Alleen maar vraagtekens op iPod/iPhone toetsenbord? (jailbreak)

Alleen maar vraagtekens op iPod/iPhone toetsenbord? (jailbreak) discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik heb een probleempje, mijn toetsenbord is verkracht Geen idee hoe het gekomen is, niks raar geïnstalleerd met cydia (volgens mij) plaatje: Als ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 January 2012, 09:52
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2012
Berichten: 19
Thumbs down Alleen maar vraagtekens op iPod/iPhone toetsenbord? (jailbreak)

Hoi,

Ik heb een probleempje, mijn toetsenbord is verkracht
Geen idee hoe het gekomen is, niks raar geïnstalleerd met cydia (volgens mij)

plaatje:



Als ik Color keyboard verwijder geeft hij de vraagtekens ook nog..

Wie weet hoe dit te fixen is, het is erg irritant, typen lukt wel, maar niet goed natuurlijk
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 January 2012, 16:49
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Ga naar:
Instellingen > Algemeen > Toetsenbord > Internationale versies > Nederlands

Kies daar Indeling softwaretoetsenbord QWERTY en hardwaretoetsenbord Nederlands.
  #3  
Oud 27 January 2012, 19:30
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2012
Berichten: 19
Standaard

Allebei gedaan, maar helaas nog steeds de vraagtekens.


Dat logo boven de zoek knop, waarvan is dat?
Als ik dat nou eens wist dan verwijder ik gewoon alle pakketten van die uitgever?
  #4  
Oud 27 January 2012, 19:54
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Heb je al in Winterboard gekeken trouwens? Of is er een thema dat je onlangs hebt geïnstalleerd?

Als je weet wát het is kun je dat inderdaad verwijderen, maar ik heb een google image search gedaan en dat leverde niks op..

Je kan kijken in /var/mobile/Library/Preferences en daar de .plist voor Color Keyboard verwijderen als dat er nog is (makkelijker via Springtomize, heb je dat?).
  #5  
Oud 28 January 2012, 13:50
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2012
Berichten: 19
Standaard

Ja, winterboard staat alles uit.

Ik had het thema 'keyboard nog wattes'' geïnstalleerd, ben bang dat dat het probleem was.

Maar die heb ik verwijderd, samen met het pakket color keyboard maar nog zijn de vraag tekens er.

Ook in de safe mode is het toetsenbord niet normaal.

Oja, in Cydia is het toetsenbord wel gewoon goed.
  #6  
Oud 28 January 2012, 17:27
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 November 2010
Berichten: 309
Standaard

Dat wordt herstellen.
  #7  
Oud 29 January 2012, 10:27
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Herinstalleer die tweaks, kies dan de standaard keyboard, verwijder dan die tweaks weer. Als je niet weet welke tweak / lukt niet: inderdaad herstellen..
  #8  
Oud 29 January 2012, 18:18
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2012
Berichten: 19
Standaard

Oke,

Maar hoe kan ik de boel herstellen dat de app's en wel blijven?

Of moet ik weer de standaard apple ios installeren, en dan opnieuw jailbreaken???
  #9  
Oud 29 January 2012, 18:20
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Reservekopie. En je zult inderdaad opnieuw moeten jailbreaken. Je cydia Apps kan je backuppen met xbackup pkgbackup aptbackup. Succes.
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #10  
Oud 29 January 2012, 19:58
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2012
Berichten: 19
Standaard

Oke, de standaard ios staat er op

Welke jailbreak is het beste van redsn0w is op dit moment het beste

0.9.9????

Iemand een linkje, dan jailbreak ihem vanavond nog.

groetjes!
  #11  
Oud 29 January 2012, 20:05
iphone1997's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2011
Berichten: 325
Standaard

Door wie is je toetsenbord verkracht ?? XD
__________________
///////////////////////////
  #12  
Oud 29 January 2012, 20:28
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: België
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Newo Bekijk bericht
Oke, de standaard ios staat er op

Welke jailbreak is het beste van redsn0w is op dit moment het beste

0.9.9????

Iemand een linkje, dan jailbreak ihem vanavond nog.

groetjes!
Gewoon de laatste versie downloaden.

Dev-Team Blog
  #13  
Oud 31 January 2012, 16:50
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2011
Berichten: 44
Standaard

hoe heb je de temperatuur in je statusbalk gekregen?
  #14  
Oud 1 February 2012, 14:00
iredydo's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2011
Berichten: 101
Standaard

dat is Katra-based weather icon
  #15  
Oud 2 February 2012, 08:17
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Katra-based?
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tom031 Bekijk bericht
hoe heb je de temperatuur in je statusbalk gekregen?
WeatherIcon van David Ashman
  #16  
Oud 2 February 2012, 10:02
iredydo's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2011
Berichten: 101
Standaard

Katra-based?


yep zo staat het in de store
  #17  
Oud 2 February 2012, 14:46
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Waarom heb je die? Je woont niet in Katra toch..
  #18  
Oud 2 February 2012, 14:50
iredydo's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2011
Berichten: 101
Standaard

ik ben ook maar een leek en deze kwam ik tegen
  #19  
Oud 2 February 2012, 14:57
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Oké

Als WeatherIcon niet is mee-geïnstalleerd, kan je het evt. daarmee vervangen. Maar ja als het werkt dan werkt het
  #20  
Oud 2 February 2012, 16:07
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2011
Berichten: 44
Standaard

Bedankt........
Reageren

Labels
keyboard, toetsenbord, vraagteken, vraagtekens


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPod touch: bij shsh is opgeslagen dat ik ipod 2g 8gb heb, maar het is een 3g (jailbreak) kijkje Jailbreak 2 2 May 2011 23:12
iPhone: Na jailbreak 2g iphone via Redsn0w alleen nog maar Cydia op mijn springboard!! dankersruud Jailbreak 0 6 July 2009 23:11
toetsenbord doet raar, alleen bij safari! libia iPhone algemeen 0 3 December 2008 18:07
iPhone kan alleen nog maar noodoproepen doen Joycejew iPhone algemeen 0 18 January 2008 21:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:38.