iPhone vast na installeren vanuit Cydia of Installer

iPhone vast na installeren vanuit Cydia of Installer discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Het is me ondertussen al een keer of 6 gebeurd. Na het installeren van bv Winterboard van uit Cydia of een andere app vanuit Installer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 27 August 2008, 17:01
elvisP's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Zuid-Scharwoude
Berichten: 36
Stuur een bericht via MSN naar elvisP
Standaard iPhone vast na installeren vanuit Cydia of Installer

Het is me ondertussen al een keer of 6 gebeurd.
Na het installeren van bv Winterboard van uit Cydia of een andere app vanuit Installer, dan staat de iPhone na verloop van tijd vast.
Opnieuw starten helpt niet want dat blijft ie hangen op het Apple logo.
Restoren is de enige manier.
Ik kan dus niets met Cydia of Installer installeren zonder dat de iPhone vast staat. Via de App-store geeft geen problemen.
Ik draai op FW 2.02, misschien weet iemand wat het probleem is?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 August 2008, 21:44
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Locatie: Appingedam
Berichten: 36
Standaard

Ik heb precies hetzelfde! Valt me wel op dat het alleen gebeurt bij het progje Powertools.
  #3  
Oud 29 August 2008, 09:33
jeffreyk's schermafbeelding
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2008
Berichten: 179
Standaard

mischien ligt het aan de firmware (kijk even bij google of hier bij de zoekmachine
__________________
iPhone 8GB UK 2G(2.0.1) Jailbraked en Unlocked
  #4  
Oud 29 August 2008, 10:37
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Locatie: Appingedam
Berichten: 36
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeffreyk Bekijk bericht
mischien ligt het aan de firmware (kijk even bij google of hier bij de zoekmachine
Ik heb vanaf 1.1.4 alle firmware's al geprobeerd. Ik moet wel zeggen dat sinds 2.x het gezeur begonnen is. Had met 1.1.4 nooit enig problemen.

Ik heb recentelijk wel mijn Bootloader geupgrade naar 4.6, maar lijkt me stug dat dat er iets mee te maken heeft. Of kan dit toch wel?

Ik zou het echt niet meer weten. Draai momenteel gewoon weer 2.0.2 met Jailbreak/Unlock van QuickWpn. Alles van AppStore werkt prima, maar zodra ik 1 of 2 dingen via Cydia of Installer (maakt niet uit) installeer dan loopt mijn apparaat vast en is reboot de enige optie. Alleen vervolgens blijft hij dan hangen op het bootlogo.
  #5  
Oud 29 August 2008, 11:55
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door markiedam Bekijk bericht
Ik heb vanaf 1.1.4 alle firmware's al geprobeerd. Ik moet wel zeggen dat sinds 2.x het gezeur begonnen is. Had met 1.1.4 nooit enig problemen.

Ik heb recentelijk wel mijn Bootloader geupgrade naar 4.6, maar lijkt me stug dat dat er iets mee te maken heeft. Of kan dit toch wel?

Ik zou het echt niet meer weten. Draai momenteel gewoon weer 2.0.2 met Jailbreak/Unlock van QuickWpn. Alles van AppStore werkt prima, maar zodra ik 1 of 2 dingen via Cydia of Installer (maakt niet uit) installeer dan loopt mijn apparaat vast en is reboot de enige optie. Alleen vervolgens blijft hij dan hangen op het bootlogo.
hmmm, aan je bootloader kan het niet liggen, want ik zit ook op 4.6 en kan ook installeren wat ik maar wil, dus dat moet het probleem niet zijn..en ik zit ook op 2.0.2 en kan installeren wat ik maar wil. (van cydia en installer)...
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #6  
Oud 29 August 2008, 13:03
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Locatie: Appingedam
Berichten: 36
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
hmmm, aan je bootloader kan het niet liggen, want ik zit ook op 4.6 en kan ook installeren wat ik maar wil, dus dat moet het probleem niet zijn..en ik zit ook op 2.0.2 en kan installeren wat ik maar wil. (van cydia en installer)...
Ik weet dat er voor MacOS wat problemen zijn geweest met de rechten van Cydia, maar aangezien ik Vista32Ultimate SP1 gebruik lijkt me dat ook uitgeloten.

Ik ga vanavond nog proberen om met een WinXP machine te flashen. Maar heb weinig hoop.
  #7  
Oud 30 August 2008, 08:23
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Locatie: Purmerend
Berichten: 54
Standaard

Hier sinds net precies hetzelfde! Nooit last gehad met installeren (ook met 2.0.2 niet) maar vanmorgen installeerde ik toneFX vanuit cydia en toen liep ie kompleet vast.
iPhone doet niks meer, blijft hangen op het boot logo. In de herstel modus (home button indrukken en dan aansluiten op pc) kan ik niet eens restoren. Kan geen verbinding maken zegt iTunes.


EDIT: krijg nou wat!!!! Wil ik hem net nogmaals met home butten indrukken en aansluiten gaat ie opeens aan. Hier snap ik niks van, maar scheelt weer een hoop werk.
  #8  
Oud 30 August 2008, 08:45
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

@ Neosto,

verwijder miss voor de zekerheid tonefx, miss is dat wel de boosdoender....of je moet egt totaal geen last meer hebben van vasthangende iphone, dan is het probleem gwoon opgelost
  #9  
Oud 30 August 2008, 08:56
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Ik had dit ook toen ik vanuit Cydia het programma Snapture wilde installeren, iPhone compleet vast en bleef hangen in het bootlogo, restore was de enige optie
Voor mij ook direct de reden voorlopig maar niks vanuit Cydia of Installer te installeren

Edit: dit zo nog een paar keer meer meegemaakt met een keer of 5 een restore als gevolg, zit nu op legitieme 2.0.2 zonder Installer en Cydia

Laatst gewijzigd door shapezzz; 31 August 2008 om 08:31.
  #10  
Oud 30 August 2008, 09:24
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Locatie: Appingedam
Berichten: 36
Standaard

Hoe gek het ook klinkt, ik heb mijn bootloader gedowngrade naar 3.9 (fakeblank) en ik kan ineens weer alles installeren. Vaag of niet?

Het is trouwens niet iets wat ik aanraadt als fix, aangezien spelen met je bootloader nogal gevaarlijk kan zijn.
  #11  
Oud 31 August 2008, 12:05
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Locatie: Purmerend
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door markiedam Bekijk bericht
Hoe gek het ook klinkt, ik heb mijn bootloader gedowngrade naar 3.9 (fakeblank) en ik kan ineens weer alles installeren. Vaag of niet?

Het is trouwens niet iets wat ik aanraadt als fix, aangezien spelen met je bootloader nogal gevaarlijk kan zijn.
Hoe kan ik zien welke bootloader ik heb? Ging toneFX deinstalleren en iPhone liep weer helemaal vast!
  #12  
Oud 31 August 2008, 12:12
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Heb ik al zo'n 3 of 4 keer gehad, bij het installeren van iets uit Cydia (heb het ook echt alleen bij Cydia). Maar goed, altijd gewoon herstellen... sinds de laatste restore heb ik er geen last meer van, tot nu toe.
__________________
 iPhone 2G, 8GB  Intel MacBook (zwart), 2,2GHz, 160GB HD
  #13  
Oud 31 August 2008, 12:16
elvisP's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Zuid-Scharwoude
Berichten: 36
Stuur een bericht via MSN naar elvisP
Standaard

valt mij op dat kleine app geen probleem zijn.
winterboard is wat groter en dat levert een vastloper op.
Ik heb een vodafone carrier geinstalleerd via cydia en dat gaf geen probleem.
Ik durf geen grote apps te proberen.
  #14  
Oud 1 September 2008, 10:36
elvisP's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Zuid-Scharwoude
Berichten: 36
Stuur een bericht via MSN naar elvisP
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BadSide Bekijk bericht
Heb ik al zo'n 3 of 4 keer gehad, bij het installeren van iets uit Cydia (heb het ook echt alleen bij Cydia). Maar goed, altijd gewoon herstellen... sinds de laatste restore heb ik er geen last meer van, tot nu toe.
Dus we nemen genoegen met het feit dat de iPhone vastloopt en gaan gewoon restoren?
Zou het kunnen zijn dat er iets aan Cydia mankeert?
Ben al aan mijn 10 restore bezig....
  #15  
Oud 1 September 2008, 11:37
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 77
Standaard

nee kan niet ik heb nog nooit gerestored en gebruik alleen maar cydia
  #16  
Oud 1 September 2008, 11:45
atQuest's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2007
Berichten: 206
Standaard Cydia

Zelfde probleem hier.. heeft iemand een idee?
  #17  
Oud 1 September 2008, 12:53
elvisP's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Zuid-Scharwoude
Berichten: 36
Stuur een bericht via MSN naar elvisP
Standaard

zojuist gerestored en via cydia het vodafonelogo en 5 icon dock geinstalled.
Dat ging goed maar het was wel de 11e restore in een krappe week tijd.
App store is geen probleem.
Ik heb het idee dat er een bug in cydia zit.
Misschien een puntje voor de nieuws pagina?
  #18  
Oud 1 September 2008, 13:13
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door elvisP Bekijk bericht
zojuist gerestored en via cydia het vodafonelogo en 5 icon dock geinstalled.
Dat ging goed maar het was wel de 11e restore in een krappe week tijd.
App store is geen probleem.
Ik heb het idee dat er een bug in cydia zit.
Misschien een puntje voor de nieuws pagina?
cydia heeft ook een probleem op dit moment een possix time out error!

kijk hier maar is: https://forum.iculture.nl/f8/ap...tml#post181588
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #19  
Oud 2 September 2008, 10:27
elvisP's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Zuid-Scharwoude
Berichten: 36
Stuur een bericht via MSN naar elvisP
Standaard

Na de 12e restore ben ik nu terug gegaan naar firmware 2.01
Alles is nu perfect, tot nu toe, moet nog wat uitvoeriger testen maar het ziet er beter uit.
Gisteren, onder 2.02, had ik een vastloper terwijl ik met Palringo bezig was. Toen was ik het zat.
Ik wacht wel op een nieuwe firmware update van Apple.
  #20  
Oud 2 September 2008, 10:30
atQuest's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2007
Berichten: 206
Standaard

2.0.1. heeft problemen met het communiceren met de zendmasten van t-mobile. 2.0.2. heeft dat niet, en zorgt ervoor dat de masten niet overbelast raken. Als er veel mensen met 2.0.1 op een toren zitten, kunnen 2.0.2. iphones daar ook problemen van ondervinden....
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: kan je vanuit icy, cydia installeren? plecto Jailbreak 5 3 July 2009 12:31
Cydia/installer installeren Visions Archief 2 27 November 2008 20:47
cydia en installer installeren? kenay86 Archief 3 29 October 2008 08:24
Installer 4.0 installeren via Cydia Ragdolled Jailbreak apps en thema's 10 10 August 2008 23:57
iPhone vast na installeren via installer Alataby Jailbreak apps en thema's 4 15 February 2008 21:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:07.