Officiele Carrier Logos voor NL Carriers (iOS 5)

Officiele Carrier Logos voor NL Carriers (iOS 5) discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) De uitleg bleek toch te ingewikkeld.. Dus nu een simpele versie.. Open cydia Zoek "Zeppelin" Installeer Zeppelin Zoek "dutch carrier logos for zeppelin" Installeer dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 19-10-11, 17:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2011
Berichten: 26
Standaard Officiele Carrier Logos voor NL Carriers (iOS 5)

De uitleg bleek toch te ingewikkeld..

Dus nu een simpele versie..

Open cydia

Zoek "Zeppelin"

Installeer Zeppelin

Zoek "dutch carrier logos for zeppelin"

Installeer dat en in instellingen kan je je logo uitkiezen



Noot.

Hulde aan de persoon die mijn logos gestolen heeft

Laatst gewijzigd door gerarddvb; 13-02-12 om 12:08.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19-10-11, 20:54
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2010
Berichten: 255
Standaard

Hardstikke mooi!

Werkt dit ook in het buitenland? Dus bv. met Vodafone DE? Of komt er dan gewoon tekst te staan?
  #3  
Oud 19-10-11, 23:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2009
Berichten: 11
Standaard

T-mobile doet het ook! Thx
  #4  
Oud 22-10-11, 16:07
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Reet (Belgi)
Berichten: 82
Standaard

Enige kans dat je die van de Belgische er ook kan in steken? Vooral Proximus would be fine ;-)
  #5  
Oud 22-10-11, 17:08
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 110
Standaard

He bedankt!! werkt perfect op mijn Iphone 4.
__________________
Iphone de enige echte. hebbe hebbe hebbe.
  #6  
Oud 24-10-11, 17:18
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 7
Standaard

Hey!

ik heb ook zeer veel interesse in Proximus voor Belgi
Moest je kunnen helpen, of uitleggen hoe het moet zou ik zeer dankbaar zijn!
  #7  
Oud 30-10-11, 15:05
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2011
Locatie: sint-oedenrode
Berichten: 17
Stuur een bericht via MSN naar RadioXD Stuur een bericht via Skype™ naar RadioXD Send a message via twitter to RadioXD
Standaard

hou het wel bij mijn custom text via sbsettings. vind het mooier om mijn eigen tekst te hebben dan die stomme slechte bereik hebbende BEN...

binnenkort maar is de iphone 4s bestellen bij kpn.
  #8  
Oud 01-11-11, 15:48
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Reet (Belgi)
Berichten: 82
Standaard

Is er al meer nieuws of het mogelijk is om het Proximus logo bovenaan te zetten?

THX
  #9  
Oud 10-11-11, 21:53
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Reet (Belgi)
Berichten: 82
Standaard

Niemand die nieuws heeft?
  #10  
Oud 15-11-11, 16:45
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Barendrecht
Berichten: 20
Stuur een bericht via MSN naar mrgabi
Standaard

Top! Werken perfect hier. Thanks
  #11  
Oud 29-12-11, 14:25
Stijntje's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: Oss
Berichten: 230
Stuur een bericht via MSN naar Stijntje Send a message via twitter to Stijntje
Standaard

Is deze nog werkend te krijgen.. ? op mijn tethered werkt het prima nu krijg ik de source niet meer toe gevoegd untethered!?
  #12  
Oud 29-12-11, 19:47
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2010
Berichten: 55
Standaard

Ik heb de KPN geprobeerd te installeren, helaas raakten vervolgens enkele van de geinstalleerde apps coorupt.
Cydia werd ineens heel klein in beeld weergegeven als ik deze opstarte. Niet alles was in cydia (middels een bril kan je e.e.a nog net zien), meer werkende.
Ook de winterboard applet die bij de KPN install mee werd geinstalleerd ondervond hetzelfde fenomeen.
Het opnieuw jailbreaken hielp helaas niet. dus ben overgegaan tot de opnieuw installatie, vanaf scratch methodiek.
1. Iphone herstellen via itunes, daarna geen reservekopie terugzetten, maar itunes afsluiten en direct de jailbreak uitgevoerd.
2. Daarna wat jailbreak items geinstalleerd en vervolgens de laatste goede reservekopie er op gezet.
  #13  
Oud 30-12-11, 12:26
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2010
Berichten: 55
Standaard

hmm
Misschien had ik dit moeten uitvoeren ipv een complete herinstallatie -)

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door koekjedebij
Sinds de upgrade heb ik dat alles in het klein (25% van het oppervlak) in de linker bovenhoek op start.
Weet iemand daar een oplossing voor?


Citaat:
De app openen, dan weer sluiten. Dan met SBSettings "Safe Mode" kiezen en dan "Safe Mode" weer verlaten door een respring.
  #14  
Oud 02-01-12, 16:27
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2010
Berichten: 1
Standaard

Hi logo werkt! Super bedankt!
  #15  
Oud 04-01-12, 14:40
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Reet (Belgi)
Berichten: 82
Standaard

Iemand al het Belgische Proximus logo in orde gekregen?
  #16  
Oud 04-01-12, 14:56
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2010
Berichten: 309
Standaard

Werkt perfect, maar zou je de T-Mobile logo niet kunnen verkorten naar alleen de 'T' met een blokje aan beide kanten, en misschien een wat fellere roze? :3

Geweldig werk, dat wel!
  #17  
Oud 13-01-12, 15:35
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2011
Locatie: In een hutje op de hei
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SG3i Bekijk bericht
Werkt perfect, maar zou je de T-Mobile logo niet kunnen verkorten naar alleen de 'T' met een blokje aan beide kanten, en misschien een wat fellere roze? :3

Geweldig werk, dat wel!
Same here

Al met al goed werk!
  #18  
Oud 13-01-12, 19:04
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

toppertje! zocht zoiets al!

zou inderdaad wat meer versies willen requesten van T-Mobile haha !!
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #19  
Oud 13-01-12, 20:16
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

er zit nog een andere t-mobile carrier in zijn t-mobile bestand

zie hieronder ( miniversie haha )

Edit: je ziet hem niet heel goed haha
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg foto.jpg‎ (50,9 KB, 184x gelezen)
  #20  
Oud 19-01-12, 10:53
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2009
Locatie: Grijswijk ZH
Berichten: 26
Standaard

Zijn deze logo's gemaakt voor Retina display ?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Retina Retro Mobistar Carrier Logo for iOS 4 how-to Astro Mobistar 49 23-01-12 12:37
Officiele Carrier Logos KPN, Vodafone, T-Mobile NL gerarddvb Jailbreak apps en thema's 80 22-01-12 14:57
iPhone: Retina Carrier Logo's voor 4.3.3 (4.2.1+) [Updated] bn326160 Jailbreak 4 12-11-11 00:08
Na Officile unlock alleen T-mobile carrier Dyna20 T-Mobile 6 10-09-10 20:09
Het officile on-officile YouTube video's topic! Gilliam Chat en geruchten 7 25-02-09 15:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:23.