Bootloader 5.8 van 3G exploit ? :)

Bootloader 5.8 van 3G exploit ? :) discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Colpaert Heb eventjes de tut. van iClarified gevolgd en mijn BL gecontroleerd, maar helaas ik zit op 5.9 dus voor mij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #121  
Oud 21 April 2009, 21:14
PearLRoX's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 220
Stuur een bericht via Skype™ naar PearLRoX Send a message via twitter to PearLRoX
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Colpaert Bekijk bericht
Heb eventjes de tut. van iClarified gevolgd en mijn BL gecontroleerd, maar helaas ik zit op 5.9 dus voor mij telt dit nog niet. Ik werk nog altijd met de YS unlock en heb nog geen zin om mij te wagen aan 2.2.1 nu de 3.0 FW zo voor de deur staat.
ja das juist .. ik wacht tot de FW 3.0 klaar is voor onze iPhone's (jailbreaks) ..de 2.2.1 is niet echt iets speciaals
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #122  
Oud 21 April 2009, 21:16
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2009
Berichten: 89
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Colpaert Bekijk bericht
volg simpelweg de tutorial op iClarified en je vind het zeker. Zelfs een klein kind kan het via die tutorial.

iClarified - iPhone - How to Check Your iPhone Bootloader Version (Windows) voor Windows
iClarified - iPhone - How to Check Your iPhone Bootloader Version (Mac) voor Mac OSX
tut werkt voor mij anders voor geen meter. krijg elke keer foutmelding
  #123  
Oud 21 April 2009, 21:19
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door northernstar Bekijk bericht
tut werkt voor mij anders voor geen meter. krijg elke keer foutmelding
da zijn dan duidelijke kleine tikfoutjes. Kheb ook hier endaar moeten aanpassen. soms staat er een spatie en als je die niet typt, dan lukt het idd niet. Let vooral goed op de spaties voor de /-tekens....


Het moet zeker lukken. Bij mij werkte dit zonder problemen.
  #124  
Oud 21 April 2009, 21:26
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Topics samengevoegd.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #125  
Oud 22 April 2009, 00:16
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2009
Berichten: 89
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Colpaert Bekijk bericht
da zijn dan duidelijke kleine tikfoutjes. Kheb ook hier endaar moeten aanpassen. soms staat er een spatie en als je die niet typt, dan lukt het idd niet. Let vooral goed op de spaties voor de /-tekens....


Het moet zeker lukken. Bij mij werkte dit zonder problemen.
Kom niet in mijn toestel via IP nummer
  #126  
Oud 22 April 2009, 07:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 April 2009
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door northernstar Bekijk bericht
Kom niet in mijn toestel via IP nummer
https://forum.iculture.nl/f14/i...tml#post279772

Daar staat een tut met duidelijkere uitleg.

Volg de stappen, en klaar? Moeilijk is het niet.

Gr,

Dutchstar
  #127  
Oud 22 April 2009, 10:23
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Ik zit met BL 5.9 nu ben ik er zeker van dat mijn iPhone voor september 2008 gebouwd is. Heb zonet mijn mailtjes nog eens bekeken van de conversatie met de verkoper en die dateren van eind augustus. Aangezien de iPhone uit Amerika komt (bewijs) aankoopticket e.d. , is hij zonder twijfel voor de periode september 08 geproduceerd.
Dus moeten er toch al voor septemeber 08 iPhones met BL 5.9 geproduceerd zijn.

Kan het ook zijn dat er iets verkeerd gelopen is in het checkup van mijn BL?
  #128  
Oud 22 April 2009, 15:25
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Locatie: Heerlen
Berichten: 8
Standaard

ZOjuist via BBdowngrader uit cydia geprobeert. helaas zonder resultaat. Mijn Iphone heeft een manufacture datum van week 32 2008.

Ik krijg de melding: Error downgrade baseband not sucesfully. YOU FAIL!

Helaas. Het wachten gaat door op een fix!

Groeten, Guido
  #129  
Oud 22 April 2009, 15:32
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2009
Berichten: 89
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dutchstar Bekijk bericht
https://forum.iculture.nl/f14/i...tml#post279772

Daar staat een tut met duidelijkere uitleg.

Volg de stappen, en klaar? Moeilijk is het niet.

Gr,

Dutchstar
Het gaat niet om de uitleg, maar het werkt gewoon niet. Ik typ mijn IP in in Putty. Krijg vervolgens een zwart schermpje en 2 sec. later een foutmelding: putty fatal error: Network error, connection refused


Werkt 3G trouwens wel als je unlockt via yellowsnow? Anders kan ik net zo goed laten zoals het nu is. Alles werkt, behalve 3G

Laatst gewijzigd door northernstar; 22 April 2009 om 15:38.
  #130  
Oud 22 April 2009, 17:55
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 February 2009
Berichten: 70
Standaard

Ja hoor 3G werkt perfect op mijn yellowsnow-unlocked iPhone.
  #131  
Oud 22 April 2009, 23:51
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2008
Berichten: 34
Standaard

Jeeh ik heb bootloader 5.8 !

thx voor al jullie hulp !
  #132  
Oud 23 April 2009, 17:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2007
Locatie: nabij Den Haag
Berichten: 192
Standaard

@nothernstar, waarschijnlijk is die poort geblokkeerd door je router...
  #133  
Oud 23 April 2009, 21:27
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2009
Berichten: 89
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door edward007 Bekijk bericht
@nothernstar, waarschijnlijk is die poort geblokkeerd door je router...
oh ok, bedankt voor je tip. Dan weet ik waar ik het zoeken moet
  #134  
Oud 24 April 2009, 01:59
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Berichten: 5
Standaard

ik heb net succesvol een 3G van een maat geunlocktt (FW2.2.1)dikke huldee!!

mijn puntje van aandacht: hij kreeg een foutmelding (zie printscreen in bijlage) maar hierna ging het laden toch door. ik weet niet welke bootloader hij had overigens.

miss wel handig om te weten,maargoedd ik ga partyeen eindelijk gelukt!!
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0025.PNG‎ (18,9 KB, 75x gelezen)
  #135  
Oud 25 April 2009, 13:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 April 2008
Berichten: 69
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door daanoontje Bekijk bericht
ik heb net succesvol een 3G van een maat geunlocktt (FW2.2.1)dikke huldee!!

mijn puntje van aandacht: hij kreeg een foutmelding (zie printscreen in bijlage) maar hierna ging het laden toch door. ik weet niet welke bootloader hij had overigens.

miss wel handig om te weten,maargoedd ik ga partyeen eindelijk gelukt!!
eum.. volgens mij is het je dan nog steeds niet gelukt denk ik?
ik had hetzelfde?
  #136  
Oud 25 April 2009, 15:15
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door StevenG Bekijk bericht
eum.. volgens mij is het je dan nog steeds niet gelukt denk ik?
ik had hetzelfde?
Jawel, hij kan er nu gewoon mee bellen met zijn orange simkaart alles doet het. alleen 3G durf ik niet te zeggen

heel raar hij kreeg die melding, maar het balkje laadde toch door zei hij toen tripte zn telefoon nogal. Eerst stond er niks bij zn modemfirmware en daarna gwn 02.28.00. Dus ik heb daarna FW 2.2 erop gezet, quickpwn, yellowsnow dat hele verhaal en nu doet ie het dus gewoon.
  #137  
Oud 26 April 2009, 16:45
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2009
Berichten: 47
Standaard

H jammer, ik heb 5.(0)9
  #138  
Oud 26 April 2009, 22:18
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2009
Berichten: 89
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door daanoontje Bekijk bericht
Jawel, hij kan er nu gewoon mee bellen met zijn orange simkaart alles doet het. alleen 3G durf ik niet te zeggen

heel raar hij kreeg die melding, maar het balkje laadde toch door zei hij toen tripte zn telefoon nogal. Eerst stond er niks bij zn modemfirmware en daarna gwn 02.28.00. Dus ik heb daarna FW 2.2 erop gezet, quickpwn, yellowsnow dat hele verhaal en nu doet ie het dus gewoon.
orange=T-mobile en werkt in een gelocked toestel dus ook
  #139  
Oud 26 April 2009, 22:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2009
Berichten: 111
Standaard

Hoe kan ik zien welke bootloader ik heb?
  #140  
Oud 26 April 2009, 23:17
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dutchskill Bekijk bericht
Hoe kan ik zien welke bootloader ik heb?
Door dit topic door te lezen, word op pagina 1 zowiezo wel gemeld hoe je je bootloader versie kunt zien.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Bootloader downgrade van 5.09 naar 5.08 vietnguyen Unlock 2 11 February 2010 10:14
bootloader van 4,6 nr 3,8 door geohot truckdiver Archief 1 13 February 2008 20:04
bootloader van 3.9 upgraden naar bl 4.6 sabatie Unlock [archief] 9 13 February 2008 13:11
Handleidingen:Hardware unlock 1.1.2 OTB (bootloader 4.6) (Downgrade de bootloader 4.6) Michael Wiki - Handleidingen (Archief) 49 31 January 2008 18:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:22.