 October 2010, 00:28
riick's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2010
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ALVA Bekijk bericht
Maar wat moet je doen als je op windows zit. Met welke programma kun je de iPhone dan in DFU-modus zetten? Immers pwnagetool kunnen windowsgebruikers niet laden.

Bedankt!
Wachten of naar een Mac-eigenaar
  #70  
Oud 23 October 2010, 01:24
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.973
Standaard

Ook nog onder Windows XP ipv Windows 7 geprobeerd. Geen succes.

Ik ga inderdaad op zoek naar een Mac eigenaar...
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #71  
Oud 23 October 2010, 01:32
riick's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2010
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht
Ook nog onder Windows XP ipv Windows 7 geprobeerd. Geen succes.

Ik ga inderdaad op zoek naar een Mac eigenaar...
Heb ook nog met virtualbox + vmware geprobeert, krijg hem in DFU maar verder kom ik niet.
  #72  
Oud 23 October 2010, 03:11
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2010
Berichten: 12
Standaard

Er staat
Iphone 3gs:
-Met activatie
-Cydia

Iphone 3gs:
-Zonder activatie
-Cydia

Als ik mijn iphone wil unlocken en wil jailbreaken welke moet ik dan downloaden?
  #73  
Oud 23 October 2010, 03:19
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2010
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robbiedobbie Bekijk bericht
Hoe het er momenteel voorstaat kun je die firmware inderdaad alleen laden als je een mac gebruikt. Je kan de firmware wel via itunes laden, maar moet hem in DFU modus zetten via pwnagetool.
Je kan toch ook gewoon DFU mode door:
-Press and hold the Home button and the Sleep/Wake button at the same time.
-After exactly 10 seconds release the Sleep/Wake button. Continue holding the home button until you iTunes pops up a message telling you that it has detected an iPhone in recovery mode.
  #74  
Oud 23 October 2010, 11:44
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 113
Standaard

bijwerken met customfirmware 4.1 voor 3gs met activatie werkt bij mij niet. itunes zegt meteen iphone kon niet worden bijgewerkt onbekende fout.
dus blijf lkkr op 4.01 denk ik
tenzij ik een pwntool kan vinden voor windows?
of snowbreeze weet iemand dit?

Laatst gewijzigd door raoul4life; 23 October 2010 om 11:53.
  #75  
Oud 23 October 2010, 12:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Besje Bekijk bericht
Je kan toch ook gewoon DFU mode door:
-Press and hold the Home button and the Sleep/Wake button at the same time.
-After exactly 10 seconds release the Sleep/Wake button. Continue holding the home button until you iTunes pops up a message telling you that it has detected an iPhone in recovery mode.
Dat is het hem juist, dat werkt dus niet. Pwnagetool zet je iPhone in DFU maar doet daarnaast nog een aantal andere, noodzakelijke dingen om een restore naar een custom firmware goed te laten verlopen. Momenteel alleen een custom restore voor Mac users dus, helaas.

Iemand al enig succes met het initiren van de DFU via VMware, en vervolgens restoren in Windows? Of eventueel in VMware zelf?
  #76  
Oud 23 October 2010, 13:21
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.973
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cisqo Bekijk bericht
Iemand al enig succes met het initiren van de DFU via VMware, en vervolgens restoren in Windows? Of eventueel in VMware zelf?
Vooralsnog alleen robbiedobbie...

robbiedobbie, kun jij ons (mogelijk) verder helpen door wat extra info te geven?

- Welke versie van VmWare Player/Workstation of VirtualBox?
- Welke versie van Mac OS/X gevirtualiseerd?
- Welke versie van iTunes op je virtuele Mac?
- Welke versie van PwnageTool?
- Welk host OS? (Windows 7/XP, 32/64-bits?)
- Welke versie van iTunes op je PC?
- Welke stappen doorlopen? (vooral: wanneer welke programma's actief?)
  #77  
Oud 23 October 2010, 14:13
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2010
Berichten: 316
Standaard

hoi,
bij mij is het ook via vmware gelukt.
ik gebruik vmware workstation 6
Heb mac osx 10.5
itunes 10
pwnagetool 4.1.2
windows 7 32 n 64 bit
itunes 10 op mijn pc
ik heb een mac osx van vmware op internet gedownload (pm me voor de link)
daar zat vmware workstation al bij
ik moest op een bepaald bestand klikken en kon mac osx starten.
toen pwnagetool op mac osx (vmware) gedownload en ook meteen de 4.1 firmware.
en herstellen met itunes
  #78  
Oud 23 October 2010, 14:21
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.973
Standaard

Draaide je de 32 of 64 bits versie van Windows 7?

Hoe heb je jouw iPhone hersteld?

Met iTunes voor Mac OS/X in jouw virtuele Mac? Of iTunes voor Windows?

iTunes 10.0.1.22?
  #79  
Oud 23 October 2010, 14:29
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2010
Berichten: 316
Standaard

ik draai nu 64 bit maar bij mijn andere pc 32 bit

Ik heb de cf gemaakt en toen de iphone met pwnagetool in dfu gezet.
Ik met met itunes 10.0.1 in mac osx de iphone hersteld
  #80  
Oud 23 October 2010, 14:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 September 2010
Locatie: Kortrijk
Berichten: 4
Send a message via twitter to kobe.p
Standaard

ik heb een iphone 4, met cydia en unlock, nu op 4.0.1, moet ik em nu restoren met deze custom firmware met pwnage tool. Heb ik dan nog mijn unlock?
Reageren

Labels
05.13.04, 3gs, 4.0.2, baseband


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Whited00r Firmwares Xray2000 Jailbreak 2 23 March 2011 22:11
iPad baseband met custom FW Razors Unlock 5 5 February 2011 21:53
Custom Firmwares 4.2.1 bapovs Jailbreak 11 29 November 2010 15:05
Custom 4.0 Firmwares alle iDevices spysical Jailbreak 1023 28 October 2010 18:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:49.