Na DFU 3.0 erop gezet te hebben wil ik Unlocken met Redsn0w maar werkt niet?

Na DFU 3.0 erop gezet te hebben wil ik Unlocken met Redsn0w maar werkt niet? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, ik heb mijn iphone via Itunes herstelt dus hij moet opnieuw geunlockt worden. nu heb ik hem in DFU staan en ga hem weer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 July 2009, 00:45
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 March 2009
Berichten: 34
Exclamation Na DFU 3.0 erop gezet te hebben wil ik Unlocken met Redsn0w maar werkt niet?

hallo,

ik heb mijn iphone via Itunes herstelt dus hij moet opnieuw geunlockt worden. nu heb ik hem in DFU staan en ga hem weer opnieuw herstellen naar 3.0 dit heb ik al een keer gedaan en elke keer loopt Redsn0w vast bij reboot van de telefoon ik ga het nog een keer proberen maar kan iemand mij aub helpen bedankt! bij mij gaat die volgens mij ook best snel Redsn0w ik zie ook geen rennende ananas

Laatst gewijzigd door deaapdaar; 23 July 2009 om 00:55.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 July 2009, 15:23
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Berichten: 186
Standaard

je kan ook 2.2.1 installeren, die unlocken en dan gewoon upgraden naar 3.0.
blijft dan wel unlocked maar geen jailbreak.
  #3  
Oud 23 July 2009, 19:55
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

...of een andere (eerdere) versie van redsn0w gebruiken.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #4  
Oud 23 July 2009, 22:38
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 March 2009
Berichten: 34
Standaard

hoe kan ik 2.2.1 erop zetten want dit heb ik al een keer gedaan maar toen kreeg ik error 1604 dacht ik. moet ik het gewoon via dfu doen ? dan 2.2.1 en dan gewoon quickpwn runnen? moet ik dan nog de oude itunes hebben ? voor 8.2
  #5  
Oud 24 July 2009, 10:03
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 March 2009
Berichten: 34
Standaard

Bedankt ik heb nu met een oude versie van Itunes (8.0) heb ik 2.2.1 zonder error met DFU erop gekregen en ge-jbd en geunlocked met quickpwn thx voor de tip
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone logo gaat niet na wat ero pte hebben gezet via pc, kevinklyn iPhone algemeen 3 15 February 2011 23:53
legaal unlocken maar dan moet ik toch T-mobile sim hebben ? andre-nl T-Mobile 0 17 September 2010 13:12
Touch screen werkt niet meer na nieuwe erop te hebben gezet nielsbrooimans iPhone algemeen 1 21 June 2010 17:05
Ik wil upgraden en unlocken en restoren maar zit met enkele vragen. Falastine Archief 1 23 November 2009 15:32
Nieuw systeem[osx] erop gezet en nu? bartelicious iTunes 2 14 June 2009 12:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:00.