3G sim unlock tabel, wat werkt wel en wat werkt niet?

3G sim unlock tabel, wat werkt wel en wat werkt niet? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Iphone firmware , nogal wiedes dat die niet voor de 2G is Misschien een beetje ongelukkig gezegd. Ik heb nu dus alles werken behalve youtube ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #221  
Oud 9 September 2008, 11:21
iSP iSP is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 77
Standaard

Iphone firmware, nogal wiedes dat die niet voor de 2G is
Misschien een beetje ongelukkig gezegd.
Ik heb nu dus alles werken behalve youtube over 3G.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #222  
Oud 9 September 2008, 11:28
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iSP Bekijk bericht
Iphone firmware, nogal wiedes dat die niet voor de 2G is
Misschien een beetje ongelukkig gezegd.
Ik heb nu dus alles werken behalve youtube over 3G.
Ik heb ook alles werken alleen youtube heb ik nog niet geprobeerd. Ik heb nu mijn yessim niet bij me, probeer het vannavond wel uit en zal dan wel melden wat het resultaat is.
  #223  
Oud 9 September 2008, 16:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iSP Bekijk bericht
Nee, ik heb hier combo's langs zien komen, zie tabel, waar na de flightmodus het netwerk wel terug komt.
Ik heb dezelfde type sim , zelfde yessim met zelfde firmware gebruikt en kan het niet repliceren.
Met een of andere oude firmware heb ik het ook hier werkend gehad.
Waar dit nu precies mee samenhangt geen idee, maar beste gok is een combo van yessim firmware + type sim + firmware iphone ofzo, en dan bedoel ik jailbreaken.

EDIT

Voer je geen code op je sim in dan keert het netwerk na de flightmodus gewoon terug, heb je wel een pin dan blijft ie op geen netwerk hangen, bugje van apple dus.



ligt niet aan de pin en bij mij werkt het wel KPN Usim iphone firmware met 2.0.1

Eerst kon ik alleen bellen en smsen. Dus geen data maar vandaag gaf hij opeens no service aan. Ik netwerksettings gereset. nu geprobeerd met 3G aan en data Roaming aan. Reset en hij gaf na een week opeens 3G/gprs. Alleen erg instabiel gesprekken vielen weg dus heb data roaming aan laten staan maar 3G uitgezet. Werkt prima. voor nu.
__________________
iPhone US 8GB (gejat) + iPhone 3G Black 16GB
  #224  
Oud 9 September 2008, 19:15
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iSP Bekijk bericht
Iphone firmware, nogal wiedes dat die niet voor de 2G is
Misschien een beetje ongelukkig gezegd.
Ik heb nu dus alles werken behalve youtube over 3G.
Net geprobeerd en Youtube over 3G werkt gewoon bij mij (met een Yessim op KPN)
  #225  
Oud 9 September 2008, 19:24
iSP iSP is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 77
Standaard

Bij mij werkt nu alles.
Youtube zei eerst steeds dat hij geen data connectie kon vinden en adviseerde Wi-Fi aan te zetten, en vanmiddag ineens werkte het wel.
Ook in de bus/trein kon ik met locate me heel mooi zien waar ik was, ging zear vloeiend.
Enige nadeel is dus dat ik voor mijn simkaart geen code kan ingeven, dan vraagt hij na gebruik van de flightmodus niet naar de pin.
Gelukkig gebruik ik dit niet en zet hem gewoon op stil.
Wat ik gedaan heb:

V3 Vodafone simkaart
Yessim 101-01/1/boost iphone firmware
iphone 16gb t-mobile nl
winpwn activation/youtube fix/cydia, maar geen installer (vind ik nutteloos), geen aangepaste bootscreens ofzo.

Resultaat:
Na aanzetten krijg ik meteen een fix met vodafone in vol bereik.
Deze verbinding is stabiel, en valt niet weg.
Uitgaande en inkomende telefoontjes doen het perfect.
Uitgaande en inkomende sms' jes doen het perfect.
3G werkt meteen na invullen apn, geen rare fratsen nodig
Youtube werkte niet meteen maar uiteindelijk wel.
Flightmodus alleen zonder pin te gebruiken.
Battery bij aardig veel gebruik, 30 min internetten, 30 min youtube, uurtje muziek, 5 min bellen voor de helft leeg, erg netjes dus.
Gps werkt perfect en vlot.

Ofwel ik kan zeggen dat deze combo 100% werkt, niet langer 99%, net zo goedals een unlockte phone dus.
Ga straks eens proberen of ook de KPN sim en de Telfort sim eveneens zo goed werken.
Overigens blijf ik het vaag vinden dat youtube het eerst niet deed, ook niet na een reset.
  #226  
Oud 9 September 2008, 19:49
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Ik bemerk alleen 1 klein verschil bij GPS. Met de originele SIM van t-Mobile krijg ik een blauw puntje en bij KPN krijg ik een cirkeltje. Bij het blauwe puntje zie je door een iets lichter gekleurde cirkel de nauwkeurigheid, terwijl de de naukeurigheid bij de KPN SIM wordt aangegeven met een kleiner dan wel groter wordende crirkel.

Geen idee waar het verschil vandaan komt, GPS werkt verder in beide gevallen prima.

EDIT
Screenshots toegevoegd


photo-4.jpg photo-5.jpg

Laatst gewijzigd door ControlSje; 9 September 2008 om 20:05.
  #227  
Oud 9 September 2008, 20:55
iSP iSP is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 77
Standaard

Met vodafone heb ik hier het puntje
  #228  
Oud 10 September 2008, 07:24
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iSP Bekijk bericht
Bij mij werkt nu alles.
Youtube zei eerst steeds dat hij geen data connectie kon vinden en adviseerde Wi-Fi aan te zetten, en vanmiddag ineens werkte het wel.
Ook in de bus/trein kon ik met locate me heel mooi zien waar ik was, ging zear vloeiend.
Enige nadeel is dus dat ik voor mijn simkaart geen code kan ingeven, dan vraagt hij na gebruik van de flightmodus niet naar de pin.
Gelukkig gebruik ik dit niet en zet hem gewoon op stil.
Wat ik gedaan heb:

V3 Vodafone simkaart
Yessim 101-01/1/boost iphone firmware
iphone 16gb t-mobile nl
winpwn activation/youtube fix/cydia, maar geen installer (vind ik nutteloos), geen aangepaste bootscreens ofzo.

Resultaat:
Na aanzetten krijg ik meteen een fix met vodafone in vol bereik.
Deze verbinding is stabiel, en valt niet weg.
Uitgaande en inkomende telefoontjes doen het perfect.
Uitgaande en inkomende sms' jes doen het perfect.
3G werkt meteen na invullen apn, geen rare fratsen nodig
Youtube werkte niet meteen maar uiteindelijk wel.
Flightmodus alleen zonder pin te gebruiken.
Battery bij aardig veel gebruik, 30 min internetten, 30 min youtube, uurtje muziek, 5 min bellen voor de helft leeg, erg netjes dus.
Gps werkt perfect en vlot.

Ofwel ik kan zeggen dat deze combo 100% werkt, niet langer 99%, net zo goedals een unlockte phone dus.
Ga straks eens proberen of ook de KPN sim en de Telfort sim eveneens zo goed werken.
Overigens blijf ik het vaag vinden dat youtube het eerst niet deed, ook niet na een reset.

Ik ben benieuwd naar je ervaringen met kpn...
  #229  
Oud 10 September 2008, 11:41
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iSP Bekijk bericht
Bij mij werkt nu alles.
Youtube zei eerst steeds dat hij geen data connectie kon vinden en adviseerde Wi-Fi aan te zetten, en vanmiddag ineens werkte het wel.
Ook in de bus/trein kon ik met locate me heel mooi zien waar ik was, ging zear vloeiend.
Enige nadeel is dus dat ik voor mijn simkaart geen code kan ingeven, dan vraagt hij na gebruik van de flightmodus niet naar de pin.
Gelukkig gebruik ik dit niet en zet hem gewoon op stil.
Wat ik gedaan heb:

V3 Vodafone simkaart
Yessim 101-01/1/boost iphone firmware
iphone 16gb t-mobile nl
winpwn activation/youtube fix/cydia, maar geen installer (vind ik nutteloos), geen aangepaste bootscreens ofzo.

Resultaat:
Na aanzetten krijg ik meteen een fix met vodafone in vol bereik.
Deze verbinding is stabiel, en valt niet weg.
Uitgaande en inkomende telefoontjes doen het perfect.
Uitgaande en inkomende sms' jes doen het perfect.
3G werkt meteen na invullen apn, geen rare fratsen nodig
Youtube werkte niet meteen maar uiteindelijk wel.
Flightmodus alleen zonder pin te gebruiken.
Battery bij aardig veel gebruik, 30 min internetten, 30 min youtube, uurtje muziek, 5 min bellen voor de helft leeg, erg netjes dus.
Gps werkt perfect en vlot.

Ofwel ik kan zeggen dat deze combo 100% werkt, niet langer 99%, net zo goedals een unlockte phone dus.
Ga straks eens proberen of ook de KPN sim en de Telfort sim eveneens zo goed werken.
Overigens blijf ik het vaag vinden dat youtube het eerst niet deed, ook niet na een reset.
Ziet er goed uit. Wat voor een simlock heb je AT&T?
  #230  
Oud 10 September 2008, 12:07
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 20
Smile

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jaccov66 Bekijk bericht
Ziet er goed uit. Wat voor een simlock heb je AT&T?

als je grondig leest staat dit er: iphone 16gb t-mobile nl

mitch
  #231  
Oud 10 September 2008, 12:23
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 20
Standaard

Zo, inmiddels een Universal-Sim binnen, deze ga ik vanmiddag testen. Mije reageert echter erg traag als ik hem in de PKEY reader stop, be benieuwd of hij het uberhaupt doet. Iemand ervaring met deze sim ? Als ik de software gebruik om hem uit te lezen duurt het echt minuten voor hij reageert...

Heb ook een (aantal) Yessim 3G besteld (speciale iPhone editie), hopenlijk ook snel binnen.
  #232  
Oud 10 September 2008, 12:31
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JPDeckers Bekijk bericht
Zo, inmiddels een Universal-Sim binnen, deze ga ik vanmiddag testen. Mije reageert echter erg traag als ik hem in de PKEY reader stop, be benieuwd of hij het uberhaupt doet. Iemand ervaring met deze sim ? Als ik de software gebruik om hem uit te lezen duurt het echt minuten voor hij reageert...

Heb ook een (aantal) Yessim 3G besteld (speciale iPhone editie), hopenlijk ook snel binnen.

die toegangstijd tot die ic'tjes kan echt lang duren, maar dat zegt niets... meestal gebruik je je simkaart toch niet veel als uw nummers in je gsm zitten...
keep us posted!

mitch
  #233  
Oud 10 September 2008, 19:01
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 20
Standaard

Universal-Sim by default zoals ontvangen via gsm-traders.com deed het niet.
Ben nu de laatste update (v550) aan het draaien, is al paar uur bezig. Will let you know
  #234  
Oud 10 September 2008, 19:52
iSP iSP is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 77
Standaard

KPN werkt exact hetzelfde
Krijg ook 3G in beeld, alleen die gps blijft slechte ontvangst hebben, maar heeft ie ontvangst is ie super.
Ik weet nu ook hoe het met YouTube zit, maybe bekend voor de meeste hier maar niet voor mij; heb je gprs dan zal hij zeuren dat er geen internet verbinding is, maar heb je het 3G symbooltje in de hoek dan werkt het super, en past hij meteen de kwaliteit aan de snelheid aan.
Nu ga ik morgen een telfort kaartje proberen en dan moet ik nog een orange kaartje versieren, mis ik er dan nog een? (Debitel lijkt me een beetje onzinig om te testen, toch?)
  #235  
Oud 12 September 2008, 11:54
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Berichten: 4
Standaard

Hallo,

Vandaag krijg ik mijn iphone 3g 8gb. De telefoon is gelockt. Ik heb van het werk een t-mobile abbonement.En prive een telfort abonnement. Als ik de iphone wel activeren bij itunes werkt dat dan met mijn t-mobile simkaart. En kan ik daarna mijn telfort simkaart in combinatie met een yessim gebruiken?
  #236  
Oud 12 September 2008, 11:57
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 79
Standaard

Ligt eraan hoe hij is gelockt. Yessim zou hem sowieso moeten unlocken.

Ik heb nog voor een mooi prijsje wat yessims liggen. PM even wanneer je er eentje wilt.
  #237  
Oud 12 September 2008, 17:15
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
MCC-MNC's voor het proggen van diverse iphones zouden moeten zijn:


NL: 204-16
US: 310-090, 310-680, 310-560, 310-410
FR: 647-00
UK: 234-02, 234-10, 234-11,
DE: 262-01, 262-06
P: 268-01
ESP: 214-07
CH: 228-01

Gebruik count 30, werkt dat niet, 1, is het netwerk instabiel probeer dan de boost modus.
Sorry, maar wat houd dit precies in? En hoe pas je dit eventueel toe of wat dan ook?

Groeten, Jordy
  #238  
Oud 12 September 2008, 22:36
iSP iSP is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 77
Standaard

Dat heb je alleen nodig eventueel bij geactiveerde toestellen, doe je dat via winpwn ofzo dan altijd standaard 101-01.
Merendeel va nde mensen die heir rondlopen hebben dat absoluut niet nodig, zegt het je niets lekker op standaard laten staan.
  #239  
Oud 13 September 2008, 01:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 September 2008
Locatie: el verger, Alicante, Spanje
Berichten: 9
Standaard

Uit Duitsland sim merk onbekend zonder sim cut op firmware 2.02 Swisscom locked, open voor Spanje Movistar. PM voor meer gegevens leverancier. Iphone 3G 16GB Wit.
  #240  
Oud 13 September 2008, 01:52
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhonie Bekijk bericht
Sorry, maar wat houd dit precies in? En hoe pas je dit eventueel toe of wat dan ook?

Groeten, Jordy
Dat heeft te maken met 1 van de verschillende instellingen van bv. de Yessim unlock kaart.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
CleanStatus: wat werkt bij jou (niet)? XIII Jailbreak apps en thema's 1 1 February 2011 00:50
iPhone 3GS: Duitse Sim werkt wel Nederlandse niet happylinks Unlock 2 15 November 2010 21:49
Dual Sim, wat werkt wel en wat niet? wouter2190 iPhone algemeen 3 11 July 2010 19:52
iPhone: iPhone 2G op 3.1 maar werkt niet, wat te doen? iPhone911 Jailbreak 2 1 October 2009 22:53
Wat wel en wat niet. Ar__jen Jailbreak apps en thema's 1 27 July 2008 03:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:54.