iPhone 2G activeren met phonebook kaart

iPhone 2G activeren met phonebook kaart discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Oke geeft niet, kan gebeuren. Hij is nu bezig met whited00r en hopelijk geeft die geen foutmelding zo... En als hij dat wel aangeeft wat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 21 February 2012, 17:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2012
Berichten: 32
Standaard

Oke geeft niet, kan gebeuren.
Hij is nu bezig met whited00r en hopelijk geeft die geen foutmelding zo...
En als hij dat wel aangeeft wat dan?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 21 februari 2012 om 16:24 ----------

Oke hij doet het maar pakt mijn simkaart nog steeds niet, na deze stappen.
Wat moet ik nu doen?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 21 February 2012, 17:27
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 26
Send a message via twitter to Semmtex
Standaard

Andere sim uitproberen? En wat geeft die aan als je sim erin zit? De telefoon geeft wel aan dat er een sim inzit? Maar blijft zoeken...? Of??
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
  #23  
Oud 21 February 2012, 17:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2012
Berichten: 32
Standaard

We hebben allemaal KPN Hi hier, en mijn vriendin ook. Maar als ik hem erin doet dan doet hij helemaal niks niet zoeken niks, blijft staan geen simkaart.

Moet ik hem activeren of??

Ik zag trouwens ook bij bootneuter dat ik neuter moest hebben om te unlocken, want hij gaf aan Bootneuter unlock ON.
  #24  
Oud 21 February 2012, 17:43
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 26
Send a message via twitter to Semmtex
Standaard

Dan maakt de bootneuter ook niet uit! Want als hij niet eens vindt dat er een SIM inzit, zal dat ook niet uitmaken! Misschien eens goed die de simkaart-slot schoonmaken, goed blazen....dan is het een hardware matig probleem...zolang hij niet eens gaat zoeken of zegt dat er Łberhaupt een sim inzit, kan je niet zoveel software matig doen! Zwaar vervelend in ieder geval!!
  #25  
Oud 21 February 2012, 17:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2012
Berichten: 32
Standaard

Oke dan is het wel zwaar #$%! Maar voordat ik hem ging herstellen kon ik wel gewoon bellen en smsen:s Dus dat klopt dan ook niet toch?

Hij blijft zeggen: Geen simkaart geÔnstalleerd. Kan ook geen verbinding maken met Wi-Fi..
  #26  
Oud 21 February 2012, 18:03
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo BelgiŽ
Berichten: 1.882
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

Begrijp al dit gedoe niet...

Er zijn genoeg iPhone1_1_3.1.3_7E18_Custom_Restore_Activated.ipsw files op het internet te vinden...

Je kan daarmee heel makkelijk je iPhone aktiveren en unlocken door een shift-restore te doen in iTunes...
  #27  
Oud 21 February 2012, 18:04
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 26
Send a message via twitter to Semmtex
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door davinho91 Bekijk bericht
Oke dan is het wel zwaar #$%! Maar voordat ik hem ging herstellen kon ik wel gewoon bellen en smsen:s Dus dat klopt dan ook niet toch?

Hij blijft zeggen: Geen simkaart geÔnstalleerd. Kan ook geen verbinding maken met Wi-Fi..
Das idd wel erg vreemd! Wat staat er bij instellingen > algemeen > info ? Welke baseband heb je?

Ik denk dat er namelijk een probleem is met je baseband, wat er precies verkeerd is gegaan de eerste keer is mij ook onduidelijk, maar ik ben bang dat dat er daar ergens is iets fout gegaan! Het blijft echt een probleem met die oude telefoons. Het mooiste zou zijn als je bootneuter kan installeren, en aan kan geven dat je 4.6 wil ipv 3.9, of een eigen gemaakte custom firmware kan maken met een oude pwnagetool waarin je aangeeft dat je de unlock wil met baseband 4.6, etc. Op die manier kan je wederom proberen te herstellen en hopen dat hij wel iets pakt! Het nadeel is dat je misschien wel blijft herstellen en proberen. Het is af en toe echt bij de ene wel raak en de ander niet, beetje geest in de machine verhaal zeg maar....

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 21 februari 2012 om 17:06 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wally© Bekijk bericht
Begrijp al dit gedoe niet...

Er zijn genoeg iPhone1_1_3.1.3_7E18_Custom_Restore_Activated.ipsw files op het internet te vinden...

Je kan daarmee heel makkelijk je iPhone aktiveren en unlocken door een shift-restore te doen in iTunes...
Heeft hij dus al geprobeerd en dat blijkt dus wederom niet te werken, en met de meeste weet je niet precies wat er is aangepast...bovendien laat iTunes niet altijd een custom rectoren toe in de nieuwere versies is daar voldoende aan aangepast! Daarnaast blijft het lastig bij de oudere 2G's....zoals je ziet! Foutmeldingen, foutmeldingen, foutmeldingen...
  #28  
Oud 21 February 2012, 18:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2012
Berichten: 32
Standaard

Baseband 04.05.04_G

probeer je link wel wally
  #29  
Oud 21 February 2012, 18:13
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo BelgiŽ
Berichten: 1.882
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

Bij een juiste ipsw install zal hij de iPhone automatisch aktiveren en na een eerste reboot ook automatisch simlockvrij maken...

Heb dit al meermaals met 't vrouwke hare iPhone van de eerste generatie gedaan...

Ik zou gewoon normaal herstellen in iTunes naar een apple ipsw en vervolgens de custom ipsw er over heen gooien...
  #30  
Oud 21 February 2012, 18:16
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 26
Send a message via twitter to Semmtex
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wally© Bekijk bericht
Bij een juiste ipsw install zal hij de iPhone automatisch aktiveren en na een eerste reboot ook automatisch simlockvrij maken...

Heb dit al meermaals met 't vrouwke hare iPhone van de eerste generatie gedaan...

Ik zou gewoon normaal herstellen in iTunes naar een apple ipsw en vervolgens de custom ipsw er over heen gooien...
Idd! En dan alsnog fingers crossed! Uberhaupt al vaag dat hij het niet deed na de custom firmware die er nu opstaat. Dus idd blijven proberen, en je kan er idd een van het internet downloaden! Al geef ik zelf liever de voorkeur aan een die ik zelf heb gefabriceerd! Anyways, try and try again I'm afraid...
  #31  
Oud 21 February 2012, 18:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2012
Berichten: 32
Standaard

Dus wally gewoon herstellen zonder shift? Of bedoel je dat niet? (sorry ben een leek)

Ik probeer nu weer een andere custom firmware en straks die van wally nog een keer en anders geef ik de moed op.. ;(
  #32  
Oud 21 February 2012, 18:26
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo BelgiŽ
Berichten: 1.882
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

1. Gewoon je iPhone aan je pc aansluiten...Itunes openen en kiezen voor herstellen...Er wordt dan de meest recente apple firmware voor je toestel geinstalleerd en je toestel zal niet geaktiveerd en gelocked zijn (afbeelding met tekst verbinden met iTunes zal te zien zijn...

2. Je zet je iPhone in DFU modus totdat iTunes een iPhone in herstel modus vindt...

3. Dan doe je een shift-herstel (houd de shift toets ingedrukt en druk op herstel)...

4. Je krijgt dan een navigatievenster waarin je naar de custom.ipsw kan navigeren en selecteren (openen)...

5. Laat iTunes en je iPhone hun ding doen...

6. Voor je aan dit alles begint doe je best je simkaart IN je iPhone...

Suc6 d'r mee...
  #33  
Oud 21 February 2012, 18:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2012
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wally© Bekijk bericht
1. Gewoon je iPhone aan je pc aansluiten...Itunes openen en kiezen voor herstellen...Er wordt dan de meest recente apple firmware voor je toestel geinstalleerd en je toestel zal niet geaktiveerd en gelocked zijn (afbeelding met tekst verbinden met iTunes zal te zien zijn...

2. Je zet je iPhone in DFU modus totdat iTunes een iPhone in herstel modus vindt...

3. Dan doe je een shift-herstel (houd de shift toets ingedrukt en druk op herstel)...

4. Je krijgt dan een navigatievenster waarin je naar de custom.ipsw kan navigeren en selecteren (openen)...

5. Laat iTunes en je iPhone hun ding doen...

6. Voor je aan dit alles begint doe je best je simkaart IN je iPhone...

Suc6 d'r mee...
Dan geeft hij een foutmelding 1600 aan Wally.
  #34  
Oud 21 February 2012, 19:24
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo BelgiŽ
Berichten: 1.882
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

Wanneer is 'dan' ?
  #35  
Oud 21 February 2012, 19:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2012
Berichten: 32
Standaard

Nadat itunes zijn ding moet doen. einde dus
  #36  
Oud 21 February 2012, 20:03
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo BelgiŽ
Berichten: 1.882
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

Fix 1604, 1602, 1600 Error During iPhone 3.1.3 IPSW Custom Restore | Redmond Pie
  #37  
Oud 21 February 2012, 21:04
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Een 1600 error is een DFU error tegenwoordig, volgens mij was dat vroeger *graaft in zijn geheugen* ook vaak een error vanwege een verkeerde usb poort op een windows pc.

Als ik het topic zo door lees, ben ik het wel met Wally eens, denk dat jullie iets te moeilijk doen (met recpect). Gewoon de juiste ipsw maken/downloaden en in DFU mode (altijd DFU ) erop zetten en klaar
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #38  
Oud 21 February 2012, 21:05
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo BelgiŽ
Berichten: 1.882
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

mmmmm...

t' Is Wally©...niet Wally...

Mijn gedacht...
  #39  
Oud 21 February 2012, 22:45
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 26
Send a message via twitter to Semmtex
Standaard

Die 1600 is weer op te lossen zoals eerst....

Maar dan nog blijft het allemaal vervelend! Hoop dat je er uiteindelijk een beetje bent uitgekomen?
  #40  
Oud 22 February 2012, 11:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2012
Berichten: 32
Standaard

Nog niet, mijn geduld raakt op na 6 uur..

Ik ben net naar een winkel geweest en die kon het doen voor mij, kost alleen weer geld

Ga het nogmaals zelf proberen..
Heeft het niks met de sources te maken in Cydia?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 4 vodafone UK opnieuw activeren ! Met een vodafone UK prepaid kaart ? flyingdutchjan Vodafone 1 11 February 2012 14:57
iphone4 activeren zonder phonebook sim kaart gstruyf iPhone algemeen 0 29 June 2011 22:55
iPhone 3G: Phonebook SIM kaart Paul99 Unlock 1 16 August 2010 22:41
tmobile toestel activeren met een tmobile prepaid kaart Momentum T-Mobile 2 6 August 2010 23:17
Iphone activeren via prepaid sim-kaart? natenextdoor Archief 1 5 January 2010 17:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:27.