//

Iphone Unlock zonder simkaart?

Iphone Unlock zonder simkaart? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, ik ben sinds kort eigenaar van een iphone, (eerste of tweede gen.) maar heb er geen simkaart bij. mobiel is niet simlock vrij, en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 17-11-10, 20:37
thomassi9 thomassi9 is offline
• iOS 4.2.1
• 4.2.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2010
Berichten: 30
Standaard Iphone Unlock zonder simkaart?

hallo,
ik ben sinds kort eigenaar van een iphone, (eerste of tweede gen.)
maar heb er geen simkaart bij.
mobiel is niet simlock vrij,
en als ik mijn vodafone kaartje erin stop,
word hij dus wel gelezen op itunes.
maar verder kom ik ook niet.
is er een manier om mijn Iphone de unlocken zonder kaartje simkaart?
ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen.
mvg.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22-11-10, 15:09
thomassi9 thomassi9 is offline
• iOS 4.2.1
• 4.2.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2010
Berichten: 30
Standaard

oke,
nu ben ik naar zo'n winkel gegaan.
die hebben hem voor mij simlock-vrij gemaakt.
maarr... mijn vriendin is zo slim geweest en dacht aardig te zijn door er de nieuwe software op te zetten xD:S
als ik hem nu op de computer aansluit, krijg ik:
de simkaart in deze iphone wordt niet ondersteund.
als ik de iphone aan zet krijg ik alleen maar ''slide voor emergency''.
boven in de hoek staat"
berijk, 5 streepjes, en dan Vodafone NL,
er staat, internetverbinding, slotje en wekker, en oplaadbatterijtje.
kan iemand mij helpen?
mvg,
  #3  
Oud 22-11-10, 18:12
Upodtouch Upodtouch is offline
• iOS 4.3.3
• 4.3.3
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 76
Standaard

Welke baseband heb je ?
  #4  
Oud 22-11-10, 18:20
WDS001's schermafbeelding
WDS001 WDS001 is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 9.0.2
• 9.0.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.493
Standaard

En welke iPhone heb je? De iPhone 2G of de iPhone 3G? Dit is een belangrijk verschil!
  #5  
Oud 22-11-10, 20:49
thomassi9 thomassi9 is offline
• iOS 4.2.1
• 4.2.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2010
Berichten: 30
Standaard

haha,
kijk dat is nou het stomme.
dat weet ik dus niet, omdat ik hem pas 1 dag had :$
maar heel erg bedankt voor de reactie ;-)
  #6  
Oud 22-11-10, 21:01
SG3i SG3i is offline
• iOS 6.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2010
Berichten: 309
Standaard

Heb je grijze achterkant? = 2G
Zwarte achterkant = 3G
Zwarte achterkant + glimmende letters = 3GS
  #7  
Oud 22-11-10, 21:02
thomassi9 thomassi9 is offline
• iOS 4.2.1
• 4.2.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2010
Berichten: 30
Standaard

haha,
nee ik heb wel grijze/zwarte achterkant.
is dat de 1G of de 2G ? xD
  #8  
Oud 22-11-10, 21:06
King1987's schermafbeelding
King1987 King1987 is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 6.0.1
• 6.0 beta
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomassi9 Bekijk bericht
haha,
nee ik heb wel grijze/zwarte achterkant.
is dat de 1G of de 2G ? xD
Dat is de 2G (= 1e generatie iPhone).
Daar kan je alle simkaarten inzetten die je wilt, daarna een custom FW downloaden van het forum, die erop zetten en gaan. Zit de unlock en activatie in. Meer dan genoeg info over te vinden.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #9  
Oud 22-11-10, 21:15
thomassi9 thomassi9 is offline
• iOS 4.2.1
• 4.2.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2010
Berichten: 30
Standaard

hoe moet ik die erop zetten? :$
sorry, ik ben heel slecht met dit soort dingen.
via de computer?
hoe dan?
want alleen itunes lees de Iphone.
kan iemand mij een link sturen.
allemaal, heel erg bedankt voor de hulp !
mvg,
  #10  
Oud 22-11-10, 21:19
King1987's schermafbeelding
King1987 King1987 is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 6.0.1
• 6.0 beta
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Gaat indd via iTunes
- iPhone in DFU zetten (even in de wiki kijken hoe, op het vraagtekentje drukken, dan kom je in de Wiki )
- Met shift+tegelijk Herstel in iTunes drukken als hij in DFU staat
- Dan de gedownloade custom FW aanvinken.
- je iPhone helemaal laten doen, je ziet vanzelf vanalles op je scherm verschijnen. Dat hoort
- Klaar. (als je het homescreen ziet).

Apple-tje Eitje

Succes
  #11  
Oud 22-11-10, 21:22
thomassi9 thomassi9 is offline
• iOS 4.2.1
• 4.2.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2010
Berichten: 30
Standaard

heel erg bedankt,
ik snap de uitleg helemaal.
maar ik kan in itunes dus niet op herstel drukken.
omdat er in het scherm van itunes komt te staan:
De sim-kaart in deze iphone word niet ondersteund.
  #12  
Oud 22-11-10, 21:24
SG3i SG3i is offline
• iOS 6.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2010
Berichten: 309
Standaard

Dan staat je iphone niet in DFU mode.
  #13  
Oud 22-11-10, 21:54
Mr. Dragon Mr. Dragon is offline
• iOS 4.3.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 12
Standaard zelfde probleem, geen DFU mogelijk.

Frappant, ik heb vandaag precies hetzelfde probleem, alleen was m'n hubby zo onnadenkend de firmware te updaten.
Het lukt me niet om de iPhone in DFU te krijgen. Kan ik de iPhone ook ergens heenbrengen om te kraken? Bij voorkeur in Nijmegen. Of is deze info niet toegestaan op het forum?
  #14  
Oud 22-11-10, 21:56
thomassi9 thomassi9 is offline
• iOS 4.2.1
• 4.2.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2010
Berichten: 30
Standaard

dat zou ik niet weten :$.
maar er is vast wel iemand op Marktplaats waar je hem naartoe kunt brengen.
kun je hem echt niet in DFU mode krijgen?
bij mij ging dat heel makkelijk.
hij doet het namelijk
iedereen heel erg bedankt !!!
  #15  
Oud 22-11-10, 22:00
thomassi9 thomassi9 is offline
• iOS 4.2.1
• 4.2.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2010
Berichten: 30
Standaard

ohnee.
wacht,
hij doet het toch niet :-(
nogsteeds hetzelfde probleem als op het begin.
alleen maar slide for emergency.
ik dacht dat het was opgelost omdat hij vanalles aan het herstellen was.
maar toen hij klaar was, weer precies hetzelfde beginscherm.
  #16  
Oud 22-11-10, 22:07
SG3i SG3i is offline
• iOS 6.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2010
Berichten: 309
Standaard

Wel de juiste firmware gebruikt?
  #17  
Oud 22-11-10, 22:09
thomassi9 thomassi9 is offline
• iOS 4.2.1
• 4.2.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2010
Berichten: 30
Standaard

ohh nee xD.
wat is de juiste firmware.
hoe kom ik daarachter :$
Iphone 2G.
waar kan ik die FW downloaden?
  #18  
Oud 22-11-10, 22:11
Mr. Dragon Mr. Dragon is offline
• iOS 4.3.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 12
Standaard

King 1987 had in zijn antwoord een link daarvoor gezet: Dan de gedownloade custom FW aanvinken.
Dit is het volledige adres: http://www.sendspace.com/file/eux0en
  #19  
Oud 22-11-10, 22:41
Mr. Dragon Mr. Dragon is offline
• iOS 4.3.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 12
Standaard

Het is gelukt de iPhone in DFU te zetten, maar nu kan ik de gedownloade custom FW niet aanvinken. iTunes gaat telkens de iPhone 3.1.3-software downloaden.

[Edit] Bij Mac OS X moet je blijkbaar <alt> ingedrukt houden ipv <shift>, dus intussen kan ik wel het gedownloade programma selecteren, maar krijg vervolgens foutmelding 1600.

Laatst gewijzigd door Mr. Dragon; 22-11-10 om 23:27.
  #20  
Oud 22-11-10, 23:44
SG3i SG3i is offline
• iOS 6.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2010
Berichten: 309
Standaard

Hmm, er is een bepaalde code die je in de hosts.txt moet plakken, of is dat alleeb met windows? Google de foutmelding anders. Verder dan dat kan ik je niet helpen.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone synchroniseren zonder simkaart Magalie iTunes 3 24-03-10 21:25
iPhone 3GS: Geen bereik met T-mobile simkaart zonder unlock yeyo1991 Unlock 0 04-02-10 22:44
Gebruik Iphone zonder simkaart rayman11 Odido (T-Mobile) 1 30-01-10 16:28
iPhone activeren zonder O2 simkaart duncanjb90 iPhone algemeen 1 26-10-09 08:57
iphone zonder simkaart? jensen iPhone algemeen 15 07-10-09 16:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:37.