Gelockte Belgische iPhone 3g?

Gelockte Belgische iPhone 3g? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste, Ik heb nadat ik (domdom) mn iphone heb hersteld in itunes , het probleem dat hij gelocked is. Nu had ik vandaag met tmobile ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 May 2010, 14:11
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 March 2010
Berichten: 21
Standaard Gelockte Belgische iPhone 3g?

Beste,

Ik heb nadat ik (domdom) mn iphone heb hersteld in itunes, het probleem dat hij gelocked is.
Nu had ik vandaag met tmobile gebelt, en die gaven aan dat hij niet van hun kwam(ik heb hem zelf 2e hands gekocht)

Nu zat ik veder te kijken en kwam ik er achter dat ik modelnr MB496NF/A heb, wat betekend dat deze uit belgie komt.(en volgensmij klopt het dat alle iphones std. unlocked zijn die uit belgie komen toch?)

Echter geef hij in itunes wel aan dat het geen goede simkaart is.
Wat zou hier de reden van kunnen zijn? zou het zo zijn dat ik hem moet activeren met een belgische simkaart en zou dan mijn kpn kaartje weer werken?

Hoop dat iemand me kan helpen
Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 May 2010, 14:23
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Volgens mij moet hij gewoon met elke simkaart te activeren zijn. Simkaart moet natuurlijk niet kapot zijn.
  #3  
Oud 3 May 2010, 14:37
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 March 2010
Berichten: 21
Standaard

Ik ga het zo even nogmaals proberen, simkaart is niet kapot, deze werkt nu namelijk nog wel in mn n97.

iemand anders ide'n wat het zou kunnen zijn?

Edit:
even een screenshot toegevoegd van de melding die ik krijg, lijkt me toch gewoon een simlock? maar hoe kan dit op een belgische?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg iphone.jpg‎ (31,6 KB, 54x gelezen)

Laatst gewijzigd door Thomas789; 3 May 2010 om 14:54.
  #4  
Oud 9 May 2010, 19:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thomas789 Bekijk bericht
Ik ga het zo even nogmaals proberen, simkaart is niet kapot, deze werkt nu namelijk nog wel in mn n97.

iemand anders ide'n wat het zou kunnen zijn?

Edit:
even een screenshot toegevoegd van de melding die ik krijg, lijkt me toch gewoon een simlock? maar hoe kan dit op een belgische?

Dan is het toch geen Belgische, zoek aan de hand van je serienummer op de Apple site van welk land die komt.
  #5  
Oud 9 May 2010, 22:27
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 May 2010
Berichten: 16
Standaard

iPhone 3G/3Gs Model Numbers Country and Carrier

Ik denk wel dat het een Belgische is sinds hij onder de lijst staat.
  #6  
Oud 10 May 2010, 19:58
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 April 2010
Berichten: 66
Standaard

ik heb precies hetzelfde met mijn 3gs 32 gb
mijn modelnummer is mc133nf/a volgens bovenstaande ook een Belgisch model.

iemand enig idee?
  #7  
Oud 10 May 2010, 20:23
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 March 2010
Berichten: 21
Standaard

Jup ik heb hem gecontroleerd en hij staat op de lijst dat hij uit belgie komt, maar toch gelocked.

Dus zelfde vraag als Ricky vd. Hoe kan het dat ie gelocked is?
  #8  
Oud 10 May 2010, 20:45
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Ben je eerst en vooral al zeker dat hij uit Belgi komt? Of heb je hem via via tweedehands aangekocht?
  #9  
Oud 11 May 2010, 10:51
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 March 2010
Berichten: 21
Standaard

Wel viavia ja,
Maar model nummer staat bij info, en achter op de doos(en dat nummer komt dus uit belgie), en in de doos zit een nederlandse en een franse handleiding, dus lijkt me wel dat hij uit belgie komt.

Snap er alleen helemaal niks van hoe die gelocked is na een herstel.
  #10  
Oud 11 May 2010, 16:43
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

heb precies hetzelfde, volgens het modelnummer een mobistar, maar is nu 3.1.3 eropzit gelocked?????
  #11  
Oud 12 May 2010, 21:48
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 April 2010
Berichten: 16
Standaard

Hoi , ik heb ook zoiets dat ik niet kan activeren met mijn vodafone op 3.1.3 alleen dan met een Iphone 3gs uit luxemburg model MC132FB/A moet van tango of luxgsm zijn heb alle 2 gecontacteerd en zegge alle 2 dat er geen simlock op zit op een iphone van hun apple wilt mij hier niet mee helpen of enige info geven over het toestel.
  #12  
Oud 13 May 2010, 23:19
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 April 2010
Berichten: 66
Standaard

iemand al enig idee over dit gebeuren?

vind het zonde als ik voor niks op "limera1n" zit te wachten... zeker omdat dit nog wel een maand gaat duren en ik al 3 maanden wacht
  #13  
Oud 17 October 2011, 12:19
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2011
Locatie: belgie
Berichten: 11
Standaard

grrr ik heb gevonden dat me iphone 3g een van Ireland
O2 is hoe krijg ik die geactieveert kan of wil iemand helpen aub
  #14  
Oud 19 October 2011, 19:29
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Volgens mij kun je hem activeren met Redsn0w!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: Activeren AT&T gelockte iphone leslow Unlock 8 14 April 2011 12:07
Gelockte iphone indienen voor legale cupidoke Mobistar 3 21 March 2011 16:47
Ben Simkaart in T-Mobile gelockte iPhone 3G Tom! Overige providers Nederland 17 31 October 2010 11:14
Gelockte 2.1 Iphone unlocken jvandijk Archief 13 21 December 2008 23:00
2.0 naar 1.1.4 downgraden en nu een gelockte iphone :-S gio1984 Archief 2 10 August 2008 09:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:47.