Baseband stuk..

Baseband stuk.. discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik kreeg laatst een iPhone (1ste Gen) uit Amerika, die unlocked was met Ziphone.. (de snelkoppeling naar de ziphone site stond op de startpagina) ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16-07-08, 00:03
segers909's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Hasselt, Belgie
Berichten: 145
Standaard Baseband stuk..

Hallo,
Ik kreeg laatst een iPhone (1ste Gen) uit Amerika, die unlocked was met Ziphone.. (de snelkoppeling naar de ziphone site stond op de startpagina) Toen ik mijn simkaart er in stak, had ik geen bereik. Ik heb hem gerestored (op 1.1.4) en unlocked met Iliberty+. Na de unlock, nog steeds geen ontvangst. (echter wel Wi-Fi). Ik heb toen bootneuter geinstalleerd & de baseband geflashed. Na enkele seconden kreeg ik echter al 'error 5'.
Nu weet ik niet wat ik moet doen.. iemand enig idee?
heeft Wi-Fi te maken met de baseband?
Bedankt,
Vincent
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16-07-08, 00:06
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ja je Wi-Fi heeft met de baseband te maken. De baseband bestuurd het belgedeelte, GPRS, Wi-Fi en Bluetooth. Kun je voor mij eens naar settings-general gaan en vertellen wat er bij modemfirmware staat? En of IMEI en Bluetooth is ingevulgd.

Topic verplaatst naar Problemen (modding)
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 16-07-08, 00:06
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.288
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Even voor de duidelijkheid: je had geen bereik? Bij mij wil dat zeggen dat ik niet in de buurt van een GSM-mast ben. En je wi-fi doet het toch, als ik het goed gelezen heb?
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #4  
Oud 16-07-08, 00:07
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Je hebt waarschijnlijk de baseband van 2.0 erop staan Hiermee te verhelpen lees gebruiks aanwijzing KiPhone
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #5  
Oud 16-07-08, 00:24
segers909's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Hasselt, Belgie
Berichten: 145
Standaard

@ destiny: Wi-Fi is ingevuld, en bluetooth. IMEI, ICCID & modem firmware zijn blanco
Ik heb inderdaad geen ontvangst, maar dat ligt niet aan dat ik te ver van een gsm mast ben, hier heb ik altijd ontvangst. (Belgi, limburg).
En hoe kan het dat ik de nieuwe baseband heb?
Maar ik zal het eens proberen met Kiphone
Bedankt!

Edit: geweldig, kiphone gebruikt, Wi-Fi & bluetooth ook weg

Laatst gewijzigd door segers909; 16-07-08 om 00:30.
  #6  
Oud 16-07-08, 00:32
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Staat er wel iets bij de modemfirmware ?

Restore anders nog eens in DFU naar 1.1.4. Daarna alleen activeren en ons vertellen of dat Wi-Fi, Bluetooth en IMEI zijn ingevuld. En wat er precies staat bij modemfirmware
  #7  
Oud 16-07-08, 00:34
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door segers909 Bekijk bericht
@ destiny: Wi-Fi is ingevuld, en bluetooth. IMEI, ICCID & modem firmware zijn blanco
Ik heb inderdaad geen ontvangst, maar dat ligt niet aan dat ik te ver van een gsm mast ben, hier heb ik altijd ontvangst. (Belgi, limburg).
En hoe kan het dat ik de nieuwe baseband heb?
Maar ik zal het eens proberen met Kiphone
Bedankt!

Edit: geweldig, kiphone gebruikt, Wi-Fi & bluetooth ook weg
En dan nu restoren omdat je baseband nu weg is

Destiny die heeft hij ook niet staan waarschijnlijk
  #8  
Oud 16-07-08, 00:35
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ga nergens meteen vanuit. Dat kan alleen maar meer problemen veroorzaken.
  #9  
Oud 16-07-08, 00:44
segers909's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Hasselt, Belgie
Berichten: 145
Standaard

Restored.. nu aan het unlocken.. (er stond niks bij modemfirmware)
het ziet er wel goed uit. hiervoor gaf hij hier na enkele seconden error, maar nu gaat hij verder.. fingers crossed..

Edit: yess, alles werkt!! bedankt iedereen
bij moderfirmware staat nu 04.04.05_G
kan iemand me bevestigen of dit de normale baseband is voor 1.1.4?

Laatst gewijzigd door segers909; 16-07-08 om 00:47.
  #10  
Oud 16-07-08, 00:48
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ja, dit is de normale baseband
Weer veel plezier met je speeltje
  #11  
Oud 16-07-08, 07:15
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.580
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Off-topic
Mooi h, zo'n forum met van die fanatieke helpers

__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #12  
Oud 21-07-08, 06:14
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: -
Berichten: 26
Thumbs up

Ik heb hetzelfde probleem.

Heb volgens mij per ongeluk geupgrade naar 2.0 zit nu weer op 1,4. Alles deed her weer (zelfs Wi-Fi) behalve het bereik van de GSM.

Heb net KiPhone gedownload en uitgevoerd.

Maar zit nu even met het probleem wat restoren is?
Moet dit via Itunes of met Liberty+ (Heb geen idee wat ik aan het doen... vind het al knap van me dat ik zo ver ben gekomen!)

Wie kan me met het laatste stukje helpen?
  #13  
Oud 21-07-08, 06:39
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

restoren met 114 in iTunes
  #14  
Oud 21-07-08, 11:18
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 3
Standaard

Ik heb exact hetzelfde probleem: Nieuwe update gedownload via iTunes, firmware 1.1.4 terug op gezet, nu werkt alles behalve geen bereik.

Ik probeer nu mijn baseband te downgraden/erasen, maar elke keer ik op 'start' klik, krijg ik een foutmelding en wordt het programma afgesloten. Waar kan dit aan liggen?
  #15  
Oud 21-07-08, 11:35
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: -
Berichten: 26
Thumbs up

Fanatieke helpers, dank voor alle info!

De Iphone is weer opgelapt!
Was wel een zwaar weekend, met frustaties en teleurstellingen!!
Ik had de Iphone al dood verklaard, maar zie hier alive and kicking!!

Ik hoop eigelijk dat ik niet weer voor dit soort problemen hier hoe te zijn!!

Grtxx

PP
  #16  
Oud 21-07-08, 18:32
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kiara Bekijk bericht
Ik heb exact hetzelfde probleem: Nieuwe update gedownload via iTunes, firmware 1.1.4 terug op gezet, nu werkt alles behalve geen bereik.

Ik probeer nu mijn baseband te downgraden/erasen, maar elke keer ik op 'start' klik, krijg ik een foutmelding en wordt het programma afgesloten. Waar kan dit aan liggen?
Als je dit doet moet je iphone wel in recovery staan
  #17  
Oud 21-07-08, 19:27
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 3
Standaard

Bedankt, daar zat inderdaad het probleem! Ik ben nu 1.1.4 aan het terugzetten. Moet ik nadien enkel unlocken? Of ook jailbreaken? Want dat verschil daartussen ken ik nog niet echt.
  #18  
Oud 21-07-08, 19:42
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kiara Bekijk bericht
Bedankt, daar zat inderdaad het probleem! Ik ben nu 1.1.4 aan het terugzetten. Moet ik nadien enkel unlocken? Of ook jailbreaken? Want dat verschil daartussen ken ik nog niet echt.
Ja dat moet je weer doen. Je kan ook door naar 2.0 https://forum.iculture.nl/f14/i...ameltopic.html
  #19  
Oud 22-07-08, 10:06
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 3
Standaard

Bedankt, iPhone werkt weer perfect!
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone stuk? Thibaut1993 iPhone algemeen 14 24-03-10 19:02
stuk! verhagena iPhone algemeen 1 19-07-08 10:08
[bricked] Baseband/IMEI/Wi-Fi weg, baseband restore mislukt norckon Unlock [archief] 21 13-03-08 21:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:35.