Het grote iPhone 3G hardware unlock topic

Het grote iPhone 3G hardware unlock topic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb je er al mee buiten Europa gebeld? En wat kost dat unlocken?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #381  
Oud 2 September 2008, 00:45
Ilv Ilv is offline
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2008
Berichten: 66
Standaard

Heb je er al mee buiten Europa gebeld? En wat kost dat unlocken?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #382  
Oud 2 September 2008, 01:13
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ilv Bekijk bericht
Heb je er al mee buiten Europa gebeld? En wat kost dat unlocken?
Bellen buiten Europa werkt.
__________________
Hulp nodig bij je iPhone en geen tijd? Check iFoneguide.nl
  #383  
Oud 2 September 2008, 05:58
» iPod touch 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 September 2008
Berichten: 2
Standaard

...................

Laatst gewijzigd door soulsearchparty; 6 January 2011 om 20:40. Reden: wil sporen van internetactiviteit wissen
  #384  
Oud 2 September 2008, 12:22
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2008
Berichten: 22
Standaard

Ookal komt hij uit in de Best Buy winkels, daar zal ie nog altijd enkel met een abbo te verkrijgen zijn, dus ook enkel voor U.S. citizens/residents met een social security number..

Daarnaast zal een at&t iphone 3g ook niet zomaar werken met andere netwerken, deze is nog altijd gesimlocked, en alleen een goedwerkende yessim o.i.d. kan je telefoon laten werken.
  #385  
Oud 2 September 2008, 20:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

Jongens als ik de usb client 1.8 van yessim wil openen krijg ik te zien. Cannot find FTD2X.DLL please reinstall this application. heeft iemand een idee wat ik meot doen ik begrijp het niet. als ik de 1.7 client download krijg ik hetzelfde op 2 verschillende computers 1 met XP en 1 met vista
__________________
iPhone US 8GB (gejat) + iPhone 3G Black 16GB
  #386  
Oud 2 September 2008, 20:57
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Je moet ook nog even de USB drivers van de Yessim site downloaden en installeren.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #387  
Oud 2 September 2008, 21:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

Ik heb de Yesup driver gedownload maar en uitgepakt met winrar maar krijg nog steeds niet aan de praat wat moet ik vervolgens doen? sorry voor deze misschien beginners vragen maar ik ben niet zo bekend met windows...
  #388  
Oud 2 September 2008, 21:22
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Als je nu de rar uitpakt met daarin de usb drivers, zal je ook de FTD2X.DLL tegenkomen. plaats deze dan in dezelfde map als de Yessim client. Werkt ook.
  #389  
Oud 2 September 2008, 21:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

hij werkte ineens nu het volgende probleem als ik de yessim met yessup heb geconnect dan wil ik firmware selecteren om dan de iphone firmware wil installeren en dan gaat hij zoeken en zegt sn error. Daarnaast moet ik bij providerlist KPN Orange Belgium SA;Belgium selecteren? ik gebruik nu KPN of moet ik hem op universal laten staan?

Dit staat er als ik bijvoorbeeld op read info klik:
Searching YesUP..Found.
Reading Yessim info ..
Reading Yessim SN..Error!
Reading Yessim info ..
Reading Yessim SN..Error!
Reading Yessim SN Now..Error!
  #390  
Oud 2 September 2008, 21:32
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 79
Standaard

Eerst op ''REad'' drukken en dan kun je de firmware installeren. Maar kijk zelf ook eens op internet...
  #391  
Oud 2 September 2008, 21:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

Dat heb ik ook gedaan kijk maar eens naar mijn edit als ik op read info klik...

EDIT: Het is al gelukt hij maakte blijkbaar niet goed genoeg contact. Wel leuk alleen dat je hem maar 1 x kan updaten kreeg hem er nu al bijna niet uit. Laat staan als er zometeen een plakker op zit om m'n simkaart en yessim samen te houden.

Laatst gewijzigd door MarkBender; 2 September 2008 om 21:42.
  #392  
Oud 2 September 2008, 22:11
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 200
Standaard

ok, ik heb yessim vandaag aangekregen en na eerste problemen heb ik de zwarte chip wat afgeschuurd, dan ging hij er wel in. Na 10 minuten ofzo, en een paar keer aan en uit zetten heb ik sinds een uurtje ontvangst, sms in en uit, bellen in en uit. Ik heb geen 3G abonnement dus da kan ik niet testen. Laatste firmware, patch count 1 boost mode aan

Ik gebruik nu een mobistar sim.

groeten, en ik laat het jullie weten
  #393  
Oud 2 September 2008, 22:49
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Berichten: 3
Standaard

Heb vandaag m'n Yessim ontvangen. Ik krijg alleen de melding "no sim" van mn iPhone 3G, terwijl de yessim het wel doet in mijn oude siemens. Kan er gewoon mee bellen enzo.

Heb de indruk dat ie niet goed geprogd is ofzo. Wie o wie woont er in de buurt van eindhoven (of cuijk/nijmegen/boxmeer) en heeft een Yesup tot zijn beschikking?

Dan kom ik ff buurten
  #394  
Oud 2 September 2008, 22:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

Nhou bij mij werkt de Yessim niet incl KPN Usim. Ik toets de pincode in dat werkt vervolgens laat hij alleen het laagste streepje zien en verder niets ook niet na 5 minuten. Later kwam er wel opeens no service te staan.

Ik heb de firmware iphone
boost mode
00101
unlock type 0
en patch count 1

Ik krijg hem nu ook niet meer uit mijn iphone ik heb zelfs de ic chip afgeschuurd
Iemand tips om het wel te laten werken of om hem eruit te krijgen? ik maak hem liever niet open en ik heb al geprobeert om met een paperclip hem eruit te trekken.
  #395  
Oud 2 September 2008, 22:59
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 79
Standaard

Wat heb je afgeschuurd? De chip? Toch niet het ictje op de yessim he?
  #396  
Oud 2 September 2008, 23:05
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 200
Standaard

beetje geduld hebben, wat aan en uitzetten, duurde bij mij ook 10minuten ofzo.
Trouwens, die IC, daar kan heus wel een laagje af zonder schade te berokkenen hoor, gewoon heel voorzichtig doen. Heb ik ook gedaan.
  #397  
Oud 2 September 2008, 23:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

de ic en de simkaart geen enkel probleem volgens de yessum client werkt de yessim ook gewoon.

Edit: Hij geeft continue na een minuut of 2/3 no service

Laatst gewijzigd door MarkBender; 2 September 2008 om 23:18.
  #398  
Oud 2 September 2008, 23:47
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MarkBender Bekijk bericht
de ic en de simkaart geen enkel probleem volgens de yessum client werkt de yessim ook gewoon.

Edit: Hij geeft continue na een minuut of 2/3 no service
Probeer eens je netwerkinstellingen te herstellen in Instellingen|Algemeen|Stel opnieuw in.

Voor gprs en 3G moet Dataroaming aan staan. Bij KPN moet ik voor een 3G verbinding 2 keer de netwerk instellingen herstellen eerst met 3G uit en dan met 3G aan.
  #399  
Oud 3 September 2008, 00:06
» iPod touch 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 September 2008
Berichten: 2
Standaard

.............

Laatst gewijzigd door soulsearchparty; 6 January 2011 om 20:38. Reden: wil sporen van internetactiviteit wissen
  #400  
Oud 3 September 2008, 01:41
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 August 2008
Locatie: Papendrecht
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door soulsearchparty Bekijk bericht
Bedoel je dus dat je als niet-U.S. bewoner onmogelijk een iPhone (3G) in eender welke New Yorkse winkel kunt kopen?

En stel nu dat dit wel kan, is het dan niet mogelijk om hem te hardware unlocken met het systeem van de jongens van iFoneguide.nl?

Sorry, ik ben wat in de war en ik kan niet echt uit aan alle talloze topics hier...
Wat ik weet is dat de jongens van ifonguide mijn IPhone aan de praat hebben gekregen met hun eigen chip op mijn sim, iets wat Yessim dus niet gelukt is.
Ik had twee Yessim chips aangeschaft met de laatste nieuwe software erop en echt niet werken gewoon, alles geprobeerd maar niets werkte dus.

Neem contact op met de Ifonguide jongens en vraag het gewoon heb ik ook gedaan en ik moest er totaal 180km voor rijden maar allemaal dubbel en dwars waard want ik kan nu mijn IPhone gebruiken waarvoor hij is.

Het is maar een advies maar daar is dit forum toch voor bedoeld, is mijn bescheiden mening.
Reageren

Labels
2.1, 2.2, baseband, downgrade, firmware, rebelsim, unlock 3g, unlock 3g 2.2.1


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video: Het Grote Video Topic berty Muziek, foto & video 2 8 May 2011 18:12
Het grote iPhone 3G HARDWARE unlock topic groentjie Archief 2 12 December 2008 14:47
Het grote firmware 2.0.0 pr unlock topic Beaux Archief 570 20 July 2008 02:38
Het grote verveling topic... dedafmonteur Chat en geruchten 26 26 May 2008 01:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:47.