activeren lukt niet ( t-mobile uk )

activeren lukt niet ( t-mobile uk ) discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste lezer, Ik heb laatst een iPhone 5 gekocht maar hier zit blijkbaar een simlock op van t-mobile uk... Nu is het vage dat als ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 August 2013, 12:07
ericosman's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2010
Berichten: 30
Standaard activeren lukt niet ( t-mobile uk )

Beste lezer,

Ik heb laatst een iPhone 5 gekocht maar hier zit blijkbaar een simlock op van t-mobile uk...

Nu is het vage dat als ik mijn sim er in doe hij hem wel "gebruikt" hij pakt namelijk de 3g verbinding en het gewone ontvangst. Maar activeren lukt niet met mijn tele2 sim.

Nu was mijn vraag is het mogelijk hem te activeren met een activation card?


wat informatie over mijn telefoon :
Activated: Yes
First Activation Date: December 3, 2012
Last Activation Date: May 29, 2013
Last Activated SIM: T-Mobile - Netherlands NL
Telephone Technical Support: Expired
Repairs & Service Coverage: October 3, 2013
Estimated Purchase Date: October 4, 2012
Firmware Version: 6.1.4
Carrier: EMEA Service
SIM Lock: locked
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 August 2013, 14:20
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Berichten: 168
Standaard

Er zit geen simlock van T-Mobile UK op, er zit een EMEA-lock op. Ik heb je zojuist een PM gestuurd!
  #3  
Oud 8 August 2013, 16:36
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.396
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ericosman Bekijk bericht
Carrier: EMEA Service
SIM Lock: locked
Een "EMEA service" unlock is niet zo duur. Kost slechts 40 USD.
  #4  
Oud 8 August 2013, 18:23
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Berichten: 168
Standaard

Bedankt voor het intrappen van de open deur, timosha
  #5  
Oud 8 August 2013, 18:25
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.396
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door t2krambo Bekijk bericht
Bedankt voor het intrappen van de open deur, timosha
At your service.
  #6  
Oud 8 August 2013, 19:36
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Wat is een "EMEA service" unlock?
Ik kon ff geen antwoord vinden
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
  #7  
Oud 12 August 2013, 01:10
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

EMEA staat voor European Middel east asia Region . Het is een default lock van apple , zeg maar een Regio lock.

Deze moet prima met een tmobile vodafone of kpn ( gecertificeerde providers) werken. Andere providers ( tele 2 etc...) werken hier niet in NL. Omdat apple offcieel niet levert aan deze provider ..

Zoals timosha vermelde een goedkope lock om te verwijderen ..en kan bij de juiste persoon goedkoper en heel snel !..
__________________
Revenge of the nerd..
  #8  
Oud 12 August 2013, 07:59
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iNemesis Bekijk bericht
EMEA staat voor European Middel east asia Region . Het is een default lock van apple , zeg maar een Regio lock.

Deze moet prima met een tmobile vodafone of kpn ( gecertificeerde providers) werken. Andere providers ( tele 2 etc...) werken hier niet in NL. Omdat apple offcieel niet levert aan deze provider ..

Zoals timosha vermelde een goedkope lock om te verwijderen ..en kan bij de juiste persoon goedkoper en heel snel !..
Bedankt voor de info.
  #9  
Oud 12 August 2013, 10:15
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Berichten: 168
Standaard

Erico, mocht je een EMEA unlock voor jouw iPhone willen, PM mij dan even. Gr.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone Activeren Lukt niet !! Lebaneze iPhone algemeen 0 6 October 2012 03:55
iPhone 4S: 4s Activeren lukt niet frikandel Unlock 2 18 June 2012 02:14
Activeren Iphone 4 lukt niet Jean72 iPhone algemeen 0 12 August 2010 14:03
iPhone 3G: Activeren lukt niet Falkon Unlock 6 23 October 2009 19:54
Windows: Iphone activeren lukt niet. Mysteriousgirl_ iTunes 22 21 October 2009 12:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:29.