MobileTerminal

MobileTerminal discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) hoi, ik heb mijn installer geupdate met community sources , maar kan nog steeds geen mobile terminal vinden, weet iemand hoe dat komt of dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 23 January 2008, 09:05
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 23
Standaard MobileTerminal

hoi, ik heb mijn installer geupdate met community sources, maar kan nog steeds geen mobile terminal vinden, weet iemand hoe dat komt of dat ik iets fout doe??

en moet ik eerst SSH installeren of zoiets?? of moet het juist met WINscp??

alvast bedankt voor jullie reactie!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 January 2008, 09:33
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

zoek ff naar termvt100
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.
  #3  
Oud 23 January 2008, 11:58
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 23
Standaard

ok bedankt , die had ik wel zien staan inderdaad..

en moet ik ook openssh installeren via die installer? waar is dat dan precies voor nodig?
  #4  
Oud 23 January 2008, 18:01
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

dikke kans dat je dat al hebt (batterij snel leeg?)
maar nu moet je echt ff (net als elke noob) eerst ff de wiki doorlezen
succes!
  #5  
Oud 23 January 2008, 21:26
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 23
Standaard

ik heb de wiki al helemaal doorgelezen maar daar staat niks over battery snel leeg met ssh...
  #6  
Oud 23 January 2008, 21:30
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

Tip: SSHD uitschakelen om batterij te sparen » Nieuws » iPhoneclub.nl
  #7  
Oud 24 January 2008, 08:50
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 23
Wink

het begint nu allemaal een beetje te vallen. maar niet alles staat dus in de wiki he..

maar harstikke bedankt, zulke tips kan ik wat mee!!!
  #8  
Oud 24 January 2008, 09:15
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

alles wat niet in de wiki stat kan je met de zoekfunctie vinden, het komt zelden voor dat er een onbeantwoorde unlock-vraag wordt gesteld
  #9  
Oud 24 January 2008, 09:31
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 23
Standaard

ok, maar als ik de zoekfunctie van het forum gebruik krijg ik alleen forum berichten terug en geen nieuws items..
  #10  
Oud 24 January 2008, 09:33
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

of toch wel?
iPhone Forum - alles over de apple iPhone (in Nederland) - Zoekresultaten
  #11  
Oud 24 January 2008, 18:03
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 524
Standaard

of toch niet.....
als ik op die link klik gebeurt er toch niets hoor
  #12  
Oud 24 January 2008, 19:25
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

Damn kan geen zoekresultatenlink geven hiero?
typ ff
Citaat:
ssh* batterij
in het zoekvak.
(*=wildcard omdat een zoekopdracht minimaal 4 letters moet hebben)
  #13  
Oud 24 January 2008, 19:26
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.451
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Zoekresultaten zijn persoonlijk en vervallen na X opdrachten.
  #14  
Oud 10 December 2008, 19:26
Fabalaous_F's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Berichten: 36
Exclamation Terminal help!

NOu is het zo dat als k dtunes installeer dat ik nog een andere prog erbij krijg terminal ofzo...Weet iemand wat dit is?????als ik het verwijder dan verdwijnt dtunes ook en word ik gelijk op safe mode gegooid...Sorry voor mij spelling ik heb net mijn nagels gedaan.
  #15  
Oud 10 December 2008, 20:01
libia's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 451
Standaard

terminal is een manier om bestanden op je iphone aan te passen via text-mode

gewoon laten staan en niets mee doen dus (behalve als je weet hoe je het moet doen )
  #16  
Oud 10 December 2008, 20:54
holbewoner's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Locatie: vlakbij Gent
Berichten: 72
Standaard

Waarom download je in plaats van dtunes mewseek niet? Mewseek heeft een veel grotere en meer up-to-date database. In combinatie met player is het vind ik veel beter dan dtunes
  #17  
Oud 18 December 2008, 22:52
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2008
Berichten: 122
Standaard

Als je dTunes en Terminal weg wilt hebben ga je gewoon naar Cydia -> Manage -> dan is daar MobileTerminal en dTunes die verwijderen en klaar en probeer je Mewseek die holbewoner zij
__________________
- Signature verwijderd door iPhoneclub.nl
  #18  
Oud 25 December 2008, 00:15
arashrsf's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 April 2008
Berichten: 71
Standaard Terminal op iPhone 1.0

He mensen

ik gebruik iphone tunnel suite

Ik ben verbonden met me iphone

maar nu wil ik dus het volgende stap doen:

Next, you'll want to make sure that you can SSH into your computer from the iPhone. To do that, open Terminal on the iPhone and enter:

Next, you'll want to make sure that you can SSH into your computer from the iPhone. To do that, open Terminal on the iPhone and enter:

Code:
ssh username@computer-ip
Where:
< username > = Your user name on the computer.
< computer-ip > = Your computer's IP address on the LAN.

ik voer mijn gebruikersnaam in en mijn ip adres, maar ik krijg dus nu als reactie van terminal dat de operation timed out is.

Kan iemand mij vertellen hoe dit niet gebeurt en dat ie gewoon de computer kan vinden?

alvast bedankt
  #19  
Oud 25 December 2008, 00:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

als je in je iphone wil sshen (zeg je dat zo)
dan moet je in cydia open ssh downloaden (tip bij zoeken gewoon ssh in) Wi-Fi moet aan
dan moet je voor windows: winscp downloaden
of voor mac cyberduck downloaden
dan moet je zorgen dat ssh aan staat als je bossprefs heb dan kan je het aan zetten anders staat het altijd aan
en dan moet je bij winscp in jouw geval op ssh verbinding drukken
je ip adres van je iphone (kan je zien bij Wi-Fi op het blauwe drukt) invullen bij server
je gebruikersnaam is root
je wachtwoord is alpine
bij poort moet je 22 invullen
en dan op vebinden drukken
dan ben je in je iphone
  #20  
Oud 25 December 2008, 00:33
arashrsf's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 April 2008
Berichten: 71
Standaard

je hebt me vraag niet begrepen, al deze stappen heb ik al uitgevoerd

you can SSH into your computer from the iPhone!

oftewel vanuit mijn iPhone SSH'en naar mijn computer

en ja ik heb al die programmas al.

iphone tunnel suite is via winscp, en de pc weet te connecten met de iphone. Maar wanneer ik wil ssh'en vanuit me iphone naar me computer, krijg ik die operation timed- out!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
mobileTerminal werkt niet op ois4.1 jailbreak jippinho Jailbreak apps en thema's 10 14 October 2010 05:05
Mobileterminal maltje iPhone algemeen 8 9 August 2010 12:54
Top voor mobileterminal, winter200 Jailbreak apps en thema's 3 23 May 2010 19:50
fix for MobileTerminal.app for fw 2.x Astro Jailbreak apps en thema's 2 6 October 2008 12:35
MobileTerminal iCulture Wiki - Begrippen 0 11 November 2007 16:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:27.