Supreme Preferences 3.0 - By iMario

Supreme Preferences 3.0 - By iMario discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Supreme Preferences verwijderen via Cydia , daarna SP er weer opzetten zoals iMario heeft beschreven. Via Cydia. NEEEE DUS. Ben ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1081  
Oud 7 July 2009, 21:31
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Supreme Preferences verwijderen via Cydia, daarna SP er weer opzetten zoals iMario heeft beschreven.
Via Cydia. NEEEE DUS.

Ben nu constant weer aan het booten. Hopelijk lukt het mij om hem weer aan de praat te krijgen.....

EDIT:
Kan nog net tussen het booten via SSH in de iPhone komen en heb com.iMario.SupremePreferences.plist terug kunnen plaatsen waarna hij gelukkig weer opstarten.

Maar heeft toch een half uur ge-reboot.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #1082  
Oud 7 July 2009, 22:27
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Berichten: 29
Standaard

heb nu alles erop gezet via de handleiding..

telefoon blijft in een reboot hangen lijkt het. eerst zwart scherm, dan weer even het springboard met het draaiende radje zegmaar.. dan weer zwart.. dan weer apple logo met draaiende schijf?

duurt het altijd lang of?


edit: blijft mara doorgaan.. nu tussen zwart scherm, en apple scherm met draaiende schijf. dan flitst hij even uit/aan en dan begint het weer opnieuw!

Laatst gewijzigd door Joene; 7 July 2009 om 22:34.
  #1083  
Oud 7 July 2009, 22:40
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joene Bekijk bericht
heb nu alles erop gezet via de handleiding..

telefoon blijft in een reboot hangen lijkt het. eerst zwart scherm, dan weer even het springboard met het draaiende radje zegmaar.. dan weer zwart.. dan weer apple logo met draaiende schijf?

duurt het altijd lang of?


edit: blijft mara doorgaan.. nu tussen zwart scherm, en apple scherm met draaiende schijf. dan flitst hij even uit/aan en dan begint het weer opnieuw!
Je hebt toch niet SP2.xx via Cydia verwijderd??? Of wel???
  #1084  
Oud 7 July 2009, 22:42
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Berichten: 29
Standaard

jawel? stond in post van Timmeh?

edit: de 3 files van sp weer verwijderd en phone doet het weer.. maar hoe krijg ik nu SP3.0 erop?
  #1085  
Oud 8 July 2009, 00:01
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joene Bekijk bericht
jawel? stond in post van Timmeh?

edit: de 3 files van sp weer verwijderd en phone doet het weer.. maar hoe krijg ik nu SP3.0 erop?
Een donatie geven aan iMario, dan krijg je SP3.0 via de mail van 'm
(staat in de eerste post van deze discussie)
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #1086  
Oud 8 July 2009, 00:03
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 November 2008
Berichten: 355
Send a message via twitter to trevisnl
Standaard

maakt het iets uit hoe groot die donatie is?
hij zal nog wel niet online zijn geweest sinds ik de donatie heb geplaats.. jammer, maarja, ik wacht wel (A)
  #1087  
Oud 8 July 2009, 00:08
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door trevisnl Bekijk bericht
maakt het iets uit hoeveel je doneert? ik heb gedoneert maar niks ontvangen..
Ik kan niet elke persoon direct maar een beta sturen, ik doe dit per groep. Aangezien ik maar 50 mensen tegelijk een mail kan sturen; duurt het soms even voordat je de beta ontvangt.

Ik had vanmiddag problemen met de mail dat hij niks naar de 2e groep wou versturen, kreeg wel bericht van mensen dat ze hem hadden ontvangen. Als je nog niks binnen hebt, stuur dan even je e-mail adres door naar mij in een PM op iPhoneclub.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door spysical Bekijk bericht
Geloof dat hij deze al even er in heeft staan. Om ongv 4uur heb ik gewoon een update binnen gekregen nl.
Mijn bericht is op 12 uur in de middag, toen stond hij nog niet in Cydia.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nicosomers Bekijk bericht
Ik heb alles gedaan zoals in de handleiding maar het werkt niet, hoe kan dit? Hoe los ik het op, is een belangrijkere vraag?
Als je alles uitvoert zoals in de handleiding, dan moet het werken. Let vooral op bij de SupremePreferences3.0.dylib en com.iMario.SupremePreferences.plist, de plist moet je er persé bij doen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dragon Bekijk bericht
Via Cydia. NEEEE DUS.

Ben nu constant weer aan het booten. Hopelijk lukt het mij om hem weer aan de praat te krijgen.....

EDIT:
Kan nog net tussen het booten via SSH in de iPhone komen en heb com.iMario.SupremePreferences.plist terug kunnen plaatsen waarna hij gelukkig weer opstarten.

Maar heeft toch een half uur ge-reboot.
Zelfde verhaal; Zorg dat je com.iMario.SupremePreferences.plist er in stopt (anders kan de dylib misschien problemen geven). Onthoud ook dat het een beta is...

NOGMAALS: INSTALLEER DE HUIDIGE VERSIE NIET IN CYDIA OP FIRMWARE 3.0! Kans op restore is namelijk aanwezig!
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #1088  
Oud 8 July 2009, 01:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 June 2009
Berichten: 139
Standaard

Ik kan niet wachten op de final van Supreme Preferences. Ik zal dan ook zeker me donatie doen. Voor nu wil ik nog even wachten.. Me phone is me best heilig en wil dus even wachten tot alles 100% is
  #1089  
Oud 8 July 2009, 08:03
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht

Zelfde verhaal; Zorg dat je com.iMario.SupremePreferences.plist er in stopt (anders kan de dylib misschien problemen geven). Onthoud ook dat het een beta is...

NOGMAALS: INSTALLEER DE HUIDIGE VERSIE NIET IN CYDIA OP FIRMWARE 3.0! Kans op restore is namelijk aanwezig!
Jaja dat was bij mij wel bekend maar een paar posts terug maakte ik een opmerking dat ik de update icoon bij Cydia op mijn springboard best irritant vond, terwijl de update niet voor mij geld, en of hier een oplossing voor was. Waarna Timmeh de oplossing gaf SP eerst via Cydia verwijderen.

DIT DUS NIET DOEN. Hierdoor krijg je een iPhone die continue blijft booten. Kon nog net tussen de reboots door com.iMario.SupremePreferences.plist via SSH terug plaatsen.

Waarna hij dus weer opstarte.
  #1090  
Oud 8 July 2009, 13:22
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

ik heb SP 2.0 deinstalleerd maar per ongeluk reflective dock aangelaten en nu blijft de dock + dat nog aan. Kan ik dat verwijderen ergens in winSCP? of via een omweg want de oude SP kan ik niet meer installeren

edit, laat maar heb al hersteld

2edit, hij blijft reflective met een aangepaste dock ?
iemand?

Laatst gewijzigd door kuotje; 8 July 2009 om 18:03.
  #1091  
Oud 8 July 2009, 18:35
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Berichten: 29
Standaard

ik heb dus éérst de oude SP ( de 2.x) verwijderd via Cydia.. toen een respring en daarná pas het stappenplan voor de installatie van 3.0 gevolgd ,maar toch blijft hij in een reboot hangen?
  #1092  
Oud 8 July 2009, 20:38
Bordyl's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Opwijk - België
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Bordyl Stuur een bericht via Skype™ naar Bordyl Send a message via twitter to Bordyl
Standaard

Hier vermeldde ik mijn probleem met Cydia.

Ondertussen heeft Cydia SP iTouch en Winterboard toch kunnen installeren. Ze werkten alleen niet...

Uiteindelijk heeft SP iTouch het gewonnen van Cydia (maar Winterboard zelf niet; ik kan geen eigen achtergrond instellen, ...), en er is ondertussen al een update uitgekomen voor SPiT. Maar ik kan hem niet installeren, ik krijg steeds dit:



Misschien dat iMario de oorzaak hiervan kent? Of betekent dit gewoon dat de update enkel compatiebel is met een lagere FW dan 3.0?
__________________
iPhone 3G 16GB Black* iPod Touch v2 32GB * Iphone 3G S 32GB Black
~ Dormituri te salutant ~
  #1093  
Oud 8 July 2009, 21:03
nicosomers's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2008
Locatie: Den Bosch
Berichten: 114
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bordyl Bekijk bericht
Hier vermeldde ik mijn probleem met Cydia.

Ondertussen heeft Cydia SP iTouch en Winterboard toch kunnen installeren. Ze werkten alleen niet...

Uiteindelijk heeft SP iTouch het gewonnen van Cydia (maar Winterboard zelf niet; ik kan geen eigen achtergrond instellen, ...), en er is ondertussen al een update uitgekomen voor SPiT. Maar ik kan hem niet installeren, ik krijg steeds dit:



Misschien dat iMario de oorzaak hiervan kent? Of betekent dit gewoon dat de update enkel compatiebel is met een lagere FW dan 3.0?
Ik heb het zelfde probleem!
  #1094  
Oud 8 July 2009, 21:06
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Locatie: Lier, Belgie
Berichten: 37
Standaard

Het werkt precies wel goed hé.
  #1095  
Oud 8 July 2009, 21:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 54
Standaard

Er staat duidelijk:
Depends iPhone Firmware < 3.0 en niet iPhone Firmware <= 3.0

maw kleiner dan 3.0 dus 3.0 zelf niet.... als er <=3.0 kleiner of gelijk aan 3.0 firmware

Maw lijkt me dus niet compatible nee...
  #1096  
Oud 8 July 2009, 21:20
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MethosNL Bekijk bericht
Er staat duidelijk:
Depends iPhone Firmware < 3.0 en niet iPhone Firmware <= 3.0

maw kleiner dan 3.0 dus 3.0 zelf niet.... als er <=3.0 kleiner of gelijk aan 3.0 firmware

Maw lijkt me dus niet compatible nee...
die SP 2.0 kan je niet meer gebruiken of updaten ivm gesloten is.
voor 3.0 moet je doneren en dan stuurt iMario em naar jou.


*** imario het is al gelukt met de reflective dock.
  #1097  
Oud 8 July 2009, 21:31
nicosomers's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2008
Locatie: Den Bosch
Berichten: 114
Standaard

Ik heb een donatie gedaan, en alles op gevolgd maar krijg het niet werkend
  #1098  
Oud 8 July 2009, 23:43
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nicosomers Bekijk bericht
Ik heb een donatie gedaan, en alles op gevolgd maar krijg het niet werkend
Nieuwe versies komen er zo aan (makkelijkere installatie ook).

@ De rest
Over de huidige versie in Cydia heb ik nu al genoeg gewaarschuwd, neem dan maar eens de moeite om te gaan lezen.
  #1099  
Oud 9 July 2009, 04:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 June 2009
Berichten: 139
Standaard

Kan iemand mij in vredesnaam vertellen hoe ik een .deb bestand moet installeren? Ik loop al uren te ...... Maar krijg het niet voor elkaar...
  #1100  
Oud 9 July 2009, 06:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 April 2009
Berichten: 22
Standaard

Via ssh kopieer je de files naar de root van je iphone, zodra je dat hebt gedaan open je terminal (op je mac) of cmd op je windows pc.

tik je in:

ssh root@<iphonesipadres>
(dan word er een wachtwoord gevraagd, meestal is dit " alpine " .)

dan tik je in "dpkg -i SupremePreferences3.0_1b8.deb"

daarna sluit je terminal/cmd en open je WinterBoard op je iphone, selecteer je Supreme Preferences, en na de respring werkt hij.

\\ Dutchstar
Discussie gesloten

Labels
instellingen, preferences, settings, supreme, winterboard


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
supreme preferences pieter69 Jailbreak apps en thema's 8 30 May 2011 01:30
iPhone: Supreme preferences syds Jailbreak 1 24 May 2010 23:08
Supreme Preferences milan13 Archief 1 4 October 2009 16:54
FW 2.x: Supreme Preferences 1.6.3 RVPV2009 Jailbreak [archief] 1 1 May 2009 12:38
Supreme Preferences 3.0 Beta - Firmware 3.0 - By iMario iMario Archief 15 24 April 2009 19:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:38.