3G sim unlock tabel, wat werkt wel en wat werkt niet?

3G sim unlock tabel, wat werkt wel en wat werkt niet? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Al ervaring met iPhone 3G uit Frankrijk?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 28 August 2008, 21:28
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Berichten: 12
Standaard

Al ervaring met iPhone 3G uit Frankrijk?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 29 August 2008, 00:56
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 42
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yoav Bekijk bericht
Wat is MCC-MNC? En wat is count 30 en waar voor je dat in?
Dat heeft iets te maken met je provider (KPN, Vodafone, T-mobile etc).
Het fijne weet ik er niet vanaf, maar als je in de Yessim software de iPhone instellingen kiest dan werkt dat zeker met een AT&T iPhone en een T-mobile SIM kaart.

Je moet dan custom settings ofzo kiezen om zelf die instellingen te doen op je Yessim.
  #83  
Oud 29 August 2008, 01:01
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

ik krijg die software maar niety gewdownload van de yesup
  #84  
Oud 29 August 2008, 02:50
iSP iSP is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 77
Standaard

Zo morgen kan ik mijn iphone 16gb ophalen na 4 weken wachten, kan dus aan het testen slaan.
Weet iemand of je ook in Nederland de yessup kan bestellen? Doe het liever niet via de site yessim, wat mindere ervaring met paypal, sims zelf zijn zowat overal te koop maar om dat schema bij te houden heb ik zo'n ding nodig.
  #85  
Oud 29 August 2008, 08:07
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Haagze sf2 Bekijk bericht
ik krijg die software maar niety gewdownload van de yesup
Die problemen had ik eerst ook. Bleek dat mijn ESET firewall/virusscanner de 'problemen' veroorzaakten. Deze even uitgezet tijdens de download en toen lukte het wel. Verder geen gekke dingen gebeurt.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #86  
Oud 29 August 2008, 09:29
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 39
Stuur een bericht via MSN naar QuicksilverG4
Standaard

Ik ben dit forum druk aan het volgen, de mannen van yessim zijn druk bezig met een nieuwe firmware om de 2.0.2 volledig te ondersteunen..dus mijn iphone is ng niet in de aanbieding

Final Iphone 3G Firmware released - GSM Hackers
  #87  
Oud 29 August 2008, 13:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Berichten: 9
Standaard

gebeld met klantenservice T-Mobile, wisten me te vertellen dat unlock codes pas per september te verkrijgen zijn. Wachtte namelijk al 25 dagen en bericht bleef uit.
  #88  
Oud 29 August 2008, 15:14
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard

Ik lees op die site van yessim dat je moet solderen. Daarnaast zag ik in de software dat je ook Vodafone nederland etc. kan kiezen.

Mensen hier ervaring mee?
  #89  
Oud 29 August 2008, 15:17
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 79
Standaard

Je hoeft niet te solderen als je V2.0 krijgt.
  #90  
Oud 29 August 2008, 15:55
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard

Hoe zie je dat dan?
  #91  
Oud 29 August 2008, 15:57
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Arne2606 Bekijk bericht
Hoe zie je dat dan?
Als je even de moeite neemt om de topics door te lezen die hier over gaan, kan je achterhalen dat je de unlock kaart samen met je sim kaart in de iPhone plaats. Ze zitten gewoon tegen elkaar aan d.m.v. een meegeleverde plakker.
  #92  
Oud 29 August 2008, 16:04
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard

Dat begrijp ik ook nog. En ik heb alle posts gelezen. Als jij even op de yessim site kijkt staat er bij nieuws dat je bij die nieuwe firmware / chips moet solderen! Hardware modification!
  #93  
Oud 29 August 2008, 16:06
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Die problemen had ik eerst ook. Bleek dat mijn ESET firewall/virusscanner de 'problemen' veroorzaakten. Deze even uitgezet tijdens de download en toen lukte het wel. Verder geen gekke dingen gebeurt.
straks eens ff proberen gebruik ook esset
  #94  
Oud 29 August 2008, 16:11
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Arne2606 Bekijk bericht
Dat begrijp ik ook nog. En ik heb alle posts gelezen. Als jij even op de yessim site kijkt staat er bij nieuws dat je bij die nieuwe firmware / chips moet solderen! Hardware modification!
Heb ik ook gezien maar dat gaat over een 'oude' hardware modificatie die niet nodig is met de huidige Yessim kaarten. Solderen is dus niet nodig.
  #95  
Oud 29 August 2008, 21:25
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 7
Standaard

Yessim met T-mobile in ATT 16GB iphone werkt als een trein!
  #96  
Oud 29 August 2008, 21:27
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 8
Standaard

zou er mij iemand een yessim kunnen kopen en die opsturen naar Belgie...
Als het mogelijk is mishcien ook die yessim updaten zodat ik die kan gebruiken op usa iphone met FW2.0.1
ik betaal natuurlijk alles kosten
  #97  
Oud 29 August 2008, 21:30
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yannickb Bekijk bericht
zou er mij iemand een yessim kunnen kopen en die opsturen naar Belgie...
Als het mogelijk is mishcien ook die yessim updaten zodat ik die kan gebruiken op usa iphone met FW2.0.1
ik betaal natuurlijk alles kosten
Waarom koop je ze zelf niet op YESSIM.com - Universal unlock sim - Unlock all existing mobile with one sim
  #98  
Oud 29 August 2008, 21:31
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 8
Standaard

omdat ze me daar 60 dollar kosten en op die vn yessim nl 15 euro kosten....
  #99  
Oud 29 August 2008, 22:02
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

zou het graag doen alleen ben nog 5 dagen in NL dus wordt krap
  #100  
Oud 30 August 2008, 10:25
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yannickb Bekijk bericht
omdat ze me daar 60 dollar kosten en op die vn yessim nl 15 euro kosten....
Heb je ze al een mail gestuurd of je tegen extra betaling er n willen sturen? Ze reageerde bij mij heel snel.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
CleanStatus: wat werkt bij jou (niet)? XIII Jailbreak apps en thema's 1 1 February 2011 00:50
iPhone 3GS: Duitse Sim werkt wel Nederlandse niet happylinks Unlock 2 15 November 2010 21:49
Dual Sim, wat werkt wel en wat niet? wouter2190 iPhone algemeen 3 11 July 2010 19:52
iPhone: iPhone 2G op 3.1 maar werkt niet, wat te doen? iPhone911 Jailbreak 2 1 October 2009 22:53
Wat wel en wat niet. Ar__jen Jailbreak apps en thema's 1 27 July 2008 03:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:54.