Activeren lukt niet

Activeren lukt niet discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb in duitsland van iemand een Iphone 3G black 16gig over gekocht . om alles snel (had ik beter niet kunnen doen) te wissen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 October 2009, 17:09
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Berichten: 3
Standaard Activeren lukt niet

Ik heb in duitsland van iemand een Iphone 3G black 16gig over gekocht.
om alles snel (had ik beter niet kunnen doen) te wissen mijn eigen profiel aan te maken, heb ik een harde reset gedaan.
Ik moet de telefoon nu weer activeren.
Bij Itunes komt de melding de sim-kaart in deze Iphone wordt niet ondersteund
Ik heb dit met T-mobile, vodafone en KPN geprobeerd maar krijg dezelfde melding.
Ook staat er een dicht slot op de display boven het itunes logo.
Wie kan mij helpen.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 October 2009, 21:42
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 October 2009
Berichten: 2
Standaard

same problem
  #3  
Oud 20 October 2009, 07:48
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 123
Send a message via twitter to pipo-1998
Standaard

is ie simlockvrij
__________________
iPhone 2G 8GB, 3G 16GB, 4 32GB, 4S 16GB. iMac 20", 24", 27".
  #4  
Oud 20 October 2009, 15:21
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Berichten: 3
Standaard

Nee.
Blijkbaar is ie geleverd door T-Mobile duitsland.
Vandaar ook het slot op de display.
Is er niet bijv een nieuwe prom flash software op te zetten?
En zo ja waar of wie kan dit.
Alles is voor mij ook nieuw.
  #5  
Oud 20 October 2009, 21:19
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Hier kan je een customfirmware zoeken daar mee herstellen in iTunes. Neem n mt activatie zodat je in je telefoon kan. Unlocken zal helaas (nog) niet lukken.
  #6  
Oud 20 October 2009, 23:59
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Berichten: 3
Thumbs up help

Ik ben m aan het binnen halen en ga het eens proberen.
Alvast bedankt voor de hulp
  #7  
Oud 23 October 2009, 18:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 47
Standaard

Andersk an je gewoon de officile firmware downloaden (opzoeken in google) en dan redsnow gebruiken
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Activeren MobileMe lukt niet macleentje iPad algemeen 3 27 November 2010 13:04
iPhone: help, handen in het haar 3.1.3. lukt niet om te activeren jaimiefanatic Jailbreak 7 27 August 2010 01:37
Activeren Iphone 4 lukt niet Jean72 iPhone algemeen 0 12 August 2010 13:03
Activeren lukt niet via O2 simkaart (Engelse iPhone) Coen1983 Archief 3 18 December 2009 13:49
Windows: Iphone activeren lukt niet. Mysteriousgirl_ iTunes 22 21 October 2009 11:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:25.