help, handen in het haar 3.1.3. lukt niet om te activeren

help, handen in het haar 3.1.3. lukt niet om te activeren discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Vandaag deed de gelegenheid zich voor om mijn Blackberry Bold 9000 (waar ik onderhand een gruwelijke hekel aan had gekregen) in te ruilen voor ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26-08-10, 22:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Standaard help, handen in het haar 3.1.3. lukt niet om te activeren

Hallo

Vandaag deed de gelegenheid zich voor om mijn Blackberry Bold 9000 (waar ik onderhand een gruwelijke hekel aan had gekregen) in te ruilen voor een witte 3GS.

Hij kwam uit de T-Mobile winkel en had 3.1.3. erop staan. Hij was wel nog gelocked. Ik dacht ik maak heel de iPhone leeg en deed dat via de "herstel en wis" functie.

Dit bracht hem in de recovery mode. Recboot geprobeerd, ziet de iPhone niet eens dus Recboot werkte niet. Dan maar recoveren met een custom firmware 3.1.3. en dan proberen weer met Recboot binnen te komen.

Ook geen succes.

Nu heb ik dus deze iPhone constant in Connect to Itunes + Emergency Call
het gaat toch niet zo zijn dat ik er alleen maar uitkom met een phonebook simcard?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26-08-10, 23:43
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2010
Locatie: helmond
Berichten: 81
Standaard

als hij tmobile gelocked is, kan je hem ook alleen activeren met een tmobile simkaart of met een activeringsimkaart [ cdmedia ]
  #3  
Oud 26-08-10, 23:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 145
Stuur een bericht via ICQ naar jaimiefanatic Stuur een bericht via Instant Messenger naar jaimiefanatic Stuur een bericht via MSN naar jaimiefanatic
Standaard

hoef ik een t-mobile kaartje er dan alleen maar even in te stoppen?
  #4  
Oud 26-08-10, 23:51
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2010
Locatie: helmond
Berichten: 81
Standaard

ja, en aansluiten aan itunes dan wordt hij geactiveerd
  #5  
Oud 27-08-10, 00:34
spysical's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 13.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 730
Standaard

TMobile Kaart er in als die uit NL komt. Uit de USA Dan At&T Sim.
Daarna met jailbreakme.com jailbreaken. Cydia opstarten en SHSH gegevens opslaan.
Voor unlock: Repo666.ultrasn0w.com toevoegen aan Sources. En UltraSn0w Downloaden
  #6  
Oud 27-08-10, 01:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2009
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door spysical Bekijk bericht
TMobile Kaart er in als die uit NL komt. Uit de USA Dan At&T Sim.
Daarna met jailbreakme.com jailbreaken. Cydia opstarten en SHSH gegevens opslaan.
Voor unlock: Repo666.ultrasn0w.com toevoegen aan Sources. En UltraSn0w Downloaden
En niet vergeten de Hacktivation patch uit Cydia te installeren, anders kun je je sim-kaart niet verwisselen met de T-mobile sim!
  #7  
Oud 27-08-10, 01:33
spysical's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 13.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 730
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FrankE Bekijk bericht
En niet vergeten de Hacktivation patch uit Cydia te installeren, anders kun je je sim-kaart niet verwisselen met de T-mobile sim!
Darn, vergeten...
Cydia.pushfix.info zou moeten werken... Is op de iphone van een vriend van mij gezet... Die had um voor 50 laten unlocken en jailbreaken.. Alleen omdat hij mij niet wou storen omdat ik op vakantie was -.-
  #8  
Oud 27-08-10, 01:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2009
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door spysical Bekijk bericht
Darn, vergeten...
Cydia.pushfix.info zou moeten werken... Is op de iphone van een vriend van mij gezet... Die had um voor 50 laten unlocken en jailbreaken.. Alleen omdat hij mij niet wou storen omdat ik op vakantie was -.-
Echt?
Zo *** dat er overal mensen zitten die willen profiteren van de populariteit van de iPhone! Het is zo makkelijk om te unlocken en jailbreaken en met sites als deze, waar het stikt van de ervaringsdeskundigen, kan iedere newbie het zelf af!
Maar inderdaar, cydia.pushfix.info werkt. Gisteren nog gebruikt.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Activeren MobileMe lukt niet macleentje iPad algemeen 3 27-11-10 13:04
Activeren Iphone 4 lukt niet Jean72 iPhone algemeen 0 12-08-10 13:03
iPhone 3G: Activeren lukt niet Falkon Unlock 6 23-10-09 18:54
handen in mijn haar barron iTunes 1 12-09-09 21:47
Handen in het haar na update van 2.2 naar 2.2.1 flyte Archief 3 23-04-09 22:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:55.