Slecht / traag internet Vodafone

Slecht / traag internet Vodafone discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi , Ik heb een simonly abbo van vodafone en eigenlijk enorm slechte dekking qua 3g internet. In het centrum van Hilversum is het meestal ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 6 April 2011, 21:38
» iPhone 3G 8GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2010
Berichten: 33
Standaard Slecht / traag internet Vodafone

Hoi ,

Ik heb een simonly abbo van vodafone en eigenlijk enorm slechte dekking qua 3g internet.
In het centrum van Hilversum is het meestal max 10 kB/s en in andere delen van Hilversum gaat ie als de brandweer, het lijkt dus of het centrum er uit ligt....
Nu werk ik in abcoude en daar is het helemaal slecht... aan/uit/aan uit.... ik wordt er gek van ....
Tot 2x toe heb ik een andere sim gekregen , ik had de befaamde 7 serie .. en qua telefoon moet mijn 3gs de schult nog niet krijgen , want in de 3gs van mijn vriendin is het ook treurig.
Ben ik de enige ?? Of maakt vodafone gewoon niet waar wat ze beweren ...

groetjes martijn
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 April 2011, 22:14
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 704
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

ik vrees dat het erg lokaal is, ik zou eens informeren bij de lokale vodafone winkel, kijken of het een bekend probleem is. ik heb nergens last.
  #3  
Oud 6 April 2011, 22:38
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2010
Berichten: 333
Standaard

In nederland is bij mij 3gs bijna altijd goed (95%). Zit elke week in Duitsland, net als nu, maar dan is 3gs pas echt belabberd (Vodafone). Duurt elke keer errug lang voordat pagina geladen is.
  #4  
Oud 7 April 2011, 06:33
» iPhone 3G 8GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2010
Berichten: 33
Standaard

Bij vodafone zeiden ze dat er een mast uit lag, maar dat is al een paar weken zo, dus dat snap ik niet, dan moeten er duizenden klagen...
  #5  
Oud 7 April 2011, 21:37
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Locatie: NB
Berichten: 221
Standaard

Dat hoeft niet perse... Probeer het eens uit met een ander toestel... Als het nog steeds zo is dan is er met je aansluiting iets niet goed.
  #6  
Oud 7 April 2011, 22:19
» iPhone 3G 8GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2010
Berichten: 33
Standaard

Heb ik gedaan, met mijn standaard nokia kom ik niet boven 10 kb/ s uit.., ik hoorde wel van een vriend van mij dat hij met zijn blackberry ook bijna tot geen 3 g heeft... Dus het lijkt toch vodafone te zijn, alleen schrijven ze niets op hun site...
  #7  
Oud 7 April 2011, 22:33
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Locatie: NB
Berichten: 221
Standaard

Ja een enkele mast in onderhoud vermeld geen enkele provider;-)

Als je de nieuwste series simkaart hebt dan zou het eigenlijk alleen aan de desbetreffende mast moeten liggen. Schakel 3G eens uit... Feitelijk gezien zou je dan de sterkste verbinding moeten trekken via de gsm mast.

Speelt het al langer? Meld het probleem bij de service desk. Als een UMTS mast slecht werkt is of onder de maat presteert zouden er vast meer mensen last van moeten hebben. Alleen als niemand het meld, blijft er een zwak signaal.

Je zou evt je simkaart opnieuw kunnen laten aanmelden op het netwerk. BB zou geen last ervan moeten hebben, staat los van het hele overige verkeer.
  #8  
Oud 8 April 2011, 06:35
» iPhone 3G 8GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2010
Berichten: 33
Standaard

Wat is bb?
  #9  
Oud 8 April 2011, 06:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2010
Berichten: 33
Standaard

Het enige wat ik niet snap is dat ik er werkelijk niets over kan vinden op internet, geen twitter berichten, geen storing berichten...
  #10  
Oud 8 April 2011, 08:38
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tinustrekeend Bekijk bericht
Wat is bb?
BlackBerry.
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #11  
Oud 8 April 2011, 10:18
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Locatie: NB
Berichten: 221
Standaard

Ja daarom heb ik het vermoeden dat het aan je verbinding met het netwerk ligt.

Ik zou even contact opnemen met de Data afdeling van de klantenservice voor het een en ander na te laten kijken
  #12  
Oud 15 April 2011, 09:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 June 2009
Berichten: 51
Send a message via twitter to erwin85
Standaard

Ik merk het ook de laatste tijd dus deed ik even een speedtest vanmorgen. 100 kb/s met 3G verbinding. Veel te langzaam! Dit is getest in hardje Rotterdam.
Zie:

Laatst gewijzigd door erwin85; 15 April 2011 om 09:25.
  #13  
Oud 15 April 2011, 09:34
» iPhone 3G 8GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2010
Berichten: 33
Standaard

Vandaag lijkt het in centrum van hilversum weer te werken, met speedtest zat ik bijna op 300 KB/s.. We wachten af..
  #14  
Oud 15 April 2011, 09:59
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 704
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

gemeente katwijk:
dl: 2.76mbps
ul: 0.3 mbps
ping: 147 ms.
  #15  
Oud 15 April 2011, 10:04
» iPhone 3G 8GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2010
Berichten: 33
Standaard

Ziet er redelijk traag uit, ik denk echt dat het hier weer werkt,,,,, na weken ge-emmer.
  #16  
Oud 15 April 2011, 11:09
» iPhone 3G 8GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2010
Berichten: 33
Standaard

Hoe plak ik foto ??
  #17  
Oud 17 April 2011, 20:46
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 704
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tinustrekeend Bekijk bericht
Ziet er redelijk traag uit, ik denk echt dat het hier weer werkt,,,,, na weken ge-emmer.
over mijn post?
  #18  
Oud 17 April 2011, 21:12
» iPhone 3G 8GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2010
Berichten: 33
Standaard

Het is weer gewoon hier, dus discussie klaar, thanx voor reacties!!
  #19  
Oud 17 April 2011, 22:49
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Bij mij hier in hartje Limburg werkt het ook niet echt fatsoenlijk wanneer ik wel vol 3G heb. Laden van filmpjes duurt afschuwelijk lang, etc..
  #20  
Oud 22 April 2011, 14:50
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 August 2009
Berichten: 110
Send a message via twitter to heijdemann
Standaard

Download gratis app Netwerkradar kan je tevens rapport verzenden naar de provider.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Slecht bereik vodafone iphone 3gs 4.1 Rated Vodafone 39 2 February 2011 10:13
Skype via Vodafone netwerk werkt slecht mirsalimov Vodafone 2 2 November 2010 19:14
traag internet 4 ronaldo323 T-Mobile 3 30 September 2010 08:27
G2 met plotseling slecht bereik via Vodafone Guest-20171129104752 Vodafone 10 13 November 2008 20:29
vodafone blox traag nobody79 Vodafone 14 1 May 2008 00:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:52.