Installer probleem

Installer probleem discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey leden van het goede leven! Tja nu heb ik een probleem en vind het zwaar balen. Via iMario heb ik deze source geinstalleerd --> ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 May 2008, 00:44
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard Installer probleem

Hey leden van het goede leven!

Tja nu heb ik een probleem en vind het zwaar balen. Via iMario heb ik deze source geinstalleerd --> http://ride4.org/shai.xml Het toevoegen ging makkelijk en het refreshen ook. Nu ging ik in de installer weer terug naar al de install mappen. Hier koos ik de map "sources" en zag daar een 130+ source pakket staan! Dus ik downloaden om eens te kijken wat het is. Dit duurt op zichzelf al een kwartier om allemaal te refreshen etc. Heel fijn, na al de sources toegevoegd te hebben wil ik eens eentje bekijken, en hop, loopt mijn installer vast!!?? Dus ik terug naar het springboard en iphone rebooten. Na eenmaal de iphone gereboot, kan ik installer niet meer gebruiken!! Als ik installer aanklik dan laad de iPhone wel installer en daarna stuurt hij me weer terug naar het springboard. En dit toch zeker 12-20 keer achterelkaar door, en ik kom er gewoon niet meer in verdorie!

Iemand die mij aub kan helpen? Asjebliefd!

Ik hoop dat iemand met oplossingen wilt komen en ervaringen. Er zijn hier genoeg pro's onder ons dus hoop dat jullie mij willen helpen.

Alvast erg bedankt!

Gr,
Paul
__________________
Iphone 3GS 16GB White - New Bootrom - 4.0 Jailbreaked and Unlocked
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 May 2008, 00:47
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Je hebt teveel sources erin staan. Even je geschiedenis wissen.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #3  
Oud 21 May 2008, 00:48
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Hoe doene ik dat? Noob ik weet het

ps: bedankt voor je snelle reactie!
  #4  
Oud 21 May 2008, 00:52
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

En dan geen zoekfunctie gebruiken ? noob

https://forum.iculture.nl/f14/i...tml#post106693
  #5  
Oud 21 May 2008, 00:54
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Ja hallo dat is installer helemaal weghalen ..... Ik wil alleen die package er van af keilen zodat ik de rest van mijn sources nog kan gebruiken... Is dara een mogelijkheid voor of iets anders?
  #6  
Oud 21 May 2008, 00:57
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Nou de bestanden zijn gecodeerd inmiddels (vanaf versie 3.1) en je hebt letterlijk je aantal sources te groot gemaakt. Dus je cache is juist je probleem. Got it ?

Het is volgens mij alleen maar te herstellen door de installer te resetten.
Maar wellicht kun jij de bestanden met een Mac ook editen ?
  #7  
Oud 21 May 2008, 00:59
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

DUs ik moet alles in de map installer weggooien? En daarna werkt de installer weer of moet ik echt alles wat installer heet, weg keilen, en dan met lliberty+ opnieuw installer installeren?

Tja sorry hoor, het is al laat en ik wil dit voor morgen nog opgelost krijgen met mijn NIET heldere hoofd
  #8  
Oud 21 May 2008, 01:12
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

ik heb je idd aangeraden het es te proberen, ik heb 'all sources' al 3x geinstalleerd en uninstalled zonder problemen maar het effect was natuurlijk wel een HEEL ERG slome Installer.
ik weet niet waarom je nu niet meer in Installer kunt komen omdat ik zelf ook al heel erg vaak op de home button heb gedrukt omdat het me gewoon te lang duurde, maar ik had er geen problemen mee
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #9  
Oud 21 May 2008, 01:14
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Ik heb installer weer wat aan de praat gelukkig,

ik heb RemotePackages.plist verwijderd en de installer is nu aan het refreshen, even afwachten...
  #10  
Oud 21 May 2008, 01:16
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Dat klinkt al beter

Off-topic
nog belang bij de 1.1.4 Aqwoah keyboard? ik kan hem misschien wel posten als ik hem ff uit me iPhone haal

  #11  
Oud 21 May 2008, 01:19
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
Dat klinkt al beter

Off-topic
nog belang bij de 1.1.4 Aqwoah keyboard? ik kan hem misschien wel posten als ik hem ff uit me iPhone haal

Nou ik wil eerst installer weer werkende, het apparte is, dat ik nu die plist heb verwijderd maar de installer weer lekker al die sources refreshed Ik ben nu bij uninstall al die 130+ weer aan het deinstalleren (het hele pakket). <Maar installer doet het gelukkig weer zonder mijn ouwe sources weg te rammen

En ik heb wel belang bij die aqwoah keyboard. Kun je ook ff screen posten?

Probleem is nog niet opgelost hoor moderator, nog even wachten met slotje aub
  #12  
Oud 21 May 2008, 01:34
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PauluS87 Bekijk bericht
En ik heb wel belang bij die aqwoah keyboard. Kun je ook ff screen posten?
hier de screens ;
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg photo-1.jpg‎ (60,6 KB, 12x gelezen)
Bestandstype: jpg photo.jpg‎ (32,1 KB, 14x gelezen)
  #13  
Oud 21 May 2008, 01:39
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Oke probleem opgelost!! Op de volgende manier,

Ik heb in /var/mobile/Library/ de InstallerRemotePackages.plist verwijderd! Nu kun je installer weer opstarten en zal de installer meteen weer beginnen met refreshen van de sources. Al je oude resources blijven erin plus het 130+ pakket wat ik geinstalleerd had. Ik heb nu dus als een donder dat pakket geuninstalled en nu werkt alles weer

Oplossing zelf gevonden maar toch bedankt jongens! Ik hoop dat een Zoek functie gebruiker dit terug gaat vinden waaronder ikzelf...
  #14  
Oud 21 May 2008, 14:37
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Locatie: Brunssum
Berichten: 30
Standaard

ik heb hetZelfde probleem met. Installer..
hoop dat dit het eindelijk oplost.ben al 6dagen aant zoeken naar een oplossing.
thnx voor de informatieve post
  #15  
Oud 21 May 2008, 14:53
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Locatie: Brunssum
Berichten: 30
Standaard

nog ff een vraagje...ik ben een totale noob op dit gebied...

Hoe kom ik in /var/mobile/Library/
  #16  
Oud 21 May 2008, 18:21
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door berry-the-sound Bekijk bericht
nog ff een vraagje...ik ben een totale noob op dit gebied...

Hoe kom ik in /var/mobile/Library/
winscp raad ik je aan
  #17  
Oud 21 May 2008, 19:39
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Locatie: Brunssum
Berichten: 30
Standaard

oh, die had ik al op de pc staan...maar heb m toen links laten liggen, omdat ik niet in mn iPhone kwam...(kreeg geen verbinding)
Heb me dr weer ff voor gezet en na een paar min. zat ik dan toch in de iPhone!!

Thnx voor de tips!!!

Ik heb de InstallerRemotePackages.plist gewist.... en hij is op t moment bezig met Refreshing sources!

Super

thnx
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
installer probleem. Anoukzand Archief 5 14 March 2010 12:50
Installer probleem! Raunie Jailbreak apps en thema's 4 14 March 2009 16:51
installer probleem ati_make_it Jailbreak apps en thema's 1 30 April 2008 06:53
Installer probleem! soprano Jailbreak apps en thema's 12 29 March 2008 17:43
Installer probleem tbeumer@ Jailbreak apps en thema's 11 10 February 2008 23:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:06.