iPhone vast na installeren vanuit Cydia of Installer

iPhone vast na installeren vanuit Cydia of Installer discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door atQuest 2.0.1. heeft problemen met het communiceren met de zendmasten van t-mobile. 2.0.2. heeft dat niet, en zorgt ervoor dat de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 2 September 2008, 11:53
elvisP's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Zuid-Scharwoude
Berichten: 36
Stuur een bericht via MSN naar elvisP
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door atQuest Bekijk bericht
2.0.1. heeft problemen met het communiceren met de zendmasten van t-mobile. 2.0.2. heeft dat niet, en zorgt ervoor dat de masten niet overbelast raken. Als er veel mensen met 2.0.1 op een toren zitten, kunnen 2.0.2. iphones daar ook problemen van ondervinden....
Ik heb Vodafone...
__________________
Bezig met synchroniseren...
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 2 September 2008, 12:17
atQuest's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2007
Berichten: 206
Standaard

Dan is het te hopen dat vodafone er geen last van heeft.. probleem zit in de iphone, niet in de toren..
  #23  
Oud 2 September 2008, 15:08
elvisP's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Zuid-Scharwoude
Berichten: 36
Stuur een bericht via MSN naar elvisP
Standaard

Nou...weer vastgelopen hoor, word er een een beetje weemoedig van.
Ik heb geen idee wat er aan de hand is maar de tijd tussen de vastlopers wordt steeds korter.
Wat ook opvalt is dat de iphone traag wordt voordat ie vastloopt en hij wordt best wel warm...
Ik heb iets gelezen over virginizen maar dat is allen van toepassing op firmware 1.0 dus dat schiet ook niet op.
Ik heb zelf het idee dat er iets erg niet goed zit met mijn iphoontje.
Maar goed, daar gaat ie voor de 13e keer: Restore!!
  #24  
Oud 2 September 2008, 15:12
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door elvisP Bekijk bericht
Nou...weer vastgelopen hoor, word er een een beetje weemoedig van.
Ik heb geen idee wat er aan de hand is maar de tijd tussen de vastlopers wordt steeds korter.
Wat ook opvalt is dat de iphone traag wordt voordat ie vastloopt en hij wordt best wel warm...
Ik heb iets gelezen over virginizen maar dat is allen van toepassing op firmware 1.0 dus dat schiet ook niet op.
Ik heb zelf het idee dat er iets erg niet goed zit met mijn iphoontje.
Maar goed, daar gaat ie voor de 13e keer: Restore!!
restore hem eerst naar de orginele firmware, dan is ie als het ware gevirginized! daarna moet je guickpwn of winpwn draaien om em te jailbreaken en je baseband te unlocken!
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #25  
Oud 2 September 2008, 15:18
elvisP's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Zuid-Scharwoude
Berichten: 36
Stuur een bericht via MSN naar elvisP
Standaard

Wat is dan de originele firmware?
Het is een 1.0 iphone (1st gen) met een vodafone simkaart.
Waar het door gekomen is weet ik niet maar het gaat niet zoals het moet gaan.
Ik werk trouwens met OSX.
  #26  
Oud 2 September 2008, 15:24
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door elvisP Bekijk bericht
Wat is dan de originele firmware?
Het is een 1.0 iphone (1st gen) met een vodafone simkaart.
Waar het door gekomen is weet ik niet maar het gaat niet zoals het moet gaan.
Ik werk trouwens met OSX.
zoek in de wiki op firmware en daar staan ze allemaal!

of hier:
https://forum.iculture.nl/f59/i...-firmware.html

sorry had over het hoofd gezien dat je op mac draait, je moet dan pwnage of quickpwn hebben die zijn te downloaden op het blog van het dev-team.
iphone-dev.org
  #27  
Oud 2 September 2008, 16:18
elvisP's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Zuid-Scharwoude
Berichten: 36
Stuur een bericht via MSN naar elvisP
Standaard

ok, maar dat doe ik dus iedere keer al zo.
  #28  
Oud 2 September 2008, 16:27
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door elvisP Bekijk bericht
ok, maar dat doe ik dus iedere keer al zo.
je gaat eerst helemaal terug naar de orginele firmware van apple zodat ie weer gelocked is?
en daarna jailbreak je em weer?

dan zit er niks anders op om em nog een keer te jailbreaken!

en in installer heb je geen verkeerde sources?
  #29  
Oud 2 September 2008, 16:46
elvisP's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Zuid-Scharwoude
Berichten: 36
Stuur een bericht via MSN naar elvisP
Standaard

Installer is helemaal kaal, nog geen source geinstalled.
En ja zoals jij beschrijft, doe ik het ook.
Heb nu weer 2.0.1 erop staan en ik heb de programma's nog niet gesynched, hij loopt nu een stuk sneller en ik kan zelfs winterboard installeren.

Laatst gewijzigd door elvisP; 8 September 2008 om 17:36.
  #30  
Oud 2 September 2008, 16:49
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door elvisP Bekijk bericht
Installer is helemaal kaal, nog geen source geinstalled.
En ja zoals jij beschrijft, doe ik het ook.
Heb nu weer 2.0.1 erop staan en ik heb de programma's nog gesynched, hij loopt nu een stuk sneller en ik kan zelfs winterboard installeren.
hopen dat je nu iets minder snel hoeft te restoren, zou wel lekker zijn om is een dag niet te restoren!
  #31  
Oud 2 September 2008, 19:52
elvisP's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Zuid-Scharwoude
Berichten: 36
Stuur een bericht via MSN naar elvisP
Standaard

inmiddels naar 2.02 gegaan zonder de gedownloade apps te installeren.
alles lijkt goed te lopen, allerlei apps geinstalleerd via cydia, nix aan de washand.
nu bezig om de muziek terug te zetten.
straks ga ik kijken welke apps uit de app store ik ga terugzetten, daar zit denk ik het probleem ergens.
  #32  
Oud 2 September 2008, 22:56
atQuest's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2007
Berichten: 206
Standaard Waarschijnlijk gevonden...

Op Workaround for 2.0.x stuck at apple logo after installing apps - Hackint0sh het volgende gevonden:

"what Cydia does is tells Springboard to regenerate the application map, and it is that application map regeneration that triggers the problem - Springboard becomes unresponsive for extended periods of time, the watchdog process starts trying to kill Springboard, and all hell breaks loose...this procedure will also recover from that situation."

De procedure (FIX) (werkte bij mij):

1. Make sure iTunes is open and your phone is connected to your Mac
2. Upload however many apps you want (als je het met ssh doet, overslaan anders)
3. Off and on your phone
4. Your phone will hang at the boot logo for a long time and will vibrate twice 2-3 times, with quite a long break in between (at this time, your iTunes will be frozen with the colorful spinning wheel cursor) (Bij mij vibreerde 'ie niet)
5. WAIT... (maybe 6-10 min). After some time your iTunes will detect and display the iPhone page
6. Once iTunes shows the iPhone page, just reset your phone using the Home+Power button combination.

punt 6: Bij mij ontdekte iTunes de iPhone en bleef de iPhone op het apple logo hangen. syncen ia iTunes gestopt, en een reset (home&power) gedaan met de iphone nog steeds aangesloten op de mac.
  #33  
Oud 6 September 2008, 05:12
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Bovenstaande allemaal geprobeerd nadat ie weer eens spontaan opnieuw op ging starten en bleef hangen in het Bootlogo, ben nu bezig de Custom 2.0.2 er weer op te zetten en dan kijken we wel waar het schip weer strand
  #34  
Oud 6 September 2008, 09:08
elvisP's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Zuid-Scharwoude
Berichten: 36
Stuur een bericht via MSN naar elvisP
Standaard

Gisteren is de iPhone 2x blijven hangen, dus 2 x retoren op 1 dag, dat is wel wat overdreven...
Ben nu weer terug gegaan naar 2.01, heb de firmware aangepast, dwz bootloader 3.9 ipv 4.6 en geen cydia en installer en een partitie van 1500 mb.
Eens kijken wat er nu gaat gebeuren.
  #35  
Oud 6 September 2008, 11:32
atQuest's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2007
Berichten: 206
Standaard

Heb je bovenstaande niet gelezen? het komt ook gewoon voor op 2.0.1.. Ik bergrijp trouwens niet dat bovenstaande niet helpt :S
  #36  
Oud 6 September 2008, 15:02
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Als ik alleen Five Icon Dock installeer en OpenSSH en Automatic SSH en SSHToggle gaat het goed, vanochtend probeerde ik Cycorder te installeren en daarna wilde hij niet meer opstarten
  #37  
Oud 6 September 2008, 18:06
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

En jawel hoor, ik probeer Bossprefs te installeren en hij hangt weer hoor
  #38  
Oud 6 September 2008, 20:16
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Locatie: Purmerend
Berichten: 54
Standaard

Welke restore gebruik je? De custom made van michael of je eigen? Ik had hetzelfde probleem n.l. Bij mij begon het pas toen ik cycorder en toneFX erop gezet had. Ik had toen een 2.0.2 versie met quickpwn erop staan. Nu heb ik iTunes opnieuw ge pwned met de een na laatste versie van winpwn en daarna een restore met de custom made van Michael, voorals nog gaat het prima. Deze software staat er momenteel op.

Cydia + Installer + Appstore

bossprefs
flashlight
winterboard
iBlacklist
Teletekst
Buienradar
IMPlus
Brain Tuner
Earth 3D
aSleep
Labyrinth
Shazam
DActyl
HoldEm poker
Aurora Feint

Het blijft toch wel erg vaag bij jou phone dat ie zo vaak crashed. Suc6 ermee.
  #39  
Oud 6 September 2008, 21:08
» iPhone US 16GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 August 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 20
Standaard

Ik heb dit ook gehad met de nieuwste firmware en toen goed gezocht op Google en het is daarna niet meer voorgekomen.

Je moet restoren als de iPhone hangt op het bootscherm en niet meer aangaat. In DFU mode zetten - zie de wiki.
Installeer na de freshe restore met je custom firmware eerst alles uit Cydia wat je nodig hebt, vooral grotere packages.
Dan pas je muziek en Apps uit de Appstore terug op je iPhone zetten.

Het komt vooral voor als je vrij veel Apps hebt. Het heeft ermee te maken dat de apps plist file dan vastslaat als je achteraf iets uit Cydia installeert.

Het is bij mij na bovenstaande oplossing niet meer voorgekomen, maar ik moet nu wel even afkloppen!
  #40  
Oud 7 September 2008, 01:04
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

ja zo had ik het vanmiddag ook geprobeerd en vooralsnog gaat alles goed
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: kan je vanuit icy, cydia installeren? plecto Jailbreak 5 3 July 2009 12:31
Cydia/installer installeren Visions Archief 2 27 November 2008 20:47
cydia en installer installeren? kenay86 Archief 3 29 October 2008 08:24
Installer 4.0 installeren via Cydia Ragdolled Jailbreak apps en thema's 10 10 August 2008 23:57
iPhone vast na installeren via installer Alataby Jailbreak apps en thema's 4 15 February 2008 21:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:06.