Het grote iPhone 3G hardware unlock topic

Het grote iPhone 3G hardware unlock topic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door marcus154 Thanks! ziet er natuurlijk net wat strakker uit zonder tape Jij hebt dus ook een rebelsim? Werkt tie goed? Mwah: ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1381  
Oud 14 March 2009, 18:09
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcus154 Bekijk bericht
Thanks! ziet er natuurlijk net wat strakker uit zonder tape

Jij hebt dus ook een rebelsim? Werkt tie goed?
Mwah: paar posts terug...
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #1382  
Oud 15 March 2009, 23:58
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2009
Locatie: Belgie - Gent
Berichten: 7
Standaard DRINGEND werkt turbosim op laatste nieuwe 2.2.1 met hoogste baseband?

Zoals titel zegt lukt het een gelockt toestel te doen werken met een turbosim

Toestel zit vast met een 2.2.1 en een bijhorende baseband

Het is een 3G

mijn provider is proximus

Laatst gewijzigd door GeoffreyH.; 16 March 2009 om 00:04.
  #1383  
Oud 16 March 2009, 00:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

als je de juiste heb dan zal die werken ja
  #1384  
Oud 16 March 2009, 00:17
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2009
Locatie: Belgie - Gent
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bako Bekijk bericht
als je de juiste heb dan zal die werken ja
wat bedoel je met de juiste?
zijn er dan meerdere soorten toch?

Laatst gewijzigd door GeoffreyH.; 16 March 2009 om 00:19.
  #1385  
Oud 16 March 2009, 09:20
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

De TurboSIM is een chip met een stukje software, echter alleen de nieuwste software versies voor die TurboSIM ondersteunen de laatste firmwares/basebands. Je moet dus goed op letten dat je de nieuwste TurboSIM aanschaft.
  #1386  
Oud 16 March 2009, 12:23
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 March 2009
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xandyx Bekijk bericht
Ik heb zojuist mijn iphone 3g 16gb unlocked met een rebel sim.
Alleen in 2G maar hij doet het, 3G blijft hij loopen tussen geen sim en het vinden van het vodafone netwerk.

Moest wel eerst even een frisse restore doen en daarna jailbreaken. 3G uit, telefoon uit, rebel + vodafone sim erin en hij werkt

Nu maar hopen dat hij ook blijft werken..


EDIT: Na een reboot is het plezier alweer voorbij.. heb een programmer besteld om een nieuwe firmware naar de rebelsim te schrijven.

EDIT 2: Heb er nu een Turbo Sim van een collega inzitten, so far so good met 2G. Nog niet gereboot
Heb jij enig idee van de FW versie van de rebelsim van jouw collega? Is dit de allernieuwste?

Verder hierover: is het waar dat met de nieuwste rebelsim firmware de stappen met een andere telefoon (andere netwerk kiezen, etc) niet meer nodig zijn?

Tx!
  #1387  
Oud 16 March 2009, 12:26
UZW UZW is offline
Banned
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2008
Locatie: Oud-Vossemeer
Berichten: 37
Stuur een bericht via ICQ naar UZW Stuur een bericht via MSN naar UZW
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pappasan Bekijk bericht
Heb jij enig idee van de FW versie van de rebelsim van jouw collega? Is dit de allernieuwste?

Verder hierover: is het waar dat met de nieuwste rebelsim firmware de stappen met een andere telefoon (andere netwerk kiezen, etc) niet meer nodig zijn?

Tx!
Nee, dat is nog steeds nodig. Wat wel verbeterd is, is het registreren bij het netwerk na netwerkverlies.
  #1388  
Oud 16 March 2009, 12:54
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 March 2009
Berichten: 10
Standaard

Hmmm...irritant.

Ik dacht nl. na het lezen van de info via deze link dat het niet meer nodig zou zijn....

Download
  #1389  
Oud 16 March 2009, 14:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 57
Standaard

Er staat op de website dat in 80% van de gevallen je je sim niet meer hoeft te resetten Ik wacht nog op mn sim programmer dus ik kan geen uitspraak doen of het ook echt zo is.
  #1390  
Oud 16 March 2009, 23:49
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 March 2009
Berichten: 10
Standaard http://www.iphone-sim-unlock.com/

Iemand mogelijk ervaring met deze firma?

Zij stellen dat er uitvoerig in landen is getest.
  #1391  
Oud 17 March 2009, 13:15
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcus154 Bekijk bericht
Afgelopen donderdag eindelijk mijn Iphone 3g 16gb ontvangen
Moet nog 3 maanden wachten totdat ik vanuit KPN over ga op T-mobile, heb dus nog ff een KPN simkaart.

Er staat standaard FW 2.2.1 op met baseband 02.30.03.
Daardoor kan ik geen custom FW er overheen zetten, want je moet vanuit 2.2 naar 2.2.1 gaan om de oude baseband te houden. Dit gaat dus niet omdat 2.2.1 er standaard op staat (downgraden niet mogelijk).

Vandaar dat ik me gister ochtend een Rebelsim (FW V61i) heb besteld op de volgende site: www.stopsimlock.nl

Levertijd is meestal 2 dagen geven ze aan, dus maandag of dinsdag meer bericht van mijn kant!
Heb de Rebelsim (FW V61i) gisteren binnen gekregen, na 3x de telefoon uit en aan gezet te hebben en vervolgens handmatig het netwerk KPN geselecteerd te hebben, werkt het perfect!!
Mooi KPN netwerk, met normaal bereik, maar natuurlijk zonder 3G. Om 2G aan het werken te krijgen heb ik Roaming aangezet.

Ding 1:
Ik heb nu een beetje angst om de Iphone uit te zetten, maar zoals ik lees op pag. 68 werkt de rebelsim weer na een paar keer aan en uit te zetten. Hierover meer wanneer ik het geprobeerd heb (waarschijnlijk pas bij jailbreaken).

Ding 2:
Daarnaast ben ik dus aan het denken om te jailbreaken. Iemand hier ervaring mee in combi. met Rebelsim (FW V61i)?

Laatst gewijzigd door marcus154; 17 March 2009 om 16:31.
  #1392  
Oud 17 March 2009, 17:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard

Als ik het goed begrijp werkt een simunlock perfect op het 2G netwerk maar niet op 3G met baseband 02.30.03

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcus154 Bekijk bericht
Heb de Rebelsim (FW V61i) gisteren binnen gekregen, na 3x de telefoon uit en aan gezet te hebben en vervolgens handmatig het netwerk KPN geselecteerd te hebben, werkt het perfect!!
Mooi KPN netwerk, met normaal bereik, maar natuurlijk zonder 3G. Om 2G aan het werken te krijgen heb ik Roaming aangezet.

Ding 1:
Ik heb nu een beetje angst om de Iphone uit te zetten, maar zoals ik lees op pag. 68 werkt de rebelsim weer na een paar keer aan en uit te zetten. Hierover meer wanneer ik het geprobeerd heb (waarschijnlijk pas bij jailbreaken).

Ding 2:
Daarnaast ben ik dus aan het denken om te jailbreaken. Iemand hier ervaring mee in combi. met Rebelsim (FW V61i)?
__________________
Current: iPhone 4 32GB origineel zonder simlock
Keep up the good work op iPhoneclub.nl
  #1393  
Oud 17 March 2009, 20:55
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2009
Berichten: 147
Standaard

Klopt helemaal. (nouja...perfect is wel een heel groooooooot woord, het werkt iets beter dan helemaal niet kunnen bellen.)
  #1394  
Oud 18 March 2009, 10:51
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 10
Standaard rebelsim itunes

beste lezer,

ik heb een iphone gevonden in zwitserland, en de eigenaar niet meer kunnen vinden. sim was geblokd en het laatst gebelde nummer was ook niet meer bereikbaar. via apple was de tel. ook niet via het serienummer gekoppeld aan een persoon. dus ik ben een een iphone 16gb rijker..

nu is het een zwitsermodel en heb ik deze kunnen activeren met mijn zwitser simkaart.

nu zit ik weer in nederland en werkt de telefoon met hi via een rebelsim kaart.

hoe kan ik nu via deze manier mijn itunes bestanden overzetten naar de iphone. deze zegt dat de simkaart (rebelsim + hi) niet ondersteud wordt.

heb ik iets verkeerds gedaan?

vriendelijke groet,
  #1395  
Oud 18 March 2009, 11:06
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcus154 Bekijk bericht
Heb de Rebelsim (FW V61i) gisteren binnen gekregen, na 3x de telefoon uit en aan gezet te hebben en vervolgens handmatig het netwerk KPN geselecteerd te hebben, werkt het perfect!!
Mooi KPN netwerk, met normaal bereik, maar natuurlijk zonder 3G. Om 2G aan het werken te krijgen heb ik Roaming aangezet.

Ding 1:
Ik heb nu een beetje angst om de Iphone uit te zetten, maar zoals ik lees op pag. 68 werkt de rebelsim weer na een paar keer aan en uit te zetten. Hierover meer wanneer ik het geprobeerd heb (waarschijnlijk pas bij jailbreaken).

Ding 2:
Daarnaast ben ik dus aan het denken om te jailbreaken. Iemand hier ervaring mee in combi. met Rebelsim (FW V61i)?
Vervolg Ding 1:
Iphone inmiddels eens uit en aan gezet en toen bleek tie wat moeite te hebben met meldingen als: Geen simkaart etc.
Maar na simpelweg de iphone 2 of 3 keer uit en aan gezet te hebben pakt tie weer perfect het kpn netwerk
De uit en aan zet 'truc' blijkt dus gewoon te werken, zoals eerder ook al vermeld door iemand.

Vervolg Ding 2:
Gisteravond met zwetende handjes gejailbreakt en met succes
Daarnaast werkt ook de Rebelsim hetzelfde als voor de jailbreak, dus alles werkt nu heerlijk naar behoren
  #1396  
Oud 18 March 2009, 11:16
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard

Ik geb gemerkt dat het veel uitmaakt welke provider en simkaart dat er gebruikt wordt.
Zelf heb ik hier 3 sims getst die allemaal claimen met de basaband 02.30.03 te werken.
Slechts eentje doet het en enkel op het edgde netwerk.
Ik heb dit getest op 3 verschilende iphones en met 3 verschillend belgische providers.
Dus 3G is voorlopig nog een utopie vrees ik.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DennisV1984 Bekijk bericht
Klopt helemaal. (nouja...perfect is wel een heel groooooooot woord, het werkt iets beter dan helemaal niet kunnen bellen.)
  #1397  
Oud 18 March 2009, 16:57
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 March 2009
Berichten: 10
Standaard

Er was lang geleden een initiatief om alle bevindingen in een tabel te plaatsen. Deze is echter sinds November 2008 niet meer geupdate. Is er misschien een andere plek waar dit bijgehouden wordt?
  #1398  
Oud 18 March 2009, 20:56
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2008
Berichten: 26
Standaard

Het tabel zou handig zijn. Maakt alles ene stuk duidelijker.
Ik werk met KPN Iphone v2.2.1 en baseband 02.30.03.
Werk met deze rebelsim: www.stopsimlock.nl met de nieuwste versie V61i
3g werkt niet voor de rest alls functioneel.
Piet
  #1399  
Oud 20 March 2009, 14:26
NMD NMD is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2008
Berichten: 23
Standaard

Zeker, aangezien ik nu een probleem lijk te hebben met mijn iSIM. Zat op 2.1 werkte perfect, ook 3G. Ben onlangs naar 2.2.1. custom gegaan met behoud van baseband 02.11.07. Nu werkt 3G een paar minuten na de FW update en dan is het over. Al een paar keer de update herhaald en elke keer hetzelfde verschijnsel. 3G werkt even en dan is het over.
Yellowsn0w lijkt geen oplossing daar ik via iTunes een error 1600 krijg als ik in DFU probeer te herstellen met de custom....

Iemand nog ideeen? 3G is voor mij een echte 'must'

Overigens vraag ik me af of ik een T-Mobile toestel kan laten unlocken bij T-Mobile als ik een orange abbo heb? Weet iemand dat?

Laatst gewijzigd door NMD; 20 March 2009 om 16:12. Reden: typos
  #1400  
Oud 20 March 2009, 16:09
UZW UZW is offline
Banned
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2008
Locatie: Oud-Vossemeer
Berichten: 37
Stuur een bericht via ICQ naar UZW Stuur een bericht via MSN naar UZW
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door NMD Bekijk bericht
Overigens vraag ik me af of ik een T-Mobile toestel kan laten unlocen bij T-Mobile als ik een orange abbo heb? Weet iemand dat?
Ja, dat kan. Je zult alleen moeten betalen.
Reageren

Labels
2.1, 2.2, baseband, downgrade, firmware, rebelsim, unlock 3g, unlock 3g 2.2.1


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video: Het Grote Video Topic berty Muziek, foto & video 2 8 May 2011 18:12
Het grote iPhone 3G HARDWARE unlock topic groentjie Archief 2 12 December 2008 14:47
Het grote firmware 2.0.0 pr unlock topic Beaux Archief 570 20 July 2008 02:38
Het grote verveling topic... dedafmonteur Chat en geruchten 26 26 May 2008 01:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:30.