Iphone activeren lukt niet.

Iphone activeren lukt niet. discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Als ik mijn iphone wil activeren, en ik sluit hem aan op de pc, krijg ik de melding: Cannot detect the scanner or camera please ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 13 October 2009, 16:08
Mysteriousgirl_'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Send a message via twitter to Mysteriousgirl_
Standaard Iphone activeren lukt niet.

Als ik mijn iphone wil activeren, en ik sluit hem aan op de pc, krijg ik de melding:
Cannot detect the scanner or camera please make sure the device is turned on and is properly connected..

-Simkaart zit erin
-Iphone staat aan
-Itunes is geinstalleerd (nieuwste versie)
-Eerst Iphone aan en dan Itunes en andersom maakt niet uit.

Wat wel zo is, is dat ik officieel nog een orange simkaart heb voor mijn huidige tmobile abonnement, ik krijg morgen of overmorgen via de post mijn officiele tmobile kaartje. Volgens de klantenservice zou ik hem alsnog gewoon moeten kunnen activeren....

Iemand enig idee?

Sorry als hier al een topic voor is.. kon zo snel niets vinden wat hier specifiek over ging..
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 October 2009, 16:10
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Probeer eerst eens alle foto's te verwijderen van je iPhone en het dan opnieuw te proberen. Wil wel eens werken
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 13 October 2009, 16:14
Mysteriousgirl_'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Send a message via twitter to Mysteriousgirl_
Standaard

hij is nieuw, heb hem nog nooit gebruikt.. Heb hem eindelijk binnen na 2,5 maanden..
  #4  
Oud 13 October 2009, 16:28
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Je moet hem met je TM kaartje activeren, dus nog even geduld
__________________

  #5  
Oud 13 October 2009, 16:30
Mysteriousgirl_'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Send a message via twitter to Mysteriousgirl_
Standaard

Echt? Zijn ze bij de klantenservice voor de 1000ste keer bullshit aan het verkopen dus..
Maar hij zou hem toch alsnog gewoon moeten herkennen?
  #6  
Oud 13 October 2009, 16:31
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mysteriousgirl_ Bekijk bericht
Echt? Zijn ze bij de klantenservice voor de 1000ste keer bullshit aan het verkopen dus..
Maar hij zou hem toch alsnog gewoon moeten herkennen?

Als de KS gelijk zou hebben, dan zou je dus ook met een vodafone kaartje kunnen activeren ?

Orange is dan wel overgenomen, maar is geen TM-sim
  #7  
Oud 13 October 2009, 16:32
Mootjuh's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 September 2009
Locatie: Nijkerk
Berichten: 189
Stuur een bericht via MSN naar Mootjuh Send a message via twitter to Mootjuh
Standaard

Ben bang dat je moet wachten op je TM kaartje.... (NOG langer wachten.. ggrr)
__________________
Happy met me Iphone..!!!
  #8  
Oud 13 October 2009, 16:38
Mysteriousgirl_'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Send a message via twitter to Mysteriousgirl_
Standaard

PFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Weet je hoe blij ik was toen ik hem eindelijk na 2,5 maand kreeg vanochtend.. En dan kan ik hem gewoon ng niet gebruiken.

Hoe ZUUR is dat man. grrrrr
  #9  
Oud 13 October 2009, 16:38
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

En als je een TM kaartje van iemand leent ?
  #10  
Oud 13 October 2009, 16:42
Mysteriousgirl_'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Send a message via twitter to Mysteriousgirl_
Standaard

Zou dat werken? Dat kan ik wel proberen? Genoeg collega's met een iphone hier........
  #11  
Oud 13 October 2009, 16:48
Mysteriousgirl_'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Send a message via twitter to Mysteriousgirl_
Standaard

Ik heb de simkaart van een collegaatje gebruikt, maar daarmee krijg ik exact dezelfde foutmelding.

Ik ben nu op kantoor en ga het vanavond thuis nog een keer proberen.. Wellicht zijn die pc's hier gewoon f*ck up..
  #12  
Oud 13 October 2009, 16:54
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mysteriousgirl_ Bekijk bericht
Ik heb de simkaart van een collegaatje gebruikt, maar daarmee krijg ik exact dezelfde foutmelding.

Ik ben nu op kantoor en ga het vanavond thuis nog een keer proberen.. Wellicht zijn die pc's hier gewoon f*ck up..
Waarschijnlijk ligt het inderdaad gewoon aan de pc. Het is niet normaal dat je zo'n melding krijgt, want alles wordt in iTunes afgehandeld en ik veronderstel dat het niet iTunes is die die foutmelding geeft, maar wel je pc?
  #13  
Oud 13 October 2009, 16:56
Mysteriousgirl_'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Send a message via twitter to Mysteriousgirl_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Waarschijnlijk ligt het inderdaad gewoon aan de pc. Het is niet normaal dat je zo'n melding krijgt, want alles wordt in iTunes afgehandeld en ik veronderstel dat het niet iTunes is die die foutmelding geeft, maar wel je pc?
Indeed.. Lets hope so!!

Nee melding kwam vanuit de pc.. Niet vanuit itunes. Zover kwam ik dus niet eens.
  #14  
Oud 13 October 2009, 20:08
Mysteriousgirl_'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Send a message via twitter to Mysteriousgirl_
Standaard

Hij doet het lag dus gewoon aan de pc
  #15  
Oud 17 October 2009, 14:46
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Locatie: NW Friesland
Berichten: 90
Standaard

Wat heb je dan gedaan?
Andere pc gepakt? Andere poort gebruikt?
Ik krijg de mijne morgen en wil heel graag weten waar ik tegenaan kan lopen...
__________________
Wachten op de 5.....
  #16  
Oud 17 October 2009, 14:48
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door V70ORD5 Bekijk bericht
Wat heb je dan gedaan?
Andere pc gepakt? Andere poort gebruikt?
Ik krijg de mijne morgen en wil heel graag weten waar ik tegenaan kan lopen...
Alles wijst zichzelf uit, maak je dus geen zorgen
Hier lag het gewoon aan de pc, waarschijnlijk een beperking die door het werk opgelegd is. Op een gewone thuis pc zal je niet snel tegen zo'n probleem aanlopen.
  #17  
Oud 17 October 2009, 14:51
Mysteriousgirl_'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Send a message via twitter to Mysteriousgirl_
Standaard

Thuis werkte het binnen letterlijk 3 seconden. Toen was ie al geactiveerd. Heb gehoord dat pc's met Vista veel beter reageren op de iPhone dan met bij xp.
  #18  
Oud 17 October 2009, 22:13
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mysteriousgirl_ Bekijk bericht
Thuis werkte het binnen letterlijk 3 seconden. Toen was ie al geactiveerd. Heb gehoord dat pc's met Vista veel beter reageren op de iPhone dan met bij xp.
Mijn ervaring is anders...Vista wilt de boel nog wel eens verneuken bij mij.
  #19  
Oud 17 October 2009, 23:05
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Locatie: NW Friesland
Berichten: 90
Standaard

Heb zelf Vista dus dat moet lukken... hoop ik.

Maar dat activeren, is niets anders dan je T-meobile sim er in en dan connecten met iTunes?
Of is het meer?
  #20  
Oud 18 October 2009, 12:24
monty010's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2008
Locatie: Culemborg
Berichten: 12
Standaard

gewoon je sim erin aan je pc hangen, en itunes registratie volgen,
is zo klaar.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Activeren MobileMe lukt niet macleentje iPad algemeen 3 27 November 2010 14:04
iPhone: help, handen in het haar 3.1.3. lukt niet om te activeren jaimiefanatic Jailbreak 7 27 August 2010 02:37
Activeren Iphone 4 lukt niet Jean72 iPhone algemeen 0 12 August 2010 14:03
Activeren lukt niet via O2 simkaart (Engelse iPhone) Coen1983 Archief 3 18 December 2009 14:49
iPhone 3G: Activeren lukt niet Falkon Unlock 6 23 October 2009 19:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:39.