3G sim unlock tabel, wat werkt wel en wat werkt niet?

3G sim unlock tabel, wat werkt wel en wat werkt niet? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi Luitjes, Ik heb een iPhone 16GB uit Portugal, vorige week met succes unlock gedaan met Yessim. Werkt nu een week perfect, had alleen een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #101  
Oud 30 August 2008, 11:49
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Berichten: 28
Standaard Locate Me Probleem Oplossing.

Hoi Luitjes,

Ik heb een iPhone 16GB uit Portugal, vorige week met succes unlock gedaan met Yessim. Werkt nu een week perfect, had alleen een probleem met locate me. Hij bleef continu zoeken en er gebeurde niets. Via iFoneguide ben ik op de volgende oplossing gekomen en dit werkt perfect voor mij:

ZORG ERVOOR DAT JE BUITEN STAAT, BINNENSHUIS WERKT GPS NIET!

  1. Schakel Wi-Fi, 3G en data roaming uit. (Instellingen=>Algemeen=>3G en data roaming uitschakelen!)
  2. Schakel locatievoorzieningen uit. (Instellingen=>Locatievoorzieningen)
  3. Zet je iPhone uit en weer opnieuw aan.
  4. Schakel de locatievoorzieningen weer aan. (Instellingen=>Locatievoorzieningen)
  5. Verbind met Wi-Fi of 3G en probeer Locate me in Google. Het zou nu moeten werken.
Succes hiermee,


Robert
__________________
iPhone US 16GB FW2.2
iPhone 3G 16GB FW2.2 Yellowsn0w KPN
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #102  
Oud 30 August 2008, 15:03
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 39
Stuur een bericht via MSN naar QuicksilverG4
Standaard

Maar dat wil zeggen dat locate me wel degelijk werkt met yessim.. in de tabel staat bij elke test dat de locate me functionaliteit niet werkt... dat zou goed nieuws zijn !
  #103  
Oud 30 August 2008, 15:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 3
Standaard

Bij mij werkte de locate-me zonder sim.
  #104  
Oud 30 August 2008, 15:53
iSP iSP is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 77
Standaard

Een wijziging doorgevoerd in de tabel zojuist, namelijk de Flightmodus.
Met bepaalde sims werkt die niet, dus heb ik zijn eigen plekje nu gegeven, voortaan graag daar ook op checken.
Verder hebben we de eerste combo waarvan alle main functies 100% werken, op de flightmodus na.
  #105  
Oud 30 August 2008, 16:00
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 39
Stuur een bericht via MSN naar QuicksilverG4
Standaard

Wat me opvalt is dat de meeste tests in je tabel met firmware 2.0.2 zijn gedaan, ook bij de yessim redelijk succesvol.. terwijl op het forum van yessim toch een hoop problemen zijn met yessim + 2.0.2.

Is het ook een idee om (in ieder geval voor de upgradeble sims) de setting in de tabel mee te nemen ?

Enig idee waar de turbo sim te koop is trouwens ? ik heb de yessim in bestelling bij yes-sim.nl wat nu wel al een week duurt overigens.

Laatst gewijzigd door QuicksilverG4; 30 August 2008 om 16:05.
  #106  
Oud 30 August 2008, 16:10
iSP iSP is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 77
Standaard

Voor zover ik die info krijg van de mensen geef ik het erbij, maar vaak, zeg maar nooit eigenlijk, wordt het vermeld.
En ja eigenlijk alle reports die ik binnen krijg zijn getest op 2.0.2, wees blij dat dat voor de meerderheid hier probleemloos werkt
  #107  
Oud 30 August 2008, 21:40
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

Hoe hebben jullie 2.02 werkend dan met yessim?
ik heb ook yessim met 2.02 maar krijg geen signaal
volgens de yessim forum omdat ik modem ( baseband ) 2.0.4.1 ofzo heb
  #108  
Oud 31 August 2008, 10:09
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Berichten: 57
Standaard

heeft iemand al een positieve ervaring met yessim en een zwitserse Iphone 3G ?
  #109  
Oud 31 August 2008, 12:37
iSP iSP is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 77
Standaard

CH voor de duidelijkheid is Zwitserland, dus ja
  #110  
Oud 31 August 2008, 15:05
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Berichten: 28
Standaard Locate Me

Hey iSP,

De Locate me kan aan in het tabel bij PT 2.0.2 KPN met Yessim!!

De flight modus ook trouwens.

Groet

Robert
  #111  
Oud 31 August 2008, 15:21
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 39
Stuur een bericht via MSN naar QuicksilverG4
Standaard

Cool dit gaat de goede kant op !! hOu ons plz op de hoogte of de functies lang blijven werken ( en niet stoppen na een dag welke modem versie heb je trouwens op je 2.0.2 ?
  #112  
Oud 31 August 2008, 15:41
iSP iSP is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 77
Standaard

Wijzigingen doorgevoerd

Later vandaag ga ik wat yessims bestellen en testen met een locked nl toestel, moet nu even mijn bankrekening zien te koppelen aan paypal.
Heb hier een 6 tal verschillende sims liggen van diverse providers.
  #113  
Oud 31 August 2008, 23:33
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door QuicksilverG4 Bekijk bericht
Cool dit gaat de goede kant op !! hOu ons plz op de hoogte of de functies lang blijven werken ( en niet stoppen na een dag welke modem versie heb je trouwens op je 2.0.2 ?

Modem Firmware : 02.08.01
  #114  
Oud 31 August 2008, 23:39
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

en hoe heb jij die werkend met yessim dan?
  #115  
Oud 31 August 2008, 23:39
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 39
Stuur een bericht via MSN naar QuicksilverG4
Standaard

Thnx, ik zit op mijn gejailbreaked 3G op 2.0.2 met baseband 1.48.02 en deze week krijg ik de yessims binnen van yes-sim.nl (hoop ik althans). Dus ik heb goede hoop op een bellende iphone
  #116  
Oud 1 September 2008, 00:34
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Berichten: 7
Standaard code cijferslot vergeten

hej
ik ben zo dom geweest om als ik nog niet zo goed wakker was de code van mijn cijferslot te veranderen..
toen ik savonds een bericht wou versturen en men code probeerde en ik was vergeten dat ik het veranderd had begon ik verschillende codes te proberen.. toen kwam er teneindelijk op.. 5 min geblokkeerd.. probeerde ik terug 1 code.. weer verkeerd.. 15 min geblokeerd.. weer een code.. weer fout.. 1u geblokeerd.. weer fout nog eens en er kwam op verbind met iTunes.. nu ik dit gedaan heb doet het nog niks! iemand hulp? ik flip echt:s
pleaasse help mij
  #117  
Oud 1 September 2008, 11:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 3
Standaard

Niemand ervaringen met de nieuwe x-sim?
  #118  
Oud 1 September 2008, 14:51
jetgadget's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Berichten: 296
Standaard

nou mensen kijk alsjeblieft uit met die Yessims ik dacht toch echt dat ik deze superfijn afgevijld had en het pastte ook precies in de simtray. te perfect bijna.
Alleen nu wil ik mn sim er toch uithalen (had maar 5 minuten verbinding met vodafone!) en zit de Sim muur en muurvast!

Het slagpinnetje is ook kapot en de sim komt er maar 1 mm uit..
Tips?

in het bezit van een iphone 1st gen 16GB en een zwarte 3G ipod
//
heb de yessim eruit gekregen hoor van iemand die vaak ermee bezig is dat de 8gb iphones helemaal stuk gaan en dat ik geluk heb met de 16gb iphone (vaag? zou daar meer ruimte zitten) bijna had ik hem opengeschroefd maar dat moet je dus niet doen want dan gaat je comboard eraan...

Laatst gewijzigd door jetgadget; 2 September 2008 om 14:37.
  #119  
Oud 1 September 2008, 15:27
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 39
Stuur een bericht via MSN naar QuicksilverG4
Standaard

Even en rondvraag: Heeft n van jullie ervaring met yes-sim.nl ?
Ik heb daar vorige week 2 sims, een cutter en een yessup besteld maar tot op heden nog niets mogen ontvangen. ik hoor het graag.
  #120  
Oud 1 September 2008, 15:55
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard

Heb daar een yesup besteld. Kreeg een yessim in de bus zonder yessup.
Mailtje gestuurd niets terug gehad. Beetje slecht geregeld daar!

*EDIT* voor de mensen die het willen weten.

Had 3 iphones voorzien van yessim. Alle drie t-mobile. Een werkte alleen uitgaande oproepen met firmware 2.0.2.

De andere had na 2 uur signaal verlies. En maar 1 werkt perfect...

Beetje jammer dat het allemaal niet goed werkt. Steeds die sim eruit moeten halen en in een ander toestel doen is ook wat...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
CleanStatus: wat werkt bij jou (niet)? XIII Jailbreak apps en thema's 1 1 February 2011 00:50
iPhone 3GS: Duitse Sim werkt wel Nederlandse niet happylinks Unlock 2 15 November 2010 21:49
Dual Sim, wat werkt wel en wat niet? wouter2190 iPhone algemeen 3 11 July 2010 19:52
iPhone: iPhone 2G op 3.1 maar werkt niet, wat te doen? iPhone911 Jailbreak 2 1 October 2009 22:53
Wat wel en wat niet. Ar__jen Jailbreak apps en thema's 1 27 July 2008 03:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:00.