Het grote iPhone 3G hardware unlock topic

Het grote iPhone 3G hardware unlock topic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb nu eindelijk voor elkaar dat mijn Rebel- Sim het doet Al dat gelul over oplichting enzo is onzin, je moet gewoon ff doorzetten. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1501  
Oud 2 April 2009, 11:01
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 7
Standaard

Ik heb nu eindelijk voor elkaar dat mijn Rebel-Sim het doet
Al dat gelul over oplichting enzo is onzin, je moet gewoon ff doorzetten.
Bovendien zijn ze buitengewoon aardig met helpen om je op gang te helpen.

Nu nog 2 maanden wachten voordat ik mijn normale sim er in kan doen en een databundel heb
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #1502  
Oud 2 April 2009, 11:18
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 March 2009
Berichten: 24
Standaard rebel sim

was er eerst ook negatief over
maar het is inderdaad gewoon doorzeten
hij werkt perfect behalve als ik de g3 aanzet,dan kan ik niet meer gebeld worden
maar doe die uit doet die het weer perfect
  #1503  
Oud 2 April 2009, 12:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stiwies Bekijk bericht
was er eerst ook negatief over
maar het is inderdaad gewoon doorzeten
hij werkt perfect behalve als ik de g3 aanzet,dan kan ik niet meer gebeld worden
maar doe die uit doet die het weer perfect
Ach ja 3G vreet toch alleen maar meer batterij

Het is nu gewoon wachten op een 3G fix of op een software matige unlock met 3G.
  #1504  
Oud 2 April 2009, 13:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 60
Standaard

Die software matige unlock heeft toch wel mn voorkeur, net toch ff 3G geprobeerd, duurde vervolgens weer een half uur voordat ik weer bereik had. Moest mn sim eerst weer in een andere tel stoppen en de iPhone een paar keer herstarten voordat hij het weer deed..
  #1505  
Oud 4 April 2009, 12:46
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 7
Standaard

Het enige nadeel is dat wanneer ke wisselt van zendmast (in de trein gaat zitten/met de auto op de snelweg) dat de rebel-sim weer problemen heeft. Weer even opnieuw installeren en werkt weer.

Enige nadeel wat ik heb ondervonden,naast 3g
  #1506  
Oud 4 April 2009, 16:24
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2009
Berichten: 10
Standaard

Zijn er hier nog mensen die negatieve ervaringen hebben met een simkaart van KPN (Hi)?

Ik krijg maximaal 5 seconden bereik en dan valt het signaal meteen weg. Er staat dan 'geen service'. Net heb ik even de simkaart van mijn broertje in de iPhone gedaan (vodafone) en dit werkte perfect...

Waarom werkt het bij mij niet? Ik heb ook al een oude simkaart. Zou het daar aan kunnen liggen?
  #1507  
Oud 4 April 2009, 17:24
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RubenK Bekijk bericht
Zijn er hier nog mensen die negatieve ervaringen hebben met een simkaart van KPN (Hi)?

Ik krijg maximaal 5 seconden bereik en dan valt het signaal meteen weg. Er staat dan 'geen service'. Net heb ik even de simkaart van mijn broertje in de iPhone gedaan (vodafone) en dit werkte perfect...

Waarom werkt het bij mij niet? Ik heb ook al een oude simkaart. Zou het daar aan kunnen liggen?
Heb gisteren me rebelsim gekregen en daarmee had ik hetzelfde(heb ook HI) heb hem in een oude simlock vrije samsung gedaan en op handmatig netwerk gezet en vervolgens terug in de iphone. Toen aangezet en kreeg na een aantal minuten verbinding.
  #1508  
Oud 4 April 2009, 18:05
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2009
Berichten: 10
Standaard

Hoe oud is jouw simkaart? Want ik denk dat er misschien daar een verband tussen te leggen is.
  #1509  
Oud 4 April 2009, 18:23
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 44
Standaard

Mijn simkaart die is ongeveer half jaar oud.
  #1510  
Oud 4 April 2009, 18:26
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2009
Berichten: 10
Standaard

Kijk eens aan. Zijn er mensen die de rebelsim gebruiken met een simkaart van een paar jaar oud? En hoe werkt dat?
  #1511  
Oud 4 April 2009, 19:53
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 7
Standaard

Probeer dit eens:
Wanneer je geen service hebt staan:

-vliegtuigmodus aan zetten
-3g aan zetten
-vliegtuig modus uit zetten
Paar sec wachten, eventuele melding wegklikken
-vliegtuigmodus aan zetten
-3g uit zetten
-vliegtuigmodus uit
15min wachten vanzelf verbinding. Zo niet? in de netwerklijst selecteren.

Nog niets?

Nog is proberen tot het wel werkt, werkt bij mij
  #1512  
Oud 4 April 2009, 23:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Locatie: Malle, belgie
Berichten: 11
Standaard turbosim + proximus??

Hey, ik heb net een iphone 3g gekocht en heb er ook een turbosim bijgekocht om te unlocken. Mijn abonnement is proximus pay & go. Als ik de turbo sim + sim-kaart in de iphone steek zegt hij 'geen simkaart genstalleerd'. Ligt dit aan de provider en moet ik overstappen naar een andere of ligt het aan iets anders?
  #1513  
Oud 6 April 2009, 00:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2009
Berichten: 10
Standaard Rebelsim + Vodafone

Ik heb hetzelfde probleem als FluffyVinnie hier onder mij. Ik heb het alleen met een Vodafone kaartje. Het is heel vreemd. Ik heb het kaartje van stopsimlock.nl, maar ik krijg het met geen mogelijkheid aan de praat. De bijgeleverde handleiding met stappenplan heb ik al zeker 20 keer opnieuw gedaan. Constant krijg ik de melding "Geen simkaart geinstalleerd". Ik heb nog geen een keer gehad dat mijn Vodafone kaart werd herkend. Heeft iemand een tip? Alvast bedankt
  #1514  
Oud 6 April 2009, 00:58
R-S R-S is offline
Banned
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 February 2009
Berichten: 14
Standaard

Vodafone Prepaid?

Dat werkt niet met de Rebel-Sim.
  #1515  
Oud 6 April 2009, 11:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2009
Berichten: 10
Standaard

Het is ook een Vodafone abonnement simcard. Geen prepaid simcard
  #1516  
Oud 6 April 2009, 12:11
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 11
Standaard

Ik heb ook een Vodafone simkaart (abonnement) en heb die met 2 Rebel-sims niet aan de praat gekregen.
  #1517  
Oud 6 April 2009, 12:13
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2009
Berichten: 10
Standaard

Ik heb onderhand echt genoeg van al die half werkende (in mijn geval: niet werkende) rebelsimkaarten. Heb net bij t-mobile een unlock aangevraagd. kost je 120 euro, maar heb over een uurtje wel een volledige werkende iPhone zonder gezeik. Heerlijk. maar het blijft toch 120 euro.
  #1518  
Oud 6 April 2009, 12:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2009
Berichten: 10
Standaard

Hmm.. Dit is heel vervelend. Mijn Iphone abonnement van Tmobile gaat 18 mei in, maar tot die tijd wilde ik middels een rebelsimcard met mijn huidige vodafone abonnement nog even gebruik maken van mijn Iphone die ik al mocht meenemen. Via Tmobile laten unlocken is voor mij geen optie, want dat kan alleen als je abonnement al loopt. Buiten dat vind ik het voor iets meer dan een maand wel veel geld. Het komt er dus eigenlijk op neer dat stopsimlock.nl mij rotzooi heeft verkocht? Ze beweren namelijk dat het gewoon werkt op hun website
  #1519  
Oud 6 April 2009, 12:40
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2009
Berichten: 10
Standaard

Bij de een werkt het prima, bij de ander half en bij nog een ander werkt het helemaal niet. Ik denk dat het o.a. te maken heeft met hoe oud je simkaart is. Jongere simkaarten (<jaar) schijnen goed te werken en oudere simkaarten hebben problemen. Mijn rebelsimkaart werkt niet (eigen simkaart is >5 jaar).

Maar feit blijft dat de website van stopsimlock.nl erg misleidend is. Ze doen net of het 'plug and play' is en er wordt bijvoorbeeld nergens vermeld dat je geen 3G netwerk kunt gebruiken. Er staat juist dat er geen enkele beperking is what so ever. Ook wordt er nergens vermeld dat je een tweede simlockvrije telefoon nodig hebt om het spul werkend te maken.

-1 voor stopsimlock.nl
  #1520  
Oud 6 April 2009, 12:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2009
Berichten: 10
Standaard

Ja opzich was ik van het 3G probleem en de tweede simlockvrije telefoon wel op de hoogte, maar dan inderdaad niet via stopsimlock.nl. Maar goed, ik heb wel 20 euro neergeteld voor een stukje plastic wat het niet doet. Ik heb al eerder problemen gehad met stopsimlock.nl. Mijn bestelling had ik pas na een week in plaats van de genoemde 48 uur. Er werd niet gereageerd op mijn mails toen ik liet merken dat ik het wel zat begon te worden. Ik heb toen uiteindelijk de beheerder van Scitomedia ( het bedrijf boven stopsimlock.nl ) gebeld op zijn mobiel om schot in de zaak te krijgen. Hoogstwaarschijnlijk ga ik dat weer doen als mijn email over mijn probleem weer niet wordt beantwoord. -100 stopsimlock
Reageren

Labels
2.1, 2.2, baseband, downgrade, firmware, rebelsim, unlock 3g, unlock 3g 2.2.1


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video: Het Grote Video Topic berty Muziek, foto & video 2 8 May 2011 18:12
Het grote iPhone 3G HARDWARE unlock topic groentjie Archief 2 12 December 2008 14:47
Het grote firmware 2.0.0 pr unlock topic Beaux Archief 570 20 July 2008 02:38
Het grote verveling topic... dedafmonteur Chat en geruchten 26 26 May 2008 01:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:40.