Cycorder

Cycorder discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo. Ik zit met het volgende probleem. Heb via Cydia het programma Cycorder op de iphone gezet. Nu dit is een zalig programma maar nu ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 31 August 2009, 01:31
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 6.1.6]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Locatie: Borgloon Belgi
Berichten: 24
Standaard bestanden kopieren van iphone naar mac?

Hallo. Ik zit met het volgende probleem.
Heb via Cydia het programma Cycorder op de iphone gezet. Nu dit is een zalig programma maar nu wil ik men opgenomen video's overzetten naar men mac.
Ik meende vroeger dat dit kon door die (batterijvretende) functie SSH. Nu geraak ik totaal niet ingelogd op men iphone. Dacht dat de inloggegevens "root" en "alpine" waren maarja.. Lukt dus niet.
Heb dan via cydia het programma iBrowser genstalleerd. Kan nu een perfecte HTTP verbinding maken en heb reeds 2 van men filmpjes overgezet naar men mac, MAAAARRR dat derde is over 100MB groot geworden, en dan crasht ibrowser. Met andere woorden krijg ik dat derde filmpje er niet op. Ik dacht, ik zoek effe wat op over SSH of openSSH om het via een ftp programma te doen, maar bij de wiki of zoekfunctie kan ik wel SSH of openSSH intypen, dan komt er alles wat je wil BEHALVE uitleg over SSH

Dus. Iemand enig idee hoe ik dit laatste filmpje op men mac krijg? ftp, http, ... maakt niet uit, als het er maar op staat

Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #62  
Oud 3 October 2009, 22:50
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2009
Locatie: Verwegistan
Berichten: 75
Standaard

Hallo,

Op mijn Iphone 3gs V3.01 kreeg ik Cycorder niet opgestart.
Na mijn update naar 3.1 werkt het nog steeds niet. (complete nieuwe install van alles).
Iemand een idee hoe Cycorder aan te praat te krijgen? Als ik erop klik , na 1 sec weer terug in mijn board
  #63  
Oud 3 October 2009, 23:01
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Gronsveld
Berichten: 331
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sterke-Jerke Bekijk bericht
Hallo,

Op mijn Iphone 3gs V3.01 kreeg ik Cycorder niet opgestart.
Na mijn update naar 3.1 werkt het nog steeds niet. (complete nieuwe install van alles).
Iemand een idee hoe Cycorder aan te praat te krijgen? Als ik erop klik , na 1 sec weer terug in mijn board
Volgens mij zit er op de 3G S een perfect video programma van apple zelf.
Dus waarom wil je Cydia?

Apple - iPhone - Video opnemen en bewerken
__________________
Thoughts become things ... choose the good ones !!
  #64  
Oud 4 October 2009, 18:08
Pelle4495's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 31 May 2009
Locatie: Oranjewoud
Berichten: 133
Stuur een bericht via MSN naar Pelle4495
Standaard

je kan ssh gebruiken.
kijk even in de wiki van iPhoneclub en je vind het zo.
je kan ook netatalk downloaden uit cydia zodat je iPhone in je finder onder gedeeld komt te staan.
  #65  
Oud 4 October 2009, 18:45
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 370
Standaard

Is er eigenlijk al iets bekend over een update van Cycorder?
Want een app als iPhone videorecorder heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om de filmpjes te uploaden, hernoemen, te converteren etc.
Het nadeel van deze app vind ik dat hij tijdens het opneemt hapert, en Cycorder heeft hier geen last van.
Ik las dat na de laatste release het een paar maanden zou duren voor de volgende update, maar lees er nergens iets meer over.

Weet iemand hier mee over?
  #66  
Oud 8 October 2009, 13:23
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 370
Standaard Cycorder: Pad naar opgeslagen video's veranderen?

Ik vroeg me af of het mogelijk is het pad voor de opgeslagen video's aan te passen?
Het mooiste zou zijn dat ze worden opgeslagen in de iPod video sectie, maar ik weet niet of dit mogelijk is?
  #67  
Oud 8 October 2009, 17:55
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

ALS het gaat zouden de makers van Cycorder dat wel meteen doen zeker? Ik denk dus dat het niet mogelijk is.
  #68  
Oud 8 October 2009, 17:57
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

nee is niet mogelijk of je moet cycorder bijwerken alleen vraag niet aan mij hoe dat moet.
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #69  
Oud 8 October 2009, 19:13
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 370
Standaard

Ah da's jammer.
Zou mooi zijn als het kon, in de camera-roll of iPod sectie.

Is er sowieso al iets bekend over een upgrade van Cycorder?
Want ik vind het een prima app, alleen een beetje simpel kwa opties en zo.
  #70  
Oud 9 October 2009, 01:50
ASNNetworks's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 330
Standaard

Er was dacht ik wel een patch om ervoor te zorgen dat de video's in Camera Roll komen (net als bij de 3GS standaard is)..Ik weet alleen niet hoe die heet, check Cydia maar, dacht dat ie daar ook in stond Het werkte als SBSettings plug, je moest die switch aanzetten, en dan ging hij alles verplaatsen naar Camera Roll...

Ik weet niet of het werkt, heb een 3GS namelijk..
  #71  
Oud 9 October 2009, 10:26
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Kan wel, maar je MOET fw 3.1 hebben omwille van de video edit functie.

Zet de films van Yourtube, iphonevideorecorder en cycorder in de camera roll.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

copy the folder in the zip file to /tmp and install by typing

bash /tmp/VideoMover/install
and
bash /tmp/VideoMover/uninstall to remove it.


Je hebt ook sbsettings nodig, want dit maakt een toggle aan ON/OFF
Maak nu een filmpje, sluit je app, open sbsettings, zet de toggle aan en voila, video's staan in de cameraroll.

Laatst gewijzigd door Bomans; 9 October 2009 om 10:31.
  #72  
Oud 9 October 2009, 13:19
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 370
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Kan wel, maar je MOET fw 3.1 hebben omwille van de video edit functie.

Zet de films van Yourtube, iphonevideorecorder en cycorder in de camera roll.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

copy the folder in the zip file to /tmp and install by typing

bash /tmp/VideoMover/install
and
bash /tmp/VideoMover/uninstall to remove it.

Je hebt ook sbsettings nodig, want dit maakt een toggle aan ON/OFF
Maak nu een filmpje, sluit je app, open sbsettings, zet de toggle aan en voila, video's staan in de cameraroll.

Thnx!
Is dit niet degene waardoor je geen foto's meer kan maken tot je de toggle uitzet?
En als je hem uitzet, staat de video's dan nog steeds in de camera roll?


Heb nu nog 3.0, ik wacht met spanning de jailbreak voor 3.1.2 af!
  #73  
Oud 9 October 2009, 13:39
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jellyfish Bekijk bericht
Thnx!
Is dit niet degene waardoor je geen foto's meer kan maken tot je de toggle uitzet?
Neen, niet deze.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jellyfish Bekijk bericht
En als je hem uitzet, staat de video's dan nog steeds in de camera roll?
De toggle dient enkel om de video's te verplaatsen. Doet niks meer en niks minder. Gewoon 1 maal drukken en de video's staan in de camera roll
  #74  
Oud 14 October 2009, 20:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 30
Stuur een bericht via Skype™ naar xHarm
Question cyCorder probleempje..

Hey! Ik heb een probleem met cycorder.
ik heb het geinstalleerd via Cydia, en als ik nu op cycorder klik dan opent hij een scherm en dat sluit meteen af en krijg ik de homepagina weer (startboard ofzoiets )

Iemand oplossing??
  #75  
Oud 14 October 2009, 20:01
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Waarschijnlijk nog niet compatibel met firmware 3.1.2.
  #76  
Oud 14 October 2009, 20:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 30
Stuur een bericht via Skype™ naar xHarm
Standaard

Oh dat zal het wel zijn. Hetzelfde probleem heb ik met NES, ook nog niet beschikbaar?
  #77  
Oud 15 October 2009, 17:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 1
Standaard

ik heb zelfde probleem op FW:3.1. [FONT=Calibri]verwijderd en op nieuw genstalleerd
Heeft niet geholpen
[/FONT]
  #78  
Oud 15 October 2009, 18:00
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

bij NES kan het een ander probleem zijn.
NES geeft veel problemen zie andere topics.

en probeer een ander; iphonevideorecorder
  #79  
Oud 16 October 2009, 03:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 83
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xHarm Bekijk bericht
Hey! Ik heb een probleem met cycorder.
ik heb het geinstalleerd via Cydia, en als ik nu op cycorder klik dan opent hij een scherm en dat sluit meteen af en krijg ik de homepagina weer (startboard ofzoiets )

Iemand oplossing??
Waarom zou je dit op een 3GS uberhaupt willen gebruiken??? Voegt niets toe.

Op mijn 3G werkt Cycorder prima onder 3.1.2 dus dat is wellicht niet de oorzaak (via Rock geinstalleerd).
  #80  
Oud 16 October 2009, 16:00
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bimmer Bekijk bericht
Waarom zou je dit op een 3GS uberhaupt willen gebruiken??? Voegt niets toe.

Op mijn 3G werkt Cycorder prima onder 3.1.2 dus dat is wellicht niet de oorzaak (via Rock geinstalleerd).
heb daar niet eens op gelet, dat meerdere cycorder willen gebruiken icm een 3GS.
Reageren

Labels
cycorder, extentie


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Cycorder iOS 4 RoyW Jailbreak apps en thema's 4 2 August 2010 23:21
Cycorder: onvindbaar? vivianv Archief 2 27 September 2009 13:18
Betreft cycorder mobwoman Archief 5 19 October 2008 18:10
Cycorder filmpjes Jakiie Archief 3 16 October 2008 15:48
Cycorder/Winscp Gkidstyle iPhone algemeen 1 25 September 2008 21:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:33.