Vodafone 3G internet + Ultrasnow

Vodafone 3G internet + Ultrasnow discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Is het al iemand gelukt om met de nieuwe 3.0 firmware en ultrasnow, 3g werkendte krijgen.. ik krijg wel het symbooltje van 3g maar krijg ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 June 2009, 20:25
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 4 November 2008
Berichten: 361
Send a message via twitter to trevisnl
Standaard Vodafone 3G internet + Ultrasnow

Is het al iemand gelukt om met de nieuwe 3.0 firmware en ultrasnow, 3g werkendte krijgen..
ik krijg wel het symbooltje van 3g maar krijg het niet werkende..

of is het zo dat onbeperkt internet van vodafone geen 3g ondersteund?

ook tethernet of hoe je dat ook noemt krijg ik niet werkende, via de ene site zegt ie dat ik contact moet leggen met de provider en via de andere site lukte het wel. maar doet het opeens niet meer.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 June 2009, 21:49
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 31 March 2009
Berichten: 7
Standaard

Ja 3G werkt prima op mijn iPhone 3G 3.0 met Vodafone. (APN: live.vodafone.com, user: vodafone, password: vodafone). Tethering heb ik ook nog niet aan de praat gekregen erop, maar ook niet echt veel moeite voor gedaan zelf.
  #3  
Oud 23 June 2009, 22:09
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 4 November 2008
Berichten: 361
Send a message via twitter to trevisnl
Standaard

toch vreemd... gprs doet het wel bij mij!
en de apn heb ik goed staan.
  #4  
Oud 23 June 2009, 22:13
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 May 2009
Berichten: 3
Standaard

Hoi,

Werkt bij mij ook met dezelfde instellingen, kan het niet iets met je Blox zijn?
  #5  
Oud 24 June 2009, 08:51
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 25
Standaard

Voor mij dezelfde vraag:
Ik heb 3.0 incl. Ultrasnow. Met Telfort provider.
Ik heb netjes het 3G logo staan maar krijg echt geen verbinding (ook niet met gprs)

Kan iemand mij tips geven? (instellingen misschien??

thnx!
  #6  
Oud 24 June 2009, 11:58
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Berichten: 44
Standaard

3g + dataroaming aanzetten bij instellingen en de APN instellingen van telfort invullen.
  #7  
Oud 24 June 2009, 12:30
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 30
Standaard

Reset je apn instellingen vul ze opnieuw in reboot en kijk dan eens
  #8  
Oud 24 June 2009, 12:34
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 25
Standaard

Heb ik gedaan.... en werkt helaas nog steeds niet.. (Edge werkt ook niet meer)
weten jullie of dat 3G logo ook echt het signaal is dat er verbinding is?
  #9  
Oud 24 June 2009, 12:39
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 30
Standaard

3g is 3g natuurlijk alleen dien jeje eigen er nog op te verifiren. Het beste is denk ik om de telefoon in flight modus te zetten instellingen te resette en dan opnieuw in te vullen heb je geen zakelijk vodafone abbonoment ?

Ga eens op je IPhone naar www.smartsoft.nl/tether daar kun je een keuze maken voor je eigen provider en worden de instellingen automatisch goed gezet.

Toevallig geen rebel sim er meer in zitten ? deze verziekt ook de boel.

  #10  
Oud 24 June 2009, 14:16
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 25
Standaard

hmmm dat werkte helaas ook niet.
Ik heb hier geen Wi-Fi dus zal straks na mijn werk even naar de site gaan om het te proberen...

Thnx iniedergeval!
Is er iemand bij wie het toevallig wel werkt? telfort 3G + ultrasn0w?
  #11  
Oud 24 June 2009, 20:35
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 25
Standaard

Die site doet t helaas niet...
Wat kan t nou nog zijn dan! Restore helpt ook niet!
Apn staat volgens de telfort site en mms versturen doet het wel!
  #12  
Oud 27 June 2009, 19:45
gerardh's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Berichten: 5
Standaard

Ik gebruik de volgende instellingen; APN: office.vodafone.nl Gebruikersnaam: vodafone Wachtwoord: vodafone

En ik heb een abonnement bij Vodafone + internet. Bij mij werkt het in iedergeval erg snel de internet verbinding in 3G waar ik ook ben en ik heb een 3G verbinding dan loopt alles erg snel door, dat is voor zowel internet als e-mail
  #13  
Oud 2 July 2009, 14:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 13
Standaard

Heren,

Ik heb nu in mijn iphone een vodafone abonnement met internet. Alleen mijn internet werkt niet. Heb zowel office als live gedaan met .com en .nl alleen niets werkt.

De eerde dag werkte het internet wel, en als ik nou mijn sim in mijn nokia doet, dan heb ik wel internet.

Wat kan ik hieraan doen?
  #14  
Oud 3 July 2009, 00:37
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2009
Berichten: 2
Standaard

Hier hetzelfde probleem. Iphone 3G via phoneshop besteld. Incl. Vodafone abo met onbeperkt internet. Maar geen verbinding met 3G. Wel het logo bovenaan.

Alles hierboven geprobeerd maar helaas nog geen succes. Hopelijk wordt er snel een oplossing gevonden.
  #15  
Oud 3 July 2009, 09:30
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Heb je al de netwerkinstellingen opnieuw ingesteld? Instellingen/Algemeen/Stel opnieuw in/Herstel netwerkinstellingen.
Daarna wel even opnieuw de APN instellingen invullen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #16  
Oud 3 July 2009, 11:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 13
Standaard

Ja heb ik ook al geprobeerd
  #17  
Oud 10 July 2009, 15:56
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Zilver) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Berichten: 2
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem, zou er mee kunnen leven als ik weet dat het bij een nieuwe software versie opgelost zou zijn. Heeft iemand een idee?
  #18  
Oud 11 July 2009, 13:50
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Locatie: gelderland
Berichten: 118
Standaard

hallo,

ik heb juist dat als ik netwerk instellingen herstel dat mijn 3G het wel doet enzo, maar zodra ik hem op de instellingen zet die je nodig hebt, apn:internet, gebruikersnaam:username, wachtwoordassword, dan doet die het juist niet meer!

en dan nog heeft ie af en toe van die kuren?
weet iemand alsjeblieft hoe ik dit oplos?!! word er helemaal gek van

martijn
  #19  
Oud 13 July 2009, 23:55
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: NL
Berichten: 1
Standaard

Zelfde probleem hier. Het viel mij op dat met ultrasn0w 0.6 alles werkte, maar sinds de update naar 0.8 werkt internet niet meer. Zowel GPRS als 3G bij Vodafone. Instellingen resetten enzo helpt ook niet.

Is ultrasn0w 0.6 nergens meer te krijgen? Had ik maar niet geupdate
  #20  
Oud 27 July 2009, 20:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2008
Berichten: 1
Standaard

hallo,

ik had het zelfde probleem geen internet van vodafone na jailbreaken en unlocken 3g(t-mobile).

maar dank zij jullie heb ik het voor elkaar gekregen BEDANKT .

nog meer een blije iphone gebruiker.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone BloX Internet profit42 Vodafone 241 13 October 2011 13:13
Slecht / traag internet Vodafone tinustrekeend Vodafone 21 16 May 2011 21:38
Vodafone 1 GB Internet Dante Vodafone 26 23 February 2011 20:49
Internet probleem met Vodafone! shandy Vodafone 1 25 June 2010 19:19
Vodafone blox,zorgeloos internet cesaf Vodafone 4 1 January 2010 14:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:29.