iPhone 2G activeren met phonebook kaart

iPhone 2G activeren met phonebook kaart discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Niks met de sources te maken. Ik zou zeggen leren met vallen en opstaan en hopen dat hij het op een gegeven moment wel weer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 22 February 2012, 11:38
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 26
Send a message via twitter to Semmtex
Standaard

Niks met de sources te maken. Ik zou zeggen leren met vallen en opstaan en hopen dat hij het op een gegeven moment wel weer in ene doet! Mijn beste ervaring is door altijd wel terug te gaan naar de standaard firmware, en vanaf daar opnieuw te starten, herstellen met een custom firmware. Desnoods kan je een oude versie van QuickPwn ook nog proberen...die zou je even moeten googlen....de winkel kan je natuurlijk altijd nog doen
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 22 February 2012, 11:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2012
Berichten: 32
Standaard

Ik ga nog even goochelen ermee en hopen dat hij het doet

Bedankt voor alle moeite
  #43  
Oud 22 February 2012, 11:52
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 26
Send a message via twitter to Semmtex
Standaard

Succes..!!! En graag gedaan!
  #44  
Oud 22 February 2012, 11:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2012
Berichten: 32
Standaard

Met die IREB wordt mijn scherm niet wit of rood als ik hem selecteer, hoe kan dat?
Bij de nieuwere die ik via Semmtex heb gekregen zet hij hem gelijk in de pwned DFU mode, maar ik snap dan niet dat die niet wit of rood wordt bij de oude versie van IREB.. :s

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 22 februari 2012 om 11:52 ----------

Ik heb de custom firmware erop gezet alleen nu pakt hij geen Wi-Fi, dus kan ik niet in Cydia komen;s

Hoe kan dit dan weer? ligt dit aan de custom firmware?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 4 vodafone UK opnieuw activeren ! Met een vodafone UK prepaid kaart ? flyingdutchjan Vodafone 1 11 February 2012 14:57
iphone4 activeren zonder phonebook sim kaart gstruyf iPhone algemeen 0 29 June 2011 22:55
iPhone 3G: Phonebook SIM kaart Paul99 Unlock 1 16 August 2010 22:41
tmobile toestel activeren met een tmobile prepaid kaart Momentum T-Mobile 2 6 August 2010 23:17
Iphone activeren via prepaid sim-kaart? natenextdoor Archief 1 5 January 2010 17:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:13.