3G sim unlock tabel, wat werkt wel en wat werkt niet?

3G sim unlock tabel, wat werkt wel en wat werkt niet? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) ik geef de moed op!!! Op 4 iphone,s gebrobeert op zwitserse op ned. op belgische. Het blijft onbetrouwbaar, op de ene 3 dagen goed de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #201  
Oud 7 September 2008, 16:00
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 August 2008
Berichten: 9
Standaard

ik geef de moed op!!! Op 4 iphone,s gebrobeert op zwitserse op ned. op belgische.
Het blijft onbetrouwbaar, op de ene 3 dagen goed de andere 1 dag, dan weer een uur, of geen 3G verbinding. Op alle 4 de I.P. toch lichte beschadigingen aan de simtray en het toestel zelf uren zitten zweten en jailbreken en noem maar op!!!!
Dit gaat niet werken. Wacht met smart op gewoon een softwarematige unlock!!!!!

Gr. Reinie
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #202  
Oud 7 September 2008, 16:03
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Komma45 Bekijk bericht
ik geef de moed op!!! Op 4 iphone,s gebrobeert op zwitserse op ned. op belgische.
Het blijft onbetrouwbaar, op de ene 3 dagen goed de andere 1 dag, dan weer een uur, of geen 3G verbinding. Op alle 4 de I.P. toch lichte beschadigingen aan de simtray en het toestel zelf uren zitten zweten en jailbreken en noem maar op!!!!
Dit gaat niet werken. Wacht met smart op gewoon een softwarematige unlock!!!!!

Gr. Reinie
En dit was met een Yessim??
__________________
Hulp nodig bij je iPhone en geen tijd? Check iFoneguide.nl
  #203  
Oud 7 September 2008, 16:39
iSP iSP is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 77
Standaard

Dit is met een simtray voor de iphone 3G, en ik heb ook al meteen mijn eerste report binnen dat ie foutloos werkt zonder problemen.
Hij staat op marktplaats, kan er nog niet veel over vinden.
Vanwege reclame zal ik niet direct linken.
  #204  
Oud 7 September 2008, 16:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 August 2008
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dien Bekijk bericht
En dit was met een Yessim??
Yes met een yes-sim deze besteld en volgens de leverancier helemaal ingesteld voor de 3G wereldwijd, proggen was niet nodig (volgens hun dan).
  #205  
Oud 7 September 2008, 16:55
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iSP Bekijk bericht
Dit is met een simtray voor de iphone 3G, en ik heb ook al meteen mijn eerste report binnen dat ie foutloos werkt zonder problemen.
Hij staat op marktplaats, kan er nog niet veel over vinden.
Vanwege reclame zal ik niet direct linken.
ik ben niet mee overwat je hier bezig bent. kan je eventueel link sturen via pm of hierop. thx
  #206  
Oud 7 September 2008, 16:56
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Komma45 Bekijk bericht
Yes met een yes-sim deze besteld en volgens de leverancier helemaal ingesteld voor de 3G wereldwijd, proggen was niet nodig (volgens hun dan).

heb je een us toestel? en is deze gejailbreaked?
  #207  
Oud 7 September 2008, 17:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 August 2008
Berichten: 9
Standaard

Nee 2 x t-mobil (nederland)
1 x swisscom, 1 x belg, of frans (weet ik niet zeker)

Op de 2 van t-mobil na heb ik ze moeten jailbreaken om ze te activeren.
  #208  
Oud 7 September 2008, 17:11
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Komma45 Bekijk bericht
Nee 2 x t-mobil (nederland)
1 x swisscom, 1 x belg, of frans (weet ik niet zeker)

Op de 2 van t-mobil na heb ik ze moeten jailbreaken om ze te activeren.

had jij al die iphones gekocht of zijn die van vriendin/kennis? ik woon in belgie en heb nu een us besteld omdat die goedkope was dan hier... maar in belgie zijn de toestellen toch simlockvrij? ( zal wel franse zijn dan fzo? )

grts
  #209  
Oud 7 September 2008, 17:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 August 2008
Berichten: 9
Standaard

Daar gaat deze disc. niet over.
Het gaat er om je,n ervaringen met div. sims te delen zodat er een goed beeld ontstaat wat wel en niet werkt.
  #210  
Oud 7 September 2008, 18:57
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 May 2008
Berichten: 1
Standaard

wie kan me helpen? Ik heb een Iphone 3g van t-mobile. Ik wil hem gaan gebruiken voor mijn hi simkaart. Welke sim unlock kan ik het beste nemen?
  #211  
Oud 7 September 2008, 19:06
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door roelanne Bekijk bericht
wie kan me helpen? Ik heb een Iphone 3g van t-mobile. Ik wil hem gaan gebruiken voor mijn hi simkaart. Welke sim unlock kan ik het beste nemen?

Ik gebruik de Ifoneguide 3G sim: die werkt goed (ervaring met KPN en Vodafone). Kost wel even wat, maar dan werkt het ook!
Ook 3G ontvangt en Internet werken goed. In mijn TMO Iphone werkt Vodafone nu al 4 dagen zonder probleem.
  #212  
Oud 7 September 2008, 19:30
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 42
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iSP Bekijk bericht
Wijzigingen zijn weer doorgevoerd
SkunkfireJoe, heb jij je toestel activated?
Ik zie namelijk vaak hier dat niet jailbreakte phones de locate me perfect werkt en op jailbreakte phones zoals de mijne en de meeste hier juist niet.
Begin namelijk te twijfelen of dat wel door de sims komt.
Ik heb mijn iPhone gejailbreakt, en geactiveerd via de PwngeTool. Wel heb ik Youtube niet geactiveerd (was ik vergeten aan te vinken). Pas als de software matige unlock uit is ga ik er weer een nieuwe firmware op knallen want de Youtube functie gebruik ik toch bijna niet.
  #213  
Oud 8 September 2008, 21:36
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Berichten: 14
Standaard

De ifoneguide wordt aardig de hemel ingeprezen! Maar ik vind het erg onduidelijk hoe de ifoneguide werkt. Hebben zij een eigen sim ontwikkeld? En/of eigen firmware? De € 75,- maakt de ifoneguide aardig prijzig. Wat mij zonde lijkt als volgende maand het dev-team met een software matige unlock komt. Maarja dat is helaas niet zeker.

Kan iemand dat mij vertellen?

Ik wacht ook nog even op de test resultaten van de Y3G. Die ziet er ook erg veel belovend uit. (voor weinig geld)
  #214  
Oud 8 September 2008, 21:55
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jaccov66 Bekijk bericht
De ifoneguide wordt aardig de hemel ingeprezen! Maar ik vind het erg onduidelijk hoe de ifoneguide werkt. Hebben zij een eigen sim ontwikkeld? En/of eigen firmware? De 75,- maakt de ifoneguide aardig prijzig. Wat mij zonde lijkt als volgende maand het dev-team met een software matige unlock komt. Maarja dat is helaas niet zeker.

Kan iemand dat mij vertellen?

Ik wacht ook nog even op de test resultaten van de Y3G. Die ziet er ook erg veel belovend uit. (voor weinig geld)
De prijs die je noemt is bij persoonlijke hulp
  #215  
Oud 8 September 2008, 21:59
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dien Bekijk bericht
De prijs die je noemt is bij persoonlijke hulp
Daar heb je gelijk in Dien! Alleen nu de werking
  #216  
Oud 8 September 2008, 22:40
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jaccov66 Bekijk bericht
Daar heb je gelijk in Dien! Alleen nu de werking
Ik zou zeggen, lees in het Hardwareunlock topic de reacties van de mensen.
  #217  
Oud 9 September 2008, 01:26
iSP iSP is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 77
Standaard

Vandaag weer ff lopen expirimenteren;

op zowel een amerikaans als een nederlands toestel met dezelfde sims dezelfde resultaten:

Yessim firmware: Iphone 3G
Sims: Vodafone/KPN/T-Mobile/Telfort

ipv die beta formware maakt deze firmware het in mijn geval in alle gevallen mogelijk dat locate me werkt! alleen werkt youtube nu niet, ga dus opnieuw 2.0.2 erop zetten om dat uit te zoeken.
Flightmodus werkt nog steeds niet, dan verliest ie het netwerk.
Maar goed, het gingeven dus om locate me te testen, iig nu bewezen dat het niet aan het type toestel ligt of sim, eerder aan de gebruikte unlock methode (lees piggysim).
Zowel de youtube als het flightmode probleem zijn direct te linken aan de niet netwerk eigen sim zeg maar, en alle toestel eigen functies werken wel.
Ben benieuwd met de volgende firmware.
  #218  
Oud 9 September 2008, 10:03
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iSP Bekijk bericht
Vandaag weer ff lopen expirimenteren;

op zowel een amerikaans als een nederlands toestel met dezelfde sims dezelfde resultaten:

Yessim firmware: Iphone 3G
Sims: Vodafone/KPN/T-Mobile/Telfort

ipv die beta formware maakt deze firmware het in mijn geval in alle gevallen mogelijk dat locate me werkt! alleen werkt youtube nu niet, ga dus opnieuw 2.0.2 erop zetten om dat uit te zoeken.
Flightmodus werkt nog steeds niet, dan verliest ie het netwerk.
Maar goed, het gingeven dus om locate me te testen, iig nu bewezen dat het niet aan het type toestel ligt of sim, eerder aan de gebruikte unlock methode (lees piggysim).
Zowel de youtube als het flightmode probleem zijn direct te linken aan de niet netwerk eigen sim zeg maar, en alle toestel eigen functies werken wel.
Ben benieuwd met de volgende firmware.
Het is normaal hoor dat hij in de flightmode het netwerk kwijtraakt.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #219  
Oud 9 September 2008, 10:54
iSP iSP is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 77
Standaard

Nee, ik heb hier combo's langs zien komen, zie tabel, waar na de flightmodus het netwerk wel terug komt.
Ik heb dezelfde type sim , zelfde yessim met zelfde firmware gebruikt en kan het niet repliceren.
Met een of andere oude firmware heb ik het ook hier werkend gehad.
Waar dit nu precies mee samenhangt geen idee, maar beste gok is een combo van yessim firmware + type sim + firmware iphone ofzo, en dan bedoel ik jailbreaken.

EDIT

Voer je geen code op je sim in dan keert het netwerk na de flightmodus gewoon terug, heb je wel een pin dan blijft ie op geen netwerk hangen, bugje van apple dus.



Laatst gewijzigd door iSP; 9 September 2008 om 10:58.
  #220  
Oud 9 September 2008, 11:08
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iSP Bekijk bericht
Vandaag weer ff lopen expirimenteren;

op zowel een amerikaans als een nederlands toestel met dezelfde sims dezelfde resultaten:

Yessim firmware: Iphone 3G
Sims: Vodafone/KPN/T-Mobile/Telfort
.....
Wat bedoel je precies met firmware: Iphone 3G?
Is dat gewoon de "Yessim Iphone Firmware" of is er een nieuwe firmware gereleased?

Laatst gewijzigd door ControlSje; 9 September 2008 om 11:10.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
CleanStatus: wat werkt bij jou (niet)? XIII Jailbreak apps en thema's 1 1 February 2011 00:50
iPhone 3GS: Duitse Sim werkt wel Nederlandse niet happylinks Unlock 2 15 November 2010 21:49
Dual Sim, wat werkt wel en wat niet? wouter2190 iPhone algemeen 3 11 July 2010 19:52
iPhone: iPhone 2G op 3.1 maar werkt niet, wat te doen? iPhone911 Jailbreak 2 1 October 2009 22:53
Wat wel en wat niet. Ar__jen Jailbreak apps en thema's 1 27 July 2008 03:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:55.