geen ontvangst na jailbrake

geen ontvangst na jailbrake discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, Als ik de jailbrake gedaan heb(alles gaat perfect)heb ik totaal geen aanbieder meer Fw 4.3.3 BB04.10.01 telefoon is simlockvrij(aanbieder is T-mobile) Ik heb al ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 July 2011, 11:55
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2010
Locatie: Hulst
Berichten: 159
Standaard geen ontvangst na jailbrake

Hey,

Als ik de jailbrake gedaan heb(alles gaat perfect)heb ik totaal geen aanbieder meer
Fw 4.3.3 BB04.10.01 telefoon is simlockvrij(aanbieder is T-mobile)
Ik heb al geprobeerd te jailbraken met redsnow en snowbreese en steeds het zelfde probleem
Ik heb hier het forum al afgezocht,de tips van de mensen geprobeert maar zonder resultaat
Het is dus of/of telefoneren of jailbrake,beiden wil niet lukken
Ik ben best nogal een leek op het gebied van basebands en zo...
Iemand nog tips,ben een beetje radeloos nu.Bij de ene persoon lukt het zonder probs en bij de ander wil het maar niet lukken
Misschien doe ik iets verkeerd,maar ik zou niet weten wat

Grtz,Flip

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 1 juli 2011 om 13:07 ----------

Yes!!!

Effe een update voor de mensen die het zelfde probleem als mij hebben!
Het is me dus gelukt om te jailbraken en ontvangst te hebben !!!!
Ik heb dus een jailbrake gedaan met redsn0w_win_0.9.6rc16 dit is dus een vorige versie dan degene die nu uit is redsn0w_win_0.9.6rc18
En het probleem is nu opgelost !!!
Ik hoop dat jullie er iets aan hebben
Desnoods pm je me maar en dan stuur ik jullie door waar ik het vandaan heb

Grtz,Flip
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 July 2011, 19:37
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2011
Berichten: 17
Standaard

hallo,
ik heb een iphone 3g (ik denk amerikaanse)
ik heb een jaibreak uitgevoerd, en cydia met ultrasnow 123
nu de iphone werkt maar hij vind geen simkaart
ik gebruik hieren sim kaart (belgie) van telenet....
hebt u een oplossing voor me?
  #3  
Oud 28 July 2011, 19:51
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.015
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door schocky Bekijk bericht
hebt u een oplossing voor me?
Welke baseband heb je?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #4  
Oud 14 August 2011, 12:43
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2011
Berichten: 17
Standaard

heb dus een iphone 3g versie 4.2.1 (8c148) modemfirmware :05.15.04
iphone werkperfect,enke blijft hij zoeken en dan komt er geen service, dus hij vind geen providor....moet wel mijn pincode ingeven, dus hij ziet de simkaart wel (belgische van telenet)
nu kan er mij iemand helpen stap voor stap hoe ik deze werkend krijg voor te bellen/ sms/ internet??
thx voor de hulp!
  #5  
Oud 14 August 2011, 14:01
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2010
Locatie: Hulst
Berichten: 159
Standaard

waarom gebruik je niet redsnow(is misschien een stomme vraag)om te braken?
  #6  
Oud 14 August 2011, 14:18
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.015
Standaard

Er is geen softwarematige unlock voor deze baseband.

redsn0w en ultrasn0w gaan je dus niet helpen...
  #7  
Oud 14 August 2011, 17:32
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2011
Berichten: 17
Standaard

de iphone is gedaan met redsnow.....
hoe kan ik dan mijn probleem oplossen?
  #8  
Oud 14 August 2011, 22:43
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 February 2011
Locatie: Utrecht(provincie)
Berichten: 112
Standaard

upgrade naar ipad baseband dan werkt ultrasn0w wel
  #9  
Oud 15 August 2011, 09:19
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2010
Locatie: Hulst
Berichten: 159
Standaard

sorry ,van deze zaken heb ik geen verstand baseband en unlocken
daar gaat iemand anders je met moeten helpen
succes nog

grtz,
  #10  
Oud 15 August 2011, 12:37
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2011
Berichten: 17
Standaard

@jimspeed1998
hoe doe ik dan die upgrade nar ipad baseband? kan je me even stapfewijs uitleggen?
Het zal dan werken met een belgische provider?
die ipad basband, de iphone werkt dan voor de volledige 100% daar ik al gelezen heb dat er een risico aan is,
kan ik bvb ook i.p.v de 4.2.1 naar een lagere gaan,of blijft die baseband ongewijzigd?
thx voor de hulp

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 15 augustus 2011 om 12:53 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht
Er is geen softwarematige unlock voor deze baseband.

redsn0w en ultrasn0w gaan je dus niet helpen...
Kan die basband dan veranderd worden? moet ik donwgrade of zo?
Kan je me dit even stap voor stap uitleggen aub?
thx
  #11  
Oud 15 August 2011, 13:04
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2010
Berichten: 364
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door schocky Bekijk bericht
@jimspeed1998
hoe doe ik dan die upgrade nar ipad baseband? kan je me even stapfewijs uitleggen?
Het zal dan werken met een belgische provider?
die ipad basband, de iphone werkt dan voor de volledige 100% daar ik al gelezen heb dat er een risico aan is,
kan ik bvb ook i.p.v de 4.2.1 naar een lagere gaan,of blijft die baseband ongewijzigd?
thx voor de hulp

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 15 augustus 2011 om 12:53 ----------



Kan die basband dan veranderd worden? moet ik donwgrade of zo?
Kan je me dit even stap voor stap uitleggen aub?
thx
Eerst even een verhaaltje met betrekking tot basebands en de iPad baseband:

Je kan de baseband nooit downgraden, alleen naar een hoger versienummer gaan is mogelijk. Wanneer er een nieuwe versie van iOS uitkomt zit daar vaak ook een update voor de baseband bij met weer een hoger versienummer. De hack met de iPad baseband werkt omdat daar een versienummer aan vast zit wat begint met 6.x terwijl de iPhones 3G en 3Gs basebands hebben in het 5.x bereik. Is de iPad baseband genstalleerd, dan is er op dit moment geen weg terug bekend. Echter het voordeel dat je haalt is dat deze bewuste baseband te unlocken is en daarna de telefoon voor elke provider bruikbaar. Dit is dus de enige mogelijkheid voor iedereen die zijn baseband heeft geupdate in het normale 5.x bereik, voorbij een versie die nog door ultrasn0w ge-unlocked kan worden. Want ultrasn0w kan ook deze versie van de iPad baseband unlocken.

Jij valt in deze laatste categorie.
- Je hebt een simlock (provider-lock) van AT&T zeg je, At&T geeft helaas nooit de lock vrij (je kunt nooit naar een volledige unlocked status) zoals alle providers in Nederland wel hebben gedaan.
- Omdat je een simlock hebt van AT&T kun je alleen maar softwarematig unlocken maar je hebt ge-update naar een baseband versie voorbij het bereik wat ultrasn0w kan unlocken

Conclusie. De enige mogelijkheid om te unlocken is nog de iPad baseband, met het risico dat je GPS niet meer werkt.

Zie voor een handleiding de Wiki (hier had je al kunnen zoeken): http://forum.iculture.nl/wiki/Handle...14-02-05-15-05
Ik zou alleen wel de laatste versie van redsn0w downloaden.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: OS4.0 Jailbrake + unlock Maar geen service vinnie010 Unlock 23 9 January 2011 00:32
iPhone: Na 3.1.3 Jailbrake geen netwerk meer tazzie001 Jailbreak 5 20 April 2010 18:51
Geen ontvangst! Fireball iPhone algemeen 12 26 January 2010 22:02
Geen ontvangst MrFCUUnknown Archief 1 8 February 2008 19:59
geen ontvangst wielie Overige providers Nederland 2 14 November 2007 17:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:47.