iPhoneModem

iPhoneModem discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb geprobeerd het iphonemodem programma te gebruiken. Die van iphonemodem.de. Deze krijg ik niet aan de praat. Nu probeer ik die van iphonemodem.com, werkt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 18 September 2008, 00:36
Ezra's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 131
Standaard iPhoneModem

Ik heb geprobeerd het iphonemodem programma te gebruiken. Die van iphonemodem.de.
Deze krijg ik niet aan de praat.


Nu probeer ik die van iphonemodem.com, werkt gelijk!

Hartstikke mooi natuurlijk maar voor deze laatste moet je betalen.
Heeft iemand zelfde ervaringen met de 'duitse' iphonemodem?

(Btw, ik krijg elke keer een foutmelding dat hij niet met de iphone kan connecten)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 September 2008, 00:39
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Ik lees net dat iPhoneModem gratis is, maar voor $9,99 ben je van de irritante registratie-knopjes af.

Bron: Gebruik je iPhone als modem met iPhoneModem > Nieuws > iPhoneclub.nl
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 18 September 2008, 12:04
Ezra's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 131
Standaard

Dat is idd waar. Maar ik heb het liefst ook geen registratieknopjes..

n als ik t goed begrijp dan heeft de .com versie het gestolen van de .de versie.

Maarja, beter goed gejat dan slecht gemaakt
  #4  
Oud 20 September 2008, 01:30
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Berichten: 24
Standaard jej!

net aan de praat gekregen in windows . de app van www.iphonemodem.COM
  #5  
Oud 4 October 2008, 19:00
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 6
Standaard

Hoe gebruik je een *.dmg file in windows? of waar je heb je de windows versie gevonden?
  #6  
Oud 4 October 2008, 19:07
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jjjjjoost Bekijk bericht
Hoe gebruik je een *.dmg file in windows? of waar je heb je de windows versie gevonden?
Is uitsluitend voor apple . Zelfs al krijg je die open dan kan je er nog niets mee doen.
  #7  
Oud 4 October 2008, 19:08
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 6
Standaard

Dacht ik al, maar hoe krijgt roger666 hem dan in windows aan de gang....:$
  #8  
Oud 4 October 2008, 21:36
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Berichten: 24
Standaard

1) maak een peer to peer netwerk aan in windows.
2) zoek die met je iphone op, vul de beveiligingscode in die je in windows verzonnen hebt, en verbind
3) start iphonemodem op je iphone
4) er is geen iphonemodem helper voor windows (wordt wel aan gewerkt) het enige dat je nu kunt doen is met SAFARI surfen. Edit > Prefrences > Advanced > Proxies > Connections > LAN Settings > Use a Proxy Server > Advanced > DAN ALLEEN BIJ SOCKS INVULLEN het IP adres dat je op je iphonemodem scherm ziet en POORT 1080. Raar dat IE het niet doet, want die gebruikt dus dezelfde proxy instellingen.

CORRECTIE DUS poort 1080 niet 8080

Laatst gewijzigd door roger666; 6 October 2008 om 19:52.
  #9  
Oud 5 October 2008, 00:00
BruceSV's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 August 2008
Locatie: Amstelveen
Berichten: 322
Standaard

Warom gebruiken jullie pdanet niet die werkt perfect voor mij. Is te vinden in cydia
  #10  
Oud 5 October 2008, 11:24
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Berichten: 122
Standaard

Hebben jullie een t-mobile abbo? Want ik hoorde dat het niet mag om je iphone als modem te gebruiken en dat er dan consequenties kunnen komen?
  #11  
Oud 6 October 2008, 06:23
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Boy van Baal Bekijk bericht
Hebben jullie een t-mobile abbo? Want ik hoorde dat het niet mag om je iphone als modem te gebruiken en dat er dan consequenties kunnen komen?
Nou het mag natuurlijk niet nee. Voor mij is dit een noodoplossing, nog geen internet op mijn kamer, maar wel zwaar nodig voor mijn studie. Maar ik maak niet zo gek veel dataverkeer, dus zal wel niet zo opvallen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BruceSV Bekijk bericht
Warom gebruiken jullie pdanet niet die werkt perfect voor mij. Is te vinden in cydia
Daar heb ik nog niet van gehoord, ook een modemapplicatie?

Voor iphonemodem.com moet je betalen, sowieso jammer, anders verbreekt hij steeds je verbinding. iphonemodem.de schijnt gratis te zijn.

Laatst gewijzigd door Bomans; 6 October 2008 om 17:01. Reden: edit-knop gebruiken aub!
  #12  
Oud 6 October 2008, 16:45
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 March 2008
Locatie: enschede
Berichten: 23
Standaard

Pdanet werkt ook hier top
__________________
iPhone USA 8GB Pwnwd 1.1.4
  #13  
Oud 6 October 2008, 19:52
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Berichten: 24
Standaard

woops 1080 bedoelde ik als socks poort
  #14  
Oud 6 October 2008, 23:49
InternetRebel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 378
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BruceSV Bekijk bericht
Warom gebruiken jullie pdanet niet die werkt perfect voor mij. Is te vinden in cydia
Hier nog een PdaNet fan! Ik werd werkelijk helemaal schijtzat van al zie "iPhone Modem" apps. Allemaal onhandig in het gebruik, overal gaan zitten kutten met "proxie" instellingen, poort 8080, blablabla. Ik was het zelfs zo beu dat ik een Duo-Sim heb genomen zodat ik kan blijven Internetten via mijn oude Windows Mobile telefoon en niet steeds de SIM kaart hoef over te zetten...

Kwam gisteren PdaNet tegen in Cydia. Erop gezet, netwerkje "gemaakt" op mijn Mac, verbinden met de iPhone en hopla; gaat als een trein, geen gerommel in de instellingen, werkt helemaal top!
  #15  
Oud 25 October 2008, 15:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Berichten: 10
Standaard

Lekker is dat! Probeer PdaNet te downloaden van Cydia, gaat meteen alles plat! Bij derde poging schiet mijn 2G 2.1 zelfs in de recovery mode... Help!
  #16  
Oud 25 October 2008, 15:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Berichten: 10
Standaard

Gelukkig doet het toch wel, en werkt inderdaad zonder problemen, geweldig!
  #17  
Oud 25 October 2008, 15:50
Jakiie's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Amsterdam-Bijlmer, Nederland
Berichten: 276
Stuur een bericht via Yahoo naar Jakiie Stuur een bericht via Skype™ naar Jakiie Send a message via twitter to Jakiie
Standaard

Zou iemand misschien even een Tutorial kunnen maken voor het instellen van PdaNet met Windows Vista? Ik ben al best ver gekomen.. maar de laatste stappen voor het connecten met de computer enzo lukken mij niet zo goed..

Alvast bedankt!
__________________
Connected with: iPhone 5, 32GB (Zwart), Firmware: 6.1, T-Mobile i-150, Jailbroken.
  #18  
Oud 7 December 2008, 14:15
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Eibergen
Berichten: 79
Stuur een bericht via MSN naar nawikre
Standaard

zit nu met het probleem, dat ik na installatie van iphonemodem niet meer op internet kan met mijn laptop op mijn eigen draadloze netwerk.
Heb iphonemodem al gedeinstalleerd, maar ik kan nog steeds niet op internet.
Wie weet wat ik ongedaan moet maken om wer op internet te kunnen?

ik heb al in 'internet opties' - 'LAN instellingen' - 'proxy server' al weggevinkt, want die stond op een poort met socket etc... (precies zoals ik topic 8 stond)
maar dat helpt ook niet...

ik heb graag hulp nodig, want ik moet hem meenemen naar het werk...

thanks
__________________
een 8gb uit US
  #19  
Oud 7 December 2008, 15:15
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Eibergen
Berichten: 79
Stuur een bericht via MSN naar nawikre
Standaard

na systeemherstel heb ik weer internet verbinding....ik ga toch met pdanet aan de gang...zonder al die instelingen etc. etc.
  #20  
Oud 15 December 2008, 11:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Locatie: Twente
Berichten: 75
Stuur een bericht via MSN naar daanski Send a message via twitter to daanski
Standaard

Zo ver ik weet mag je pdanet 14 dagen gebruiken en dan moet je 20 euro lappen dit is sinds hun laatse update. Tenzij dit al weer ie aangepast.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhoneModem i.c.m. iPad rubendekuip Jailbreak apps en thema's 2 27 April 2010 10:02
Iphonemodem werkt niet meer na jailbreak Marcusi Archief 4 28 June 2009 11:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:29.