iPhone 2G/1.0 unlock na os 3.0

iPhone 2G/1.0 unlock na os 3.0 discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) @ Gorson. Welke FW had je er voor 3.0 op staan? Origineel 2.2.1 (en dan met QuickPwn het klusje geklaard) of Custom 2.2.1(en klaar was ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #101  
Oud 17 June 2009, 21:34
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 318
Standaard

@ Gorson.
Welke FW had je er voor 3.0 op staan?
Origineel 2.2.1 (en dan met QuickPwn het klusje geklaard) of Custom 2.2.1(en klaar was kees)?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #102  
Oud 17 June 2009, 21:35
» iPhone US 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 September 2008
Berichten: 6
Standaard

ik had origineel 2.2.1
  #103  
Oud 17 June 2009, 21:37
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 April 2008
Locatie: Krimpen aan den IJssel
Berichten: 1
Standaard Alles werkt

Van custom 2.2.1 naar 3.0 via itunes 8.2 alleen YouTube werkt niet. Verder werkt alles prima
  #104  
Oud 17 June 2009, 21:38
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Locatie: Obdam
Berichten: 10
Standaard

Als je hem binne haalt van appls server via itunes waar slaat hij hem dan op?

Laatst gewijzigd door Ivoo; 17 June 2009 om 21:42.
  #105  
Oud 17 June 2009, 21:41
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2008
Locatie: Maastricht
Berichten: 27
Standaard

Gelukt. Van 2.2 (destijds de custom fw gebruikt) naar 3.0. Zoals hier al eerder beschreven: 3.0 ipsw uit de wiki gedownload en daarna alt-update (Mac). Ipsw selecteren en updaten maar.

Thanks voor alle tips and tricks!
  #106  
Oud 17 June 2009, 21:41
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 63
Standaard

bij elke restore naar een lager firmware versie krijg ik een error 1600 in DFU mode... wat voorheen met de goldmaster wel werkte ...... ?????iemand wel gelukt weer terug te gaan ?
  #107  
Oud 17 June 2009, 21:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 159
Standaard

Damn man, ik krijg bij DFU error 1600 en bij recovery error 20, wat moet ik nu doen ? :S
  #108  
Oud 17 June 2009, 21:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2008
Berichten: 135
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nemisis2003 Bekijk bericht
Damn man, ik krijg bij DFU error 1600 en bij recovery error 20, wat moet ik nu doen ? :S
Ik zit hier met hetzelfde probleem ..
  #109  
Oud 17 June 2009, 21:44
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 63
Standaard

ja ik ook
wilde het probleem van youtube fixe door de telefoon als nieuw iphone te restore. door op herstellen te klikken toen die al op 3.0 was.... nou is die gelocked
en krijg ik hem niet meer terug.... kan me zelf wel schieten zo dom om het meteen te doen.... met GM versie lukte alles wel!!
  #110  
Oud 17 June 2009, 21:44
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2009
Berichten: 19
Standaard

Ik heb ook precies hetzelfde.
  #111  
Oud 17 June 2009, 21:45
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 May 2008
Berichten: 100
Standaard

Haha als ik het hier zo is volg wacht ik nog wel even met update manmanman. Ik wacht wel op de custom + een goede handleiding
  #112  
Oud 17 June 2009, 21:46
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Ik zal de topic titel en de meest voorkomende zaken in post 1 zetten en het orginele bericht verplaatsen naar beneden. Dat is makkelijker voor het overzicht.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #113  
Oud 17 June 2009, 21:46
Fukijama's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Berichten: 95
Standaard

voor de mensen die die 1600 en 20 krijgen,
hebben jullie wel de goede firmware gedownload en niet die van 3g?
  #114  
Oud 17 June 2009, 21:47
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 63
Standaard

gewoon geupdate via de site van apple.... en voor de restore zelfde bestand gebruikt waarbij het bij de 3.0GM wel lukte
  #115  
Oud 17 June 2009, 21:47
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 February 2008
Locatie: Gent
Berichten: 60
Standaard

ik zit nu op 2.2.1 met iphone 1ste generatie. Weet niet of ik custom heb ofniet. Krijgen jullie die 1600 en recovery fout bij het proberen van de custom erop te zetten of bij het proberen van de originele erop te zetten?
  #116  
Oud 17 June 2009, 21:48
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 15
Standaard

Net eerst naar custom firmware 2.2.1 hersteld en vervolgens 3.0 geinstalleerd, werkt perfect. Nu nog even synchroniseren en dan kan ik weer vooruit .
  #117  
Oud 17 June 2009, 21:48
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 63
Standaard

@grooviee
werkt youtube ook ?
  #118  
Oud 17 June 2009, 21:48
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 159
Standaard

Ik krijg em wanneer ik de originele erop wil zetten, maar ook wanneer ik direct de custom probeer....
  #119  
Oud 17 June 2009, 21:50
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2009
Berichten: 19
Standaard

ik heb de juiste firmwares maar het mag niet baten.
  #120  
Oud 17 June 2009, 21:50
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xziller Bekijk bericht
@grooviee
werkt youtube ook ?
Nog niet geprobeerd, maar als ik de rest hier mag geloven werkt het niet...als ik het geprobeerd heb zal ik het zeggen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:20.