3G sim unlock tabel, wat werkt wel en wat werkt niet?

3G sim unlock tabel, wat werkt wel en wat werkt niet? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) je hebt de nieuwe firmware eropstaan?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 27 August 2008, 22:30
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 79
Standaard

je hebt de nieuwe firmware eropstaan?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 27 August 2008, 22:33
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 200
Standaard

dat zou wel eens aan het feit kunnen liggen dat het versie 2.0.2 is, daar zit een baseband update bij. Ik blijf op 2.0.1, momenteel de beste keuze voor mensen die willen unlocken.
  #63  
Oud 27 August 2008, 22:37
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 August 2008
Locatie: Papendrecht
Berichten: 32
Standaard

ja de nieuwe firmware en modemfirmware 2.08.01 bedoel je dat met baseband?
  #64  
Oud 27 August 2008, 22:44
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 200
Standaard

ja, de iphone firmware. Het kan zijn dat je yessim niet werkt omdat je de iphone hebt gepdate naar 2.0.2 en de basebandupdate heeft nu je yessim geblokkeerd.
  #65  
Oud 27 August 2008, 22:52
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 August 2008
Locatie: Papendrecht
Berichten: 32
Standaard

Daar was ik al bang voor.
Kan een andere setup van de yessim chip dit veranderen?
Of een andere chip gebruiken ?
Misschien firmware terugzetten of blijft baseband hetzelfde?
  #66  
Oud 27 August 2008, 22:54
» iPhone US 16GB [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 August 2008
Berichten: 13
Standaard

fellows, ik heb een mega probeem weet niet of ik hier goed ben maar help aub, heb net met m'n stomme kop 2.0 gedownload maar op de normale manier, nu zegt ie dat min sinkaart niet bevoegd is om te activeren! wat nu?
  #67  
Oud 27 August 2008, 22:56
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 42
Standaard

Elders ook al gepost, maar omdat jullie erom vragen hier nogmaals:

Neem je simkaart en knip er een stukje uit zodat de chip van de Yessim er doorheen kan.
Zoek nu een schuurpapiertje (bandenplaksetje) en schuur een stuk van je SIM af zodat deze iets dunner is.

Zet een nieuwe firmware op je Yes-sim (ik heb de iphone firmware gebruikt en deze werkt al 2 dagen goed, maar bij sommige mensen levert dit problemen op).

Haal nu je sim-tray uit je iphone en leg de Yes-sim onderin en leg vervolgens je sim-kaart erop (zorg wel dat je SIM-kaart in een andere telefoon netwerk verbinding had).
Druk nu je sim-tray in je iPhone (kan een beetje stroef gaan), je krijgt nu te zien dat je netwerk hebt en 3G. Stel je APN instellingen in en geniet van je iPhone.

Mocht je geen 3G of internet verbinding hebben dan kun je proberen de netwerkinstellingen te resetten in het instellingen menu.

Als je SIM-tray er niet meer uit komt kun je je iPhone openmaken, hiervoor heb je een Philips 00 precisie schroevendraaier nodig en iets duns (zoals de achterkant van een punaise of een stanleymesje).

Succes!
  #68  
Oud 27 August 2008, 22:57
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 42
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door koekboy Bekijk bericht
fellows, ik heb een mega probeem weet niet of ik hier goed ben maar help aub, heb net met m'n stomme kop 2.0 gedownload maar op de normale manier, nu zegt ie dat min sinkaart niet bevoegd is om te activeren! wat nu?
Jailbreaken en een vinkje zetten bij activate phone.
  #69  
Oud 28 August 2008, 10:16
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 39
Stuur een bericht via MSN naar QuicksilverG4
Standaard

@ z750-Rider

Ik lees in de tabel dat er toch een aantal 2.0.2 phones werken met de yessim, kan iemand dat verifieren /verklaren ? Ik heb namelijk gister met mijn domme kop m'n zwitserse iPhone gejailbreaked met een 2.0.2 firmware (was iets te enthousiast)
  #70  
Oud 28 August 2008, 10:19
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 79
Standaard

Waarom met de 2.0.2? Een baseband unlock kun je dan voorlopig wel vergeten.
  #71  
Oud 28 August 2008, 10:23
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 39
Stuur een bericht via MSN naar QuicksilverG4
Standaard

Jah dat realiseerde ik me ook, ik wist namelijk dat ik de 2.0.1 moest jailbreaken maar had de verkeerde firmware gedownload....
  #72  
Oud 28 August 2008, 10:25
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

De unlock voor de 3G (ongeacht de firmware/baseband) komt van zelf. Is gewoon een kwestie van geduld.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #73  
Oud 28 August 2008, 10:28
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 39
Stuur een bericht via MSN naar QuicksilverG4
Standaard

Dat denk ik ook, maar ik hoop alleen na mijn actie van gister dat de yessim gaat werken, anders heb ik een iphone te koop . Het is wel de bedoeling dat ik ermee ga bellen
  #74  
Oud 28 August 2008, 10:30
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

QuicksilverG4 & Ditta, passen jullie nog even jullie gegevens aan. Er staat nu nog dat jullie geen iPhone hebt.
  #75  
Oud 28 August 2008, 14:47
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2008
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iSP Bekijk bericht
Ik heb gister een mooi schema in elkaar gedraaid wat je hier kunt bekijken:
iPhone 3G sim tabel

MCC-MNC's voor het proggen van diverse iphones zouden moeten zijn:

NL: 204-16

Gebruik count 30, werkt dat niet, 1, is het netwerk instabiel probeer dan de boost modus.

Deze settings hierboven zouden voor de yessim en furioussim moeten werken.
Eergisteren heb ik mijn yessim-kaartje besteld voor een NL iPhone3g, dus voordat er in de tabel stond dat het bij NL telefoons helaas niet werkt. Echter, ik heb 'm in de iPhone gestopt met mijn vodafone simkaart, en hij heeft wel uitgaande gesprekken, uitgaande en inkomende sms, wel internet (volgens mij zelfs 3g). Het enige wat ik nu niet heb zijn binnenkomende gesrpekken.

Wat is MCC-MNC? En wat is count 30 en waar voor je dat in?

Mijn dank ik groot!
  #76  
Oud 28 August 2008, 16:08
jetgadget's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Berichten: 296
Standaard

Heb dus net een Nederlandse 3G iPhone tmobile locked en vraag me af welke sim het het beste gaat doen met mn Vodafone??
  #77  
Oud 28 August 2008, 16:12
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 79
Standaard

Yessim op dit moment.
  #78  
Oud 28 August 2008, 17:11
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2008
Berichten: 2
Standaard

Sorry jongens ik neem alles terug.
Het geheel werkte ongeveer een uur met yessim, maar nu geeft ie al een paar uur 'geen service'. Nogmaals, NL iPhone 3G firmware 2.0.2 werkt niet langer dan een uurtje met yessim en vodafone!
  #79  
Oud 28 August 2008, 17:48
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

:/ mijn tel draaid ook 2.02
beter niet kunnen update dus?
krijg zo mijn yessup binnen zodat ik de nieuweste software op mijn yessim kan zetten
  #80  
Oud 28 August 2008, 17:52
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 79
Standaard

Sowieso voorlopig nog bij 2.0.1 blijven dus. Zeker als je nog gebruik wilt maken van een potentile software-unlock.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
CleanStatus: wat werkt bij jou (niet)? XIII Jailbreak apps en thema's 1 31 January 2011 23:50
iPhone 3GS: Duitse Sim werkt wel Nederlandse niet happylinks Unlock 2 15 November 2010 20:49
Dual Sim, wat werkt wel en wat niet? wouter2190 iPhone algemeen 3 11 July 2010 18:52
iPhone: iPhone 2G op 3.1 maar werkt niet, wat te doen? iPhone911 Jailbreak 2 1 October 2009 21:53
Wat wel en wat niet. Ar__jen Jailbreak apps en thema's 1 27 July 2008 02:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:22.