3G sim unlock tabel, wat werkt wel en wat werkt niet?

3G sim unlock tabel, wat werkt wel en wat werkt niet? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door QuicksilverG4 Even en rondvraag: Heeft één van jullie ervaring met yes- sim .nl ? Ik heb daar vorige week 2 sims, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #121  
Oud 1 September 2008, 16:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Post

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door QuicksilverG4 Bekijk bericht
Even en rondvraag: Heeft één van jullie ervaring met yes-sim.nl ?
Ik heb daar vorige week 2 sims, een cutter en een yessup besteld maar tot op heden nog niets mogen ontvangen. ik hoor het graag.
Ik had een yessim en een yessup besteld. Yessim de volgende dag binnen in een envelope. Maar de Yessup is nog niet aangekomen nu bijna een week geleden. Lekkere vreemde boel.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Arne2606 Bekijk bericht
Heb daar een yesup besteld. Kreeg een yessim in de bus zonder yessup.
Mailtje gestuurd niets terug gehad. Beetje slecht geregeld daar!

*EDIT* voor de mensen die het willen weten.

Had 3 iphones voorzien van yessim. Alle drie t-mobile. Een werkte alleen uitgaande oproepen met firmware 2.0.2.

De andere had na 2 uur signaal verlies. En maar 1 werkt perfect...

Beetje jammer dat het allemaal niet goed werkt. Steeds die sim eruit moeten halen en in een ander toestel doen is ook wat...
Had je wel de nieuwe firmware erop gezet anders werkt hij inderdaad niet goed... Daar is dus die Yessup voor odig anders werkt het geheel niet goed
__________________
iPhone US 8GB (gejat) + iPhone 3G Black 16GB
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #122  
Oud 1 September 2008, 17:05
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 39
Stuur een bericht via MSN naar QuicksilverG4
Standaard

Heeft er iemand anders een goede tip waar ik een yessim + yessup kan aanschaffen ? Ik zou namelijk toch wel graag willen gaan bellen met mijn iPhone

Bijvoorbeeld deze jongens ?
http://www.cd-media.nl/

Laatst gewijzigd door QuicksilverG4; 1 September 2008 om 17:18.
  #123  
Oud 1 September 2008, 22:13
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2008
Berichten: 10
Standaard

Hallo,

Zojuist mijn yessim kaartje in mijn iphone gestopt met de volgende instellingen:

Firmware van iphone: 2.0.1

Firmware versie: 2.73 beta
Mode: Boost
MCC-MNC: 00101
Unlock type: 0
Patch count: 1

Vodafone sim only. Bij mobiel datanetwerk "vodafone.life.com" ingevuld. Alles lijkt te werken, bellen, gebeld worden, sms sturen, sms ontvangen, incl. locate me. 3G en GPRS ook.

Vandaag reed ik naar mijn werk en op een bepaald moment had ik no service. Met mijn oude gsm had ik dat nooit. Hebben meer mensen last van dat de service uitvalt? Ook heel even had ik no sim op mijn telefoon staan. Opnieuw opgestart en alles werkt weer.

Groet,
Pieter

Laatst gewijzigd door skylla; 2 September 2008 om 10:19.
  #124  
Oud 2 September 2008, 14:24
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Net mijn Yessim's binnen gekregen en natuurlijk gelijk getest.

Ik heb alles (bellen, sms'en 3G en locate me) werkend gekregen voor een KPN abonnement op een Nederlandse iPhone met firmware 2.0.2.

Om 3G werkend te krijgen moet je eerst 3G niet activeren alleen je APN gegevens invullen en dataroaming aanzetten.
Daarna de iPhone uit en aan zetten. Je zou dan het edge symbool moeten krijgen. Met safari testen of GPRS werkt.
Daarna 3G activeren en weer je iPhone uit en aan zetten. Nu zou je het 3G symbool moeten krijgen.

Het enige dat niet goed werkt is uitschakelen van de flightmodus. Na het uit en aan zetten van je iPhone ziet hij de SIM weer maar het kan zijn dat je 3G niet terug komt. Je zult dan weer 3G moeten uitschakelen en hetzelfde moeten doen als hierboven beschreven.

instellingen Yessim:

Frimware version : Yessim Iphone Firmware
MCC-MNC : 001-01
Mode : Boost Mode.
Unlock type: 0
IMSI Patch Count : 1

Laatst gewijzigd door ControlSje; 2 September 2008 om 14:37.
  #125  
Oud 2 September 2008, 14:30
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 200
Standaard

hoe heb jij de client 1.8 kunnen downloaden, want ik krijg enkel foutmeldingen. Zelfs een viruswaarschuwing; het gevolg is dat ik m'n yessim niet kan instellen en nog niet heb kunnen gebruiken.
Hetzelfde met de driver, ik download hem maar krijg een rar-pakket maar hoe installeer ik dat zodat mijn yessup behoorlijk werkt?

Moet trouwens enkel de yessim in de yessup of ook de simkaart zelf

groeten
  #126  
Oud 2 September 2008, 14:33
jetgadget's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Berichten: 296
Standaard

@rikfrombelgium ik heb de client voor je als je wilt
  #127  
Oud 2 September 2008, 14:34
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Ik heb de 1.8 applicatie hier gedownload. De drivers zul je moeten unrarren met winrar of iets dergelijks, dan zul je de dll's en andere driver bestanden krijgen. (de folder moet je opgeven wanneer windows een nieuw device wil configureren.)

Alleen de Yessim moet in de Yessup. Wel blijven aandrukken met je vinger als je hem programmeerd.
  #128  
Oud 2 September 2008, 14:37
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 200
Standaard

daar krijg ik dus foutmeldingen en viruswaarschuwing:kan bronbestand niet lezen. Lukt niet bij mij,noch IE of firefox.
  #129  
Oud 2 September 2008, 14:42
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Als je wilt kan ik je mijn exe sturen, zul je alleen even je email adres per PB aan mij moeten doorgeven.
  #130  
Oud 2 September 2008, 16:12
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2008
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rikfrombelgium Bekijk bericht
daar krijg ik dus foutmeldingen en viruswaarschuwing:kan bronbestand niet lezen. Lukt niet bij mij,noch IE of firefox.
Schakel je virusscanner even uit. Meerdere mensen hebben hier last van, ikzelf ook (ik gebruik NOD). na uitschakeling, kon ik de software gewoon downloaden.
  #131  
Oud 2 September 2008, 16:13
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door skylla Bekijk bericht
Schakel je virusscanner even uit. Meerdere mensen hebben hier last van, ikzelf ook (ik gebruik NOD). na uitschakeling, kon ik de software gewoon downloaden.
Kan deze 'oplossing' alleen maar bevestigen.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #132  
Oud 2 September 2008, 16:42
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Net mijn Yessim's binnen gekregen en natuurlijk gelijk getest.

Ik heb alles (bellen, sms'en 3G en locate me) werkend gekregen voor een KPN abonnement op een Nederlandse iPhone met firmware 2.0.2.

Om 3G werkend te krijgen moet je eerst 3G niet activeren alleen je APN gegevens invullen en dataroaming aanzetten.
Daarna de iPhone uit en aan zetten. Je zou dan het edge symbool moeten krijgen. Met safari testen of GPRS werkt.
Daarna 3G activeren en weer je iPhone uit en aan zetten. Nu zou je het 3G symbool moeten krijgen.

Het enige dat niet goed werkt is uitschakelen van de flightmodus. Na het uit en aan zetten van je iPhone ziet hij de SIM weer maar het kan zijn dat je 3G niet terug komt. Je zult dan weer 3G moeten uitschakelen en hetzelfde moeten doen als hierboven beschreven.

instellingen Yessim:

Frimware version : Yessim Iphone Firmware
MCC-MNC : 001-01
Mode : Boost Mode.
Unlock type: 0
IMSI Patch Count : 1
jij heb een 2.0.2 met baseband 2.8.4 ( ofzo )
werkend met een yessim?
graag een antwoord hoe
want dan kan ik hem morgen nog meenemen met vakantie
  #133  
Oud 2 September 2008, 16:48
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Ik heb BB 02.08.01. Dit is de BB die je krijgt als je de originele Firmware 2.0.2 installeert.
Ik heb hem daarna gejailbreaked met QuickPwn.

Alles werkt. Ik weet natuurlijk niet of het ook in het buitenland werkt.
  #134  
Oud 2 September 2008, 16:55
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

Ja ik heb ook de orginele Firmware 2.02 er op gezet en daarna jailbreaked met quickpwn.
alleen ik heb een At&t 3G

Frimware version : Yessim Iphone Firmware
MCC-MNC : 001-01
Mode : Boost Mode.
Unlock type: 0
IMSI Patch Count : 1

zo maar eens proberen dan

en waar heb je provider list op staan?

Laatst gewijzigd door Haagze sf2; 2 September 2008 om 17:00.
  #135  
Oud 2 September 2008, 16:58
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Deze instellingen werken bij mij. Is overigens ook de instelling die ze bij Yessim zelf adviseren.

001-01 staat voor "Universal Mode" bij de Provider list.

Suc6.
  #136  
Oud 2 September 2008, 17:08
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

nope werkt nog steeds niet hier.
hij gaat zoeken..
dan krijg ik die balkjes van ontvangst die staan allemaal laag en geen netwerk naam er achter :/
heb er printscreen van gemaakt
  #137  
Oud 2 September 2008, 17:13
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Probeer eens de iPhone uit en aan te zetten.
Bij de eerste Yessim gaf hij na 1 minuut KPN (zonder uit en aan te zetten), maar bij de tweede en derde moest ik de iPhone eerst uit en aan zetten.

ps. De Provider list staat in de Yessim Client Tool (versie 1.8)

Je weet zeker dat de instellingen op de Yessim staan? Je kunt het controleren door op "Read info" te drukken

Laatst gewijzigd door ControlSje; 2 September 2008 om 17:18.
  #138  
Oud 2 September 2008, 17:25
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

nope werkt ook niet,
maar ik doe nu net me tmobile simkaart er in zonder! yessim
en ik krijg ook die ontvangst streepjes zonder ontvangst/netwerk
en ik krijg onder me klok SMSdiensten tezien ( nog nooit eerder gezien )
ik krijg geen melding van ongeldige sim ofzo

Reading Yessim info ..
Reading Yessim SN..OK.
Yessim SN : 0D00035D
Frimware version : Yessim Iphone Firmware
MCC-MNC : 001-01
Mode : Boost Mode.
IMSI Patch Count : 1
  #139  
Oud 2 September 2008, 17:29
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Probeer eens een harde reset. (power en home button in drukken totdat je het appeltje weer ziet nadat de iPhone is uit geweest.

EDIT
Als dat niet helpt probeer eens de netwerk instellingen te herstellen in Instellingen|Algemeen|Stel opnieuw in.


Laatst gewijzigd door ControlSje; 2 September 2008 om 17:32.
  #140  
Oud 2 September 2008, 17:38
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

ook niet
ik ag hem eens ff restoren heb nog 12 uur dus
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
CleanStatus: wat werkt bij jou (niet)? XIII Jailbreak apps en thema's 1 1 February 2011 00:50
iPhone 3GS: Duitse Sim werkt wel Nederlandse niet happylinks Unlock 2 15 November 2010 21:49
Dual Sim, wat werkt wel en wat niet? wouter2190 iPhone algemeen 3 11 July 2010 19:52
iPhone: iPhone 2G op 3.1 maar werkt niet, wat te doen? iPhone911 Jailbreak 2 1 October 2009 22:53
Wat wel en wat niet. Ar__jen Jailbreak apps en thema's 1 27 July 2008 03:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:54.