Nieuwe unlockmethode met SAM ontdekt!

Nieuwe unlockmethode met SAM ontdekt! discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Eindelijk werkt het nu met mijn hard to unlock orange spain locked iphone 4... Ik moet zeggen dat dit methode wel werk. Sommige van andere ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 23 April 2012, 00:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 April 2008
Berichten: 4
Standaard

Eindelijk werkt het nu met mijn hard to unlock orange spain locked iphone 4...

Ik moet zeggen dat dit methode wel werk.

Sommige van andere handleiding kunnen zonder origneel simkaart simlockvrij maken.
Op dit manier kon ik niet Orange spain selecteren in sam, want staat er niet op. (huidige versie van sam)

Maar ik heb prepaid orange simkaart nog.
En daarmee imsi nummer gespoofed en daarna KPN simkaart erin en verbinden met itunes (2x) en hij werkt met kpn simkaart.

Laatst gewijzigd door captain nguyen; 23 April 2012 om 01:14.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 23 April 2012, 00:29
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.936
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Remoteworks Bekijk bericht
Zonder deze hack had ik geen network service na een Jailbreak
Dan was hij (dus) toch niet simlockvrij?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #43  
Oud 23 April 2012, 00:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 April 2012
Berichten: 3
Standaard

Zeker. mij ook niet geheel duidelijk maar volgens mij betekend "Factory activated" sim lock vrij! Kpn en Vodafone sim werkte allebei.

Edit; zie link en 2e post. had het zelfde probleem
http://unlocker.ws/blog/iphone-revie...hone-questions
  #44  
Oud 23 April 2012, 08:53
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2011
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 167
Standaard

Werkt hier ook perfect! Officieel gelockt op sfr france. Nu met vodafone sim!
  #45  
Oud 23 April 2012, 10:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 94
Standaard

Lekker hoor! Eindelijk van die Gevey af! Hier geunlocked op SFR met een Vodafone chip!

Laatst gewijzigd door XIII; 23 April 2012 om 12:17.
  #46  
Oud 23 April 2012, 11:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 November 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 6
Standaard

werken push notificaties ?
  #47  
Oud 23 April 2012, 11:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 94
Standaard

Jep, zoals in de beschrijving staat. Clear push en nog een keer aan iTunes hangen. Bij mij werkt alles. Ben er echt blij mee!
  #48  
Oud 23 April 2012, 12:04
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2011
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 167
Standaard

Bij mij werkte push notificaties pas na restore activation. Daarna clear push en dan hangen aan itunes. Mocht het niet lukken met alleen clear push dan kan je dit proberen.
  #49  
Oud 23 April 2012, 12:21
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 5
Standaard

Hey Iedereen,

Bij is het halvelings gelukt.

Ik krijg mijn operator logo (mobistar) met maximum bereik, als ik met een ander toestel naar mijn iphone bel, is er een toon, maar er gebeurt niks op mijn iphone.

Iemand ervaring mee?
  #50  
Oud 23 April 2012, 12:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 94
Standaard

Probeer eens je toestel te rebooten en try again?
  #51  
Oud 23 April 2012, 12:37
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2011
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 167
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yannick1800 Bekijk bericht
Hey Iedereen,

Bij is het halvelings gelukt.

Ik krijg mijn operator logo (mobistar) met maximum bereik, als ik met een ander toestel naar mijn iphone bel, is er een toon, maar er gebeurt niks op mijn iphone.

Iemand ervaring mee?
Ik had het zelfde probleem maar dan met sms, imessage en whatsapp. Wat je kan doen(wat bij mij hielp) is door restore activation te doen in sam en dan deactivate en dan aan itunes hangen.
  #52  
Oud 23 April 2012, 14:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2012
Berichten: 10
Standaard

Hoi,

Ik wil de url toevoegen in cydia maar geeft een verificatifout. timed-out van het verzoek.
Heb me iphone al opnieuwe op gestart maar blijft dit aangeven.
Wie kan me helpen??
  #53  
Oud 23 April 2012, 14:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2011
Berichten: 2
Standaard

Ik krijg steeds de melding De simkaart in de iphone word niet ondersteund...
  #54  
Oud 23 April 2012, 17:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2012
Berichten: 5
Standaard

Wat moet ik doen als mijn iphone 4 gelockt is op tmobile DE en ik geen simkaart van tmobile DE heb?
  #55  
Oud 23 April 2012, 17:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AntoineH Bekijk bericht
Hoi,

Ik wil de url toevoegen in cydia maar geeft een verificatifout. timed-out van het verzoek.
Heb me iphone al opnieuwe op gestart maar blijft dit aangeven.
Wie kan me helpen??
Blijven proberen, bij mij pas na meer dan 10x gelukt.
  #56  
Oud 23 April 2012, 17:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2012
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KevBoom Bekijk bericht
Wat moet ik doen als mijn iphone 4 gelockt is op tmobile DE en ik geen simkaart van tmobile DE heb?
Het gaan ook zonder de simkaart van tmobile. Kijk eens verder dan je neus lang is en lees wat er al gepost is.
  #57  
Oud 23 April 2012, 17:44
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 October 2010
Berichten: 2
Standaard

Heren, het is me uiteindelijk allemaal gelukt. Alleen werkt Imessage niet, kan dit kloppen?

Met vriendelijke groet,
Alex
  #58  
Oud 23 April 2012, 18:32
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 22
Standaard

Ik snap er helemaal niks van maar het is me op een HELE rare manier gelukt.

Gister heb ik SAM genstalleerd maar had over het hoofd gezien dat je bij carrier etc de gegevens van de provider (in dit geval Orange UK) in moest vullen. Ik had dus T-Mobile (NL) ingevuld. En uiteraard werkte het niet. Vandaag weer geprobeerd, ditmaal op de juiste manier door de gegevens van Orange in te vullen. Dit zorgde ervoor dat ik uiteindelijk te zien kreeg: "Ongeldige Sim". Toen was ik 't zat en dacht ik begin van vooraf aan en verwijder SAM.

En toen....... ineens streepjes linksboven en werkte het allemaal.

Wie kan mij hier een verklaring voor geven? Ookal ben ik blij dat het werkt, ik kan het niet uitstaan dat ik niet begrijp waarom het werkt.
  #59  
Oud 23 April 2012, 18:57
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Locatie: maastricht
Berichten: 24
Standaard

iedere keer wanneer ik ergens iets aantik krijg ik een melding dat er geen simkaart is geplaatst, terwijl mijn simkaart (T-mobile NL) er toch echt in zit. Is er nog iemand anders met dit probleem?
  #60  
Oud 23 April 2012, 19:29
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maxzim Bekijk bericht
iedere keer wanneer ik ergens iets aantik krijg ik een melding dat er geen simkaart is geplaatst, terwijl mijn simkaart (T-mobile NL) er toch echt in zit. Is er nog iemand anders met dit probleem?
Dit had ik dus ook, zie mijn bovenstaande reactie. probeer dat ook eens.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:16.